Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ψαρακας στη Λημνο στο 88 τυπ. Εχουν βγει οι αδειες του Πασχα και σαν νεος ειμαι στο 3ο γκρουπ! Εχουν βγει οι ημερομηνιες κανονικα και παιρνω τηλ την ΟΑ για εισητηριο το οποιο στο πληρωνε ο στρατος λογω του οτι η Λημνος ηταν δις δισμενη μεταθεση. Μου απαντανε κι απο ΟΑ αλλα κι απο aegean οτι δεν υπαρχουν εισητηρια!!!!! ΠωΠω λεω την μαμησαμε!!! Πως θα παω Χανια απο τη Λημνο. Το καραβι εκανε 14-16 ωρες απο Λημνο -Λαυριο και μετα επρεπε να περιμενεις την αλλη μερα να παρεις το καραβι απο πειραια για Χανια γιατι δεν προλαβαινες να εισαι πειραια στις 8 το βραδυ της ιδιας μερας!!! Λεω ενταξει δεν παιζει εισητηριο , 7 μερες ηταν η αδεια , τι να παω να κανω με τα βαπορια.....3 μερες στη θαλασσα θα μαι δεν μαμιεται δεν παω πουθενα. Παιρνω λοιπον το οπλο μου και παω σκοπια. Μετα το 2ωρακι ερχετε να με αλλαξει ενα παλικαρι (καλη του ωρα οπου και να ναι) μια σειρα πριν απο μενα, 160 στο υψος και στρουμπουλος με πολυ λεπτη φωνη, μορφη το παληκαρι, Νατσικος το ονομα του. -Ρε κρητικε τι εχεις ρε μου λεει? -Τι να χω ρε φιλε του λεω ....ετσι κι ετσι.- Γι αυτο σκας ρε ? Περιμενε.
    Αρπαει το μαγνητικο απο τη σκοπια το σβουριζει 2-3 φορες και το σηκωνει το ΚΕΠΥΚ.
    -Ελα ρε Λιασκο συνδεσε με με ΟΑ Λημνου ρε φιλε. Τ ακουω εγω και λεω μα καλα μλακας ειναι το παιδι αφου του ειπα οτι πηρα και εφαγα πορτα! Και ακουω το εξεις!
    -Καλησπερα σας.......Ταξιαρχος Νατσικος εδω! Ενα εισητηριο θα ηθελα για τον ανηψιο μου ......ναι μισο λεπτο...ποτε φευγεις ρε, μου λεει, του δεινω τις ημερομηνιες, τις λεει ......ναι ενταξει θα περασει να το παρει, ευχαριστω....και κλεινει το τηλ!!! Εγω εχω μεινει μλκας, απ' τη μια να λεω μας δουλευουνε στην ΟΑ, απ' την αλλη να πεταω απ' τη χαρα μου και κατοπιν να σκεφτομαι τη φυλακα εχει να πεσει οταν θα μας παρουνε χαμπαρι! Ρε συ του λεω ειπες ταξιαρχος??? Ναι ρε μου λεει μην αγχωνεσαι το χω ξανακανει!!!
    Ετσι κι εγινε! Πηγα πηρα το εισητηριο αεροπλανο εως Χανια και επιστροφη παρακαλω!!!!! οσο και να ηθελα να τους βρισω κρατηθηκα, γιατι οπως καταλαβατε σε αυτα τα νησια κρατανε τα εισητηρια για τους καραβαναδες και τους υψηλοβαθμους οταν μεινουν λιγα και ασε τα φανταρια κολυμποντας!
    Να ναι καλα παντως το παληκαρι τοτε με εφτιαξε απιστευτα!!!!

2. The Following 7 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

aristent (12-08-10), bill_m3 (13-08-10), freddys (13-05-14), katsaraios (12-08-10), mitsos_chania (12-08-10), Tsakirakos (13-08-10), zaharias (02-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP