Σελίδα 4 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Rides
    0

Προεπιλογή

τα κλειστα επαγγελματα,ο τροπος που φορολογουνται αυτα τα επαγγελματα,οπως και ο τροπος που εκδιδονται οι αδειες ειναι απο τα μελανα σημεια.
    αλλωστε στην ελλαδα δεν λειτουργει τιποτα σωστα ωστε να μπορεσει να λειτοργησει και ο θεσμος της ελευθερης αγορας....
    να γινει η απελευθερωση.ομως με ποιος συνθηκες εγω θα προσπαθησω να παρω ενα ελαχιστο μικρο κομματι απο την πιτα των καρτελ?
    να μην απελευθερωθει...και θα μπορεσω να δωσω 200.000 για την αδεια ενος ταξι που θα πανε καθαρα μαυρα στη τσεπη του καθε πωλητη της???
    και στη μια και στην αλλη περιπτωση θα πρεπει να υπαρχει εντονος ελεκτικος μηχανισμος απο το κρατος που δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να εφαρμοστει..
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

θα πρπει επισης να αναφερω ειδικα για τα φορτηγα το κρατος δε μοιρασε αδειες με 25 τονους και 30 ποτε!

Το κρατος Μοιρασε αδειες 2τονων σε ημετερους .Απο αυτους καποιοι τις πουλησαν και καποιοι τις κρατησαν και πληρωσαν στο κρατος αδρά, για να φθασουν τους 25 τονους η 30 .Συνεπως οι αδειες των φορτηγων ειναι πληρωμενες στο δημοσιο.
    Αρα οι ιδιοκτητες φορτηγων εχουν δικιο να νιωθουν ξεγελασμενοι.

Οτι ειναι να γινει θα γινει. Να γινει ομως με τους συμβολαιογραφους (εχω εμπαθεια μαζι τους το ομολογω) και με τις χωματερες. Το απογευμα ξεκινω thread για συμβολαιογραφους και χωματερες.

3. The Following 2 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

joseph (26-07-10), NickE60 (26-07-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

αλλο τεραστιο παραδειγμα ,τι θυμαμαι πρωι πρωι
    Καποτε ο λεγομενος εθναρχης εδωσε σαν αποζημιωση για τους εκδιωχθεντες Ελληνες απο το Κογκο-νυν Ζαιρ αρκετες εκατονταδες αδειες ΦΔΧ οι οποιες δεν ειχαν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ-ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ δλδ τις ειχαν για λογαριασμο τους αυτοι που αποζημιωθηκαν και η δουλευαν οι ιδιοι(κανεις φυσικα) η απασχολουσαν οδηγους .
    Ελα ομως που μεχρι και σημερα αρκετα ,μαλλον ολα αυτα τα "Ζαιρινα" φορτηγα εχουν αλλαξει ιδιοκτητες (αδειων μιλαω παντα) με τις εκαστοτε τιμες της "αγορας"....
    Και το παρτυ συνεχιστηκε και ζησαν αλλοι καλα.................

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακουστηκε οτι θα κλεισουν την εισοδο των διυλιστηριων κ δεν θα μπορουν να προμηθευτουν τα ιδιωτικα των εταιρειων...
    Φαντάζομαι να το έχει υπόψιν της η Αστυνομία αυτό το ενδεχόμενο ...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα πρπει επισης να αναφερω ειδικα για τα φορτηγα το κρατος δε μοιρασε αδειες με 25 τονους και 30 ποτε!

Το κρατος Μοιρασε αδειες 2τονων σε ημετερους .Απο αυτους καποιοι τις πουλησαν και καποιοι τις κρατησαν και πληρωσαν στο κρατος αδρά, για να φθασουν τους 25 τονους η 30 .Συνεπως οι αδειες των φορτηγων ειναι πληρωμενες στο δημοσιο.
    Αρα οι ιδιοκτητες φορτηγων εχουν δικιο να νιωθουν ξεγελασμενοι.

Οτι ειναι να γινει θα γινει. Να γινει ομως με τους συμβολαιογραφους (εχω εμπαθεια μαζι τους το ομολογω) και με τις χωματερες. Το απογευμα ξεκινω thread για συμβολαιογραφους και χωματερες.
    αν αναφερεσαι στο ποστ μου δεν ειπα οτι ΜΟΙΡΑΣΕ ,αλλα πουλησε με αναλογο χαμηλοτερο αντιτιμο και πιο εφικτο τις αδειες βαση υπολογισμων.
    φιλικα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν αναφερεσαι στο ποστ μου δεν ειπα οτι ΜΟΙΡΑΣΕ ,αλλα πουλησε με αναλογο χαμηλοτερο αντιτιμο και πιο εφικτο τις αδειες βαση υπολογισμων.
    φιλικα...
    δεν αναφερομαι σε εσενα. Παραθετω στοιχεια που γνωριζω απο το κοσμο που εξασκει το επαγγελμα του μεταφορεα ειτε ως οδηγος ειτε ως ιδιοκτητης.

Το κρατος εχει χασει τον ελεγχο εδω και δεκαετιες απλα καποιοι θ ατην πληρωσουν

Σε καθε περιπτωση σεβομαι κι εσενα και τη γνωμη σου.

Πιστευω οτι αν αφησουμε το Θανο το scania να μιλησει και να συνταξει ενα post ακομα, να βγουν στοιχεια που δε γνωριζουμε ουτε εμεις ουτε ο Κωνστας ο παρατρεχαμενος του Χατζηνικολαου.

Rides
    2

Προεπιλογή

σιγουρα ο θανος που γνωριζει καλυτερα το θεμα μπορει να ριξει φως...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν αναφερομαι σε εσενα. Παραθετω στοιχεια που γνωριζω απο το κοσμο που εξασκει το επαγγελμα του μεταφορεα ειτε ως οδηγος ειτε ως ιδιοκτητης.

Το κρατος εχει χασει τον ελεγχο εδω και δεκαετιες απλα καποιοι θ ατην πληρωσουν

Σε καθε περιπτωση σεβομαι κι εσενα και τη γνωμη σου.

Πιστευω οτι αν αφησουμε το Θανο το scania να μιλησει και να συνταξει ενα post ακομα, να βγουν στοιχεια που δε γνωριζουμε ουτε εμεις ουτε ο Κωνστας ο παρατρεχαμενος του Χατζηνικολαου.
    εγω εδω στο θρεντ γραφω σαν πωην συναδελφος του Θανου χεχεχεχεχεχε
    Ισως δεν ξερω ποτε ασχοληθηκε ο Θανος να ειμαι και παλαιοτερος του στο θεμα του ΦΔΧ.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλοκαίρι τα μπάνια του λαού...
    Για μια ακόμη φορά ο ΕΛληνας θα δράσει συντεχνιακα...(θα κλείσουν τα διυλιστήρια κλπ)με μοναδικό αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του συνανθρώπους του!!! Όπως φυσικά και όταν κάνουν οι υπόλοιποι κλάδοι απεργία.
    Ούτε το αυτί τους θα ιδρώσει (κυβέρνηση),ούτε θα αλλξει κάτι.Μόνο ταλαιπωρία νεύρα και αγανάκτηση με αποτέλεσμα την στοχοποιηση τους.
    Όταν θακαταλαβουμε ότι η οικονομική πολιτική και τα μέτρα μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, τότε ίσως οι κυβερνώντες να χάσουν τον ύπνο τους,γιατί τώρα γελάνε μαζί μας και με την αφέλεια μας.τα σχέδια τους μόνο ενωμένοι οι εργαζόμενοι,επαγγελματίες μπορούν να τους τα ανατρέψουν...

11. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

kplc16 (26-07-10), nikos1400 (26-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ξαναλεω οτι σε καθε νομισμα υπαρχουν δυο οψεις...
    εννοειτε πως η απεργια ειναι ενα μεσο που "βοηθαει "στο να ακουστει η φωνη του εργαζομενου..
    ομως οταν μια απεργια δυσκολευει τον λαο,τον αλλο εργαζομενο δηλαδη...δεν ειναι απεργια...ειναι εγκλημα...
    αν μου πειτε οτι ο προθπουργος δεν θα εχει βενζινη να παει απο το σπιτι του στο μιξιμου,θα πω ενταξει...
    αν μου πειτε οτι ο βουλευτης δε θα εχει βενζινη να παει με τη "γραμματεα"του για "meeting" θα σας πω μπραβο....
    ομως αντι αυτου εγω δεν θα εχω βενζινη να παω αυριο να δουλεψω για να μου δωσουν 800 ρημαδια ευρωπου δε φτανουν ουτε για 15 μερες.....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Σελίδα 4 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP