Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

(να σημειωσω οτι δεν εχω μαγαζι δεν εχω αδεια φορτηγου κλπ κανουμε απλα μια συζητηση)και ερχομαι να ρωτησω σε ολα τα παραπανω φιλε Κωνσταντινε,ναι εχεις δικιο θα αλλαξουν πολλα με αυτη την κινηση ,αλλα το ιδιο δεν συμβαινει και με τα καταστηματα?ανοιγω εγω ενα πχ μπουγατσα και στον ιδιο δρομο ανοιγουν αλλα 4!!τι κανω εγω δεν χανω κοσμο?ανταγωνισμος δεν ειναι?για ενα μεροκαματο δεν παλευω και γω με το μπουγατσατζιδικο?τι να κανω δλδ να βγω στο δρομο?με τι να εμπλουτισω το μαγαζι?να βαλω με καθε καφε και καθε μπουγατσα με ΚΙΜΑ(ετσι σαλονικιοτικη)και δωρο μια ουκρανεζα?ενταξει εχουν δικιο καποιοι που φωναζουν γιατι δωσανε τωρα χρηματα και ειναι σαν να τα πεταξανε αλλα το ιδιο ισχυει πιστευω σε ολους τους τομεις!!!απλα φωναζουν καποιοι ειτε γιατι σου λεει ρε αδερφε εγω ειχα σιγουρους πελατες και τωρα μπορει να χασω καποιους ειτε γιατι επενδυσανε καποια χρηματα για ενα φορτηγο και τωρα απαξιωνονται τρα χρηματα τους!!!!το ιδιο ομως ισχυει και με ενα καταστημα!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

oldcarskickass (27-07-10), tamtamcafe (28-07-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διάβασα όλα τα επιχειρήματα όλων των πλευρών. Τα σέβομαι απόλυτα.

Θα πω μόνο τούτο : όποιος ακόμα και σήμερα δεν έχει χωνέψει πως το ελληνικό κράτος είναι πτωχευμένο, κατά τη γνώμη μου, έχει θέμα ελλειπούς πληροφόρησης.

Το σχόλιο δεν έχει ίχνος πολιτικού υπαινιγμού.

4. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

katsaraios (27-07-10), Konstantinos E60 (28-07-10), Makman (28-07-10), NickE60 (27-07-10), Thomelef (28-07-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Θα πω μόνο τούτο : όποιος ακόμα και σήμερα δεν έχει χωνέψει πως το ελληνικό κράτος είναι πτωχευμένο, κατά τη γνώμη μου, έχει θέμα ελλειπούς πληροφόρησης.

Πολλοί περιμένουν Πάνο να τους το πουν "επίσημα" χείλη ή "επίσημοι" ραδιοφωνικοί ή τηλεοπτικοί σταθμοί χαχαχαχα ...να υπογράψουν την καταδίκη τους και να κοπούν όλες οι διαφημίσεις μαχαίρι, να μείνουν δηλαδή χωρίς εισόδημα την επόμενη ακριβώς ημέρα ...λες και δεν βλέπουν τι γίνεται έξω στην αγορά... Νομισματικό ταμείο σημαίνει πτώχευση (σε ένα σημαντικότατο βαθμό) κύριοι! Μόνον το μέγεθος του κακού είναι άγνωστο... Τώρα υποτίθεται ότι μας βοηθούν να ανακάμψουμε...

6. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

katsaraios (27-07-10), Konstantinos E60 (28-07-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλοί περιμένουν Πάνο να τους το πουν "επίσημα" χείλη ή "επίσημοι" ραδιοφωνικοί ή τηλεοπτικοί σταθμοί χαχαχαχα ...να υπογράψουν την καταδίκη τους και να κοπούν όλες οι διαφημίσεις μαχαίρι, να μείνουν δηλαδή χωρίς εισόδημα την επόμενη ακριβώς ημέρα ...λες και δεν βλέπουν τι γίνεται έξω στην αγορά... Νομισματικό ταμείο σημαίνει πτώχευση κύριοι! Μόνον το μέγεθος του κακού είναι άγνωστο... Τώρα υποτίθεται ότι μας βοηθούν να ανακάμψουμε...
    Νομίζω Νίκο πως όσοι εξαιρετικά συμπαθείς κατά τα άλλα, εξακολουθούν και επιχειρηματολογούν υπέρ των αποζημιώσεων, δυστυχώς ουκ αν λάβουν παρά του μη έχοντος ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Το κακό στην όλη υπόθεση ΔΕΝ είναι ότι το ΚΡΑΤΟΣ επτώχευσε αλλά ότι το ΕΘΝΟΣ επτώχευσε...

Και ο νοών νοείτο...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλοί περιμένουν Πάνο να τους το πουν "επίσημα" χείλη ή "επίσημοι" ραδιοφωνικοί ή τηλεοπτικοί σταθμοί χαχαχαχα ...να υπογράψουν την καταδίκη τους και να κοπούν όλες οι διαφημίσεις μαχαίρι, να μείνουν δηλαδή χωρίς εισόδημα την επόμενη ακριβώς ημέρα ...λες και δεν βλέπουν τι γίνεται έξω στην αγορά... Νομισματικό ταμείο σημαίνει πτώχευση (σε ένα σημαντικότατο βαθμό) κύριοι! Μόνον το μέγεθος του κακού είναι άγνωστο... Τώρα υποτίθεται ότι μας βοηθούν να ανακάμψουμε...

Το μέγεθος του κακού είναι ανάλογο με το ύψος του δανείου.

Και σύμφωνα με τα λόγια ενός εργάτη που μετανάστευσε την δεκαετία του 70, για να δουλέψει για το καλό του έθνους (έλα ρε για τον Jeffrey Mineico λέω) το δάνειο που έδωσε το ΔΝΤ είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ΠΟΤΕ.
    Δυο τρια βιντεάκια για να περάσουμε καλά:

9. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

joseph (27-07-10), Makman (28-07-10), NickE60 (28-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κακό στην όλη υπόθεση ΔΕΝ είναι ότι το ΚΡΑΤΟΣ επτώχευσε αλλά ότι το ΕΘΝΟΣ επτώχευσε...

Και ο νοών νοείτο...

Το μέγεθος του κακού είναι ανάλογο με το ύψος του δανείου.

Και σύμφωνα με τα λόγια ενός εργάτη που μετανάστευσε την δεκαετία του 70, για να δουλέψει για το καλό του έθνους (έλα ρε για τον Jeffrey Mineico λέω) το δάνειο που έδωσε το ΔΝΤ είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ΠΟΤΕ.
    Δυο τρια βιντεάκια για να περάσουμε καλά:
    https://www.youtube.com/watch?v=HqQ3...layer_embedded
    https://www.youtube.com/watch?v=F8Ba...layer_embedded
    https://www.youtube.com/watch?v=J672...layer_embedded
    το 1970 ο Γιωργακης δε μεταναστευσε αλλα επαναπατριστηκε στη γεννετιρα του

Rides
    0

Προεπιλογή

off topic

Αδιαφορω για τη καταγωγη του. Παραθετω ομως το βιντεακι για να δειτε πως γονατιζει η γλ......ια πανω απο το μνημειο του Κεμαλ.

Παρακολουθειστε το ολοκληρο για να το διαπιστωσετε.
    Δε ταυτιζομαι με το δημιουργο του video

Υπηρχε video στο γνωστο ιστοτοπο σχετικο με το προσκυνημα του κεμαλ αλλα το εξαφανισαν οι κου κλουξ κλαν με τις πρασινες κουκουλες

Rides
    0

Προεπιλογή

Και ειδικά, όταν βγαίνει στην τηλεόραση ο Jeffry και λέει σε άπταιστα αγγλικά (αυτός μάλλον τα έχει ξεχάσει-ξεγράψει τα ελληνικά) ότι "ποτέ δεν θα πω το 'δυστυχώς επτωχεύσαμεν' ", εμένα κάπως μου έρχεται.Απ' ότι έχουν πει, όλο τα αντίθετα γίνονται.
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Η "πραγματική παρέα"........

Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.youtube.com/watch?v=HS5h3ZGgfRo

EDIT: συγνώμη που δίνω δουλειά στους mod καλοκαιριάτικα.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    (να σημειωσω οτι δεν εχω μαγαζι δεν εχω αδεια φορτηγου κλπ κανουμε απλα μια συζητηση)και ερχομαι να ρωτησω σε ολα τα παραπανω φιλε Κωνσταντινε,ναι εχεις δικιο θα αλλαξουν πολλα με αυτη την κινηση ,αλλα το ιδιο δεν συμβαινει και με τα καταστηματα?ανοιγω εγω ενα πχ μπουγατσα και στον ιδιο δρομο ανοιγουν αλλα 4!!τι κανω εγω δεν χανω κοσμο?ανταγωνισμος δεν ειναι?για ενα μεροκαματο δεν παλευω και γω με το μπουγατσατζιδικο?τι να κανω δλδ να βγω στο δρομο?με τι να εμπλουτισω το μαγαζι?να βαλω με καθε καφε και καθε μπουγατσα με ΚΙΜΑ(ετσι σαλονικιοτικη)και δωρο μια ουκρανεζα?ενταξει εχουν δικιο καποιοι που φωναζουν γιατι δωσανε τωρα χρηματα και ειναι σαν να τα πεταξανε αλλα το ιδιο ισχυει πιστευω σε ολους τους τομεις!!!απλα φωναζουν καποιοι ειτε γιατι σου λεει ρε αδερφε εγω ειχα σιγουρους πελατες και τωρα μπορει να χασω καποιους ειτε γιατι επενδυσανε καποια χρηματα για ενα φορτηγο και τωρα απαξιωνονται τρα χρηματα τους!!!!το ιδιο ομως ισχυει και με ενα καταστημα!!!
    Συμφωνώ στα περισσότερα φίλε μου. Ο κάθε κλάδος έχει τα δικά του και όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
    Ισχύει όμως πως σε μερικά είδη καταστημάτων υπάρχουν εναλλακτικές.
    Τα καφέ που έδιναν σε πλαστικό στην Πάτρα άρχισαν τις προσφορές και τις μειώσεις όταν έσφιξαν οι κ@λοι. Εβαλαν και πινακίδες "Καφές 1 ¤". Οσο δηλαδη ήταν η αντικειμενική αξία του, πλούσια πλούσια.
    Αλλοι δίνουν και δώρο ένα μπουκαλάκι νερό.
    Είναι ελιγμοί που μπορεί να κάνει ένας καταστηματάρχης (ξαναλέω χωρίς να είναι πανάκεια). Κάτι που δεν μπορεί να κάνει ένας που έχει φορτηγό και μεταφέρει απο Πάτρα - Θεσσαλονίκη με κόμιστρο 500 ¤, την στιγμή που τα καύσιμα για αυτή την διαδρομή κοστίζουν 600 ¤!
    Και μπορεί να κάτσει και 1-2 μέρες στην Θεσσαλονίκη, να κοιμάται μέσα στον τράκτορα, χωρίς να μπορεί να κάνει τα στοιχειώδη για την υγιεινή του, μέχρι να βρεθεί φορτίο να κατέβει φορτωμένος Πάτρα, ώστε να μη μπει μέσα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP