Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 130

Θέμα: Sony Ericsson Xperia mini

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πήρε η γυναίκα μου.
    Η μπαταρία κρατάει 8 με 10 ώρες μαξιμουμ.
    Ομιλία περίπου 30 λεπτά την ημέρα και σύνδεση Wifi με data transfer περίπου δύο ώρες.
    Είναι η δεύτερη φορά που παραπονιέται πως έμεινε απο μπαταρία σε ραντεβού ή στο δρόμο, παρόλο που φορτίζει απο το laptop όσο είναι στο γραφείο.

Επίσης, το να πείς ότι θα κάνεις σοβαρό navigation με αυτή την οθόνη και αυτό το μεγάφωνο δεν παίζει, είναι για μιά ανάγκη ή για κάτι εξαιρετικά επείγον.
    Η μπαταρία κλάνει σε λιγότερο απο 1 ώρα.

Κατα τα άλλα, το android πολύ καλό, η οθόνη καλή και ο ήχος στη συνομιλία είναι πολύ καλός και καθαρός.

Σαν γενικό verdict θα έλεγα ότι είναι ένα ΚΑΛΟ τηλέφωνο.
    Κρίνοντας απο τα λεφτά που κοστίζει σαν συσκευή θα έλεγα πως είναι καλό value for money, ειδικά όταν στις εταιρικές ανανεώσεις που απο ότι βλέπω το δίνουν τσάμπα (και στην δική μου δουλειά και στης γυναίκας μου το είχαμε σαν δωρεάν επιλογή).
    Το θεμα της μπαταριας βελτιωνεται μετα απο μερικες μερες χρηση. Και σε μενα ετσι ηταν στην αρχη, τωρα βασταει 3 μερες με τα δεδομενα που ανεφερες.

Επισης γινεται ακόμη καλυτερο κλεινοντας τις εφαρμογες wifi, gps, bluetooth και data transfer οταν δεν τις χρησιμοποιεις. Εχει ειδικη συντομευση στην κεντρικη οθονη.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλημερα παληκαρια μολις παρελαβα το μικρο και θαυματουργο experia x10, αντε να μου μαθετε κανα κολπακι γιατι απο θεμα αφης και wifi χαμπαρι δεν εχω, εντυπωσεις δεν εχω διοτι δε το δουλεψα (δε ξερω) ,δουλευει και χωρις την καρτα sim θα ενεργοποιηθει σε 5 μερες, το μεγεθος του ολα τα λεφτα

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλοριζικο.

Πρωτη σου δουλεια να διαβασεις το manual. Κατεβασε το απο το site τηs Sonyericsson.

1. Οι επαφες σου ειναι στη sim ή στο outlook του PC σου?
    Αν ειναι στο outlook χρειαζεσαι αυτο: https://www.android-sync.com/

2. Φτιαξε και Δηλωσε ενα λογαριασμο σε google mail για να μπορεις να κατεβαζεις δωρεαν προγραμματα/εφαρμογες απο το market (θα βρεις συντομευση στο κινητο σου).

3. Το wifi το βλεπει αμεσως. Δηλωσε το κλειδι (αν το εχεις κλειδωμενο) και μετα μπαινεις αμεσως ιντερνετ.

4. Αν μπαινεις ιντερνετ απο τον παροχο, θα χρεωνεσαι..... Αν θες το απενεργοποιεις αυτό ξε-τσεκαροντας την "κινηση δεδομενων" μεσα στις ρυθμισεις δικτύου κινητης τηλεφωνιας.

5. Για Bluetooth θα χρειαστεις και την εφαρμογη Bluetooth file transfer. Το κατεβαζεις και το εγκαθιστας απο το market.

6. Για προγραμμα περιηγησης με το GPS θα σου στειλω ΡΜ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 20-07-10 στις 18:51 Αιτία: Bluetooth file transfer

4. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (13-07-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοριζικο.

Πρωτη σου δουλεια να διαβασεις το manual. Κατεβασε το απο το site τηs Sonyericsson.

2. Φτιαξε και Δηλωσε ενα λογαριασμο σε google mail για να μπορεις να κατεβαζεις δωρεαν προγραμματα/εφαρμογες απο το market (θα βρεις συντομευση στο κινητο σου).

3. Το wifi το βλεπει αμεσως. Δηλωσε το κλειδι (αν το εχεις κλειδωμενο) και μετα μπαινεις αμεσως ιντερνετ.

4. Αν μπαινεις ιντερνετ απο τον παροχο, θα χρεωνεσαι..... Αν θες το απενεργοποιεις αυτό ξε-τσεκαροντας την "κινηση δεδομενων" μεσα στις ρυθμισεις δικτύου κινητης τηλεφωνιας.

5. Για Bluetooth θα χρειαστεις και την εφαρμογη Bluetooth file transfer. Το κατεβαζεις και το εγκαθιστας απο το market.

να εισαι καλα φιλε μου θα τα πουμε και με πμ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 20-07-10 στις 18:48 Αιτία: Bluetooth file transfer

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλοριζικο.

Λοιπον φιλε μου κατεβασα το manual πολυ χρησιμο, κοιτα τι αντιμετωπησα στο καθε που αναφερεις, λοιπον:

1. εχω win7 32bit και δε μου ανοιγει το προγραμμα
    2. κανω λογαριασμο gmail, δινω ονομα κωδικους κλπ και οταν φτανω στην ερωτηση επαληθευσης (για το αν ξεχασω τον κωδικο)δεν μου δινει το δικαιωμα να συνεχισω δεν αναβει η επιλογη συνεχεια
    3. με το wi.fi ολα οκ, μπηκα youtube ολα καλα ανοιγει πολυ γρηγορα και παιζει μια χαρα
    4. το εχω απενεργοποιειση οπως ανεφερες
    5 δεν μπορω να κανω gmail για να κατεβασω το market που λες, προσπαθησα πολλες φορες αλλα τιποτα
    6. σου εστειλα πμ

Υ.Γ αρχιζω σιγα σιγα να μπαινω στο πνευμα, πολυ καλο το εργαλειο ειχατε δικιο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 20-07-10 στις 18:47 Αιτία: Bluetooth file transfer

7. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

Kostas_1 (14-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σου εστειλα σε ΡΜ το τηλεφωνο μου.

Και 3 αρνητικα που εχει λογω android:
    -Το ξυπνητηρι για να δουλεψει πρεπει το τηλεφωνο να ειναι ανοικτο. Οταν το σβησεις τελειως δεν εχεις ξυπνητηρι. Λυνεται βαζοντας το σε flight mode.

- Οταν μιλας και ρυθμιζεις την ενταση του ακουστικου, μετα δεν παραμενει εκει που το ρυθμισες, αλλά ξαναγυριζει στην προεπιλεγμενη απο αυτο ενταση. Ετσι στην επομενη κληση θα πρεπει να το ξαναρυθμιζεις καθε φορα. (Είπανε θα το διρθωσουν...)

- Οταν φορτιζει παραμενει παντα ανοικτο. Λυνεται βαζοντας το σε flight mode.

9. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (14-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

και μερικες εφαρμογες απο το Μαρκετ που ειπαμε τηλεφωνικα:

Unit Converter
    Marine Compass
    Aflashlight
    OI file manager
    Ultimate Voice recorder
    Bluetooth file transfer
    Calculator

Εχει πολλες, παρα πολλες, κοιτα και παρε οποια θες. Τζαμπα ειναι

Και απειρα παιχνιδια βεβαια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 20-07-10 στις 18:47 Αιτία: Bluetooth file transfer

11. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (14-07-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

και μερικες εφαρμογες απο το Μαρκετ που ειπαμε τηλεφωνικα:

Unit Converter
    Marine Compass
    Aflashlight
    OI file manager
    Ultimate Voice recorder
    Bluetooth file transfer
    Calculator

Εχει πολλες, παρα πολλες, κοιτα και παρε οποια θες. Τζαμπα ειναι

Και απειρα παιχνιδια βεβαια
    Σ ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια σου και τον χρονο σου χρωστω κερασμα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 20-07-10 στις 18:46 Αιτία: Bluetooth file transfer

13. The Following User Says Thank You to dimtz For This Useful Post:

Kostas_1 (14-07-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλημερα λεβεντες γνωριζει κανεις πως κανουμε συνδεση bluetooth απο το experia με αλλο κινητο? μια εβδομαδα το εχω και δεν βγαζω ακρη, οταν κανω την διαδικασια με ενα αλλο κινητο μου λεει οτι ειναι συζευγμενα αλλα οχι συνδεδεμενα

Rides
    1

Προεπιλογή

Αφου σου ειπα ρε συ. Κατεβασε το bluetooth file transfer. Δεν γινεται αλλιως με τα android. Το κατεβαζεις ή απο μαρκετ, ή από ιντερνετ, το αντιγραφεις στο κινητο και το φορτωνεις.
    Θα το διορθωσουν στην έκδοση 2.0 από Σεπτέμβριο (τωρα εχουμε την 1.6).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 20-07-10 στις 14:16

16. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (20-07-10)

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP