Σελίδα 6 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Rides
    0

Προεπιλογή

Για το άνοιγμα των επαγγελμάτων μιλάνε καιρό τώρα. Το πόσο πλήρωσε ο κάθε επαγγελματίας την άδεια είναι δικό του θέμα. Και εγώ πήρα αμάξι με 17000 πέρισυ και εφέτος πιάνει δεν πιάνει 10.000. Αν αποζημιωθεί αυτός για την απαξίωση ΑΠΑΙΤΩ και εγώ. Μιλάμε για ελεύθερη αγορά σε μια αγορά ΚΛΕΙΣΤΩΝ επαγγελμάτων. Δε ξέρω αλλά με τη δική μου λογική αυτό είναι κάτι και οξύ και μωρό.

Οδηγάω 8 χρόνια.

Από τότε μέχρι σήμερα ΠΟΤΕ δεν είδα τόση κίνηση στα μπετζινάδικα καταμεσίς του καλοκαιριού, τα οποία δε βγάζουν κέρδος, δεν βγαίνουν δεν κάνουν δεν δείχνουν, άσχετα αν έχουμε την ακριβότερη βενζίνη πανευρωπαϊκά.

Η κατανάλωση μπετζίνας έχει πέσει κατά 40%.

Η αγορά το καλοκαίρι είναι ψόφια.

Και λέω εγώ.

Πως αλλιώς θα μπορούσαν ΟΛΑ αυτά τα βενζινάδικα στην Αθήνα να ξεπουλήσουν ΟΛΗ την βενζίνη μέσα σε 2 μέρες;

Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι η απεργία θα << σπάσει >> σε 1 με 2 μέρες, θα ξανατροφοδοτηθεί << στρατηγικά >> η αγορά, θα ξαναξεπουλήσουν οι βενζινάδες και αυτό θα γίνεται ( η όλη αναμπουμπούλα ) μέχρι τις 20 - 25 αυγούστου, που οι καταναλωτές θα έχουν γυρίσει στα μεγάλα αστικά κέντρα (αθήνα σαλονίκη) κατά τον σεπτέμβρη θα απελευθερωθεί έτσι και αλλιώς το επάγγελμα και κανείς δε θα αντιδράσει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λάβετε επίσης υπόψιν σας το ΠΩΣ φορολογούνται οι επαγγελματίες του κλάδου.
    Έλα πες το γράφτα όλα, υπάρχουν και άτομα που θέλουν να το δουν και δημόσια!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Stathis (26-07-10), Z4 DCT (26-07-10)

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    3

Προεπιλογή

παιδια σε ολα τα βενζιναδικα υπαρχει απιστευτη ουρα και σε ολα γραφει οτι υπαρχει μονο 100.
    τυχαιο?δε νομιζω!

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

βενζιν-αδικα = 11
    100 s.plus = 8
    ουρα Χ 2 = 8
    πιασοκωλ = 8

αρα 11888

τυχαιο? δε νομιζω...

5. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Vasilis (27-07-10)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    βενζιν-αδικα = 11
    100 s.plus = 8
    ουρα Χ 2 = 8
    πιασοκωλ = 8

αρα 11888

τυχαιο? δε νομιζω...
    χααχαχχαχαχαχα χαχχαχααχχαχα

απαιχτος.........τυχαιο ?????δεν νομιζω????
    χαχαααχχαχα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ειναι το ιδιο αγαπητε η απωλεια αξιας του αυτοκινητου σου με τον μηδενισμο αξιας της αδειας κοστους 30000 προ 2 χρονων της αγορας φορτηγου αξιας 25000 τοτε ολα αυτα με δανεια και δανεικα και φυσικα της διαφενομενης ανεργειας που ερχεται στον οριζοντα.Μην μπερδευουμαι καταστασεις..

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και στην Στρατονίκη, που βάζουν δεν βάζουν 10 αμάξια βενζίνη την μέρα, τους τέλειωσε η απλή!!
    Ετσι για να κατεβώ Θεσσαλονίκη το μεσημεράκι, μόνο 100αρα προς 1,68ε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτες οι "παπατζες" με τα κλειστα επαγγελματα , μας εχουν χειραγωγησει τοσα χρονια σε καθε λογης μαλακια & απεργεια. Οποτε γουσταρει ο καθενας να ζητησει ο,τι του κατεβει στο μυαλο κλεινει εναν δρομο.

Την μια οι βυτιατζιδες ,την αλλη οι νταλικιεριδες , την αλλη οι ταξιτζιδες κ.ο.κ

Ας τα καταργησουν και να δουμε μετα αν τολμησουν να ξαναβγουν να κλεισουν δρομο...ουστ ρε!!!!

(Συμφωνω με την αποζημιωση τους...δεν γινεται να απαξιωθει η περιουσια του καθε επαγγελματια επειδη οι κυβερνοντες ειναι ασχετοι)

10. The Following User Says Thank You to Sonic For This Useful Post:

oldcarskickass (27-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το άνοιγμα των επαγγελμάτων μιλάνε καιρό τώρα. Το πόσο πλήρωσε ο κάθε επαγγελματίας την άδεια είναι δικό του θέμα. Και εγώ πήρα αμάξι με 17000 πέρισυ και εφέτος πιάνει δεν πιάνει 10.000. Αν αποζημιωθεί αυτός για την απαξίωση ΑΠΑΙΤΩ και εγώ. Μιλάμε για ελεύθερη αγορά σε μια αγορά ΚΛΕΙΣΤΩΝ επαγγελμάτων. Δε ξέρω αλλά με τη δική μου λογική αυτό είναι κάτι και οξύ και μωρό.
    Οχι ρε μαγκα...δεν τα λες καλα!!
    Ουτε εγω γουσταρω τα "κλειστα" επαγγελματα ...απαραδεκτο μεσα σε ενα "καπιταλιστικου" τυπου οικονομικο συστημα.

Το να απαξιωσει το "κωλοκρατος" ,την αδεια ενος επαγγελαματια του οποιου του τα "εχουν παρει χοντρα" πριν 1-2 χρονια ειναι αλητεια...ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που ανεφερες πιο πανω...

Δεν μπορει το κρατος να μας τα παιρνει και μετα να μας πεταει στα σκουπιδια.

Αλλα οι ψευτομαγκες φορτηγατζιδες , απο το να παρκαρουν τα μπαουλα τους στα δεξια των κεντρικων αρτηριων ας πανε στην βουλη να τα σπασουν ολα. Κοτες...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε μαγκα...δεν τα λες καλα!!
    Ουτε εγω γουσταρω τα "κλειστα" επαγγελματα ...απαραδεκτο μεσα σε ενα "καπιταλιστικου" τυπου οικονομικο συστημα.

Το να απαξιωσει το "κωλοκρατος" ,την αδεια ενος επαγγελαματια του οποιου του τα "εχουν παρει χοντρα" πριν 1-2 χρονια ειναι αλητεια...ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που ανεφερες πιο πανω...

Δεν μπορει το κρατος να μας τα παιρνει και μετα να μας πεταει στα σκουπιδια.

Αλλα οι ψευτομαγκες φορτηγατζιδες , απο το να παρκαρουν τα μπαουλα τους στα δεξια των κεντρικων αρτηριων ας πανε στην βουλη να τα σπασουν ολα. Κοτες...
    Σιγα ρε φιλε ,αποφασισε με ποιον τα'χεις τελικα..
    με το κωλοκρατος οπως γραφεις η με τις κοτες οπως λες τους φορτηγατζηδες......
    σαν να μπλεκεσαι στο σταυροποδι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεχρι πριν 43 χρονια υπηρχαν ολα αυτα τα κλειστα επαγγελματα ,ρωτηστε τους παλιοτερους ποσοι μπορουσαν να εχουν φαρμακειο,φουρνο,φορτηγο,τ ξι,λεωφορειο κλπ.
    Βρεθηκαν τοτε καποιοι "κακοι αντιδημοκρατες"και ...
    Mπορείς να μου πεις γιατί το έχεις βάλει σε εισαγωγικά ; Αν θέλεις βέβαια...

Σελίδα 6 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP