Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 130

Θέμα: Sony Ericsson Xperia mini

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

εχω ενα ασπρο 32ρι στην ακρη αμα χτυπα ξυλο γινει κατι με το μαυρο.
    Το εχω μονο για νετ και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.(θα αντικατασταθει με το ipad)
    Oι μετρησεις ειναι απο περιπου 200mb το ελαχιστο μεχρι το υπερβολικο 563mb αν θυμαμαι καλα που εγινε επειδη κατεβασα κατι rapidshare.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα υπαρχει το mini x10 και το mini x10 pro, στον Γερμανο που ειχα παει για παραγγελια ειχε το mini x10 για το pro πληρη αγνοια, η δαφορα του x10 με το x10 pro ειναι οτι στο pro με slide κινηση οριζοντιος βγαζει και πληκτρολογιο ενω στο αλλο οχι, αν εχει και αλλες διαφορες δε γνωριζω (γνωριζει κατι διαφορετικο κανεις)?, ελπιζω με το x10 να μη βγω χαμενος

Rides
    2

Προεπιλογή

ειναι πιο μεγαλο το pro και δυσχρηστο το πληκτρολογιο.

4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

dimtz (06-07-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι πιο μεγαλο το pro και δυσχρηστο το πληκτρολογιο.
    Οκ φιλε μου σ ευχαριστω σε 2 εβδομαδες περιπου μου ειπαν θα το εχω γιατι κανω και αλλαγη εταιριας, εχω 1-2 αποριες τις οποιες θα τις αναφερω οταν θα το εχω μπροστα μου για να τις λυσουμε αν μπορουμε εκεινη την στιγμη

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ φιλε μου σ ευχαριστω σε 2 εβδομαδες περιπου μου ειπαν θα το εχω γιατι κανω και αλλαγη εταιριας, εχω 1-2 αποριες τις οποιες θα τις αναφερω οταν θα το εχω μπροστα μου για να τις λυσουμε αν μπορουμε εκεινη την στιγμη
    Αν παρεις το απλο (και οχι το pro) πες τις αποριες σου απο τωρα μια και το εχω.

7. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (06-07-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν παρεις το απλο (και οχι το pro) πες τις αποριες σου απο τωρα μια και το εχω.
    κοιτα μια απορια που εχω ας πουμε ειναι αν μπορουμε να εχουμε gps χωρις να χρεωνομαστε (αν ναι που μπορουμε να το βρουμε), γενικα θελω να μαθω τις δυνατοτητες του, δυνατοτητες οι οποιες να μας ειναι χρησιμες, αν και ειναι το πρωτο κινητο που θα παρω με wifi, εχω πληρη αγνοια

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα μια απορια που εχω ας πουμε ειναι αν μπορουμε να εχουμε gps χωρις να χρεωνομαστε (αν ναι που μπορουμε να το βρουμε), γενικα θελω να μαθω τις δυνατοτητες του, δυνατοτητες οι οποιες να μας ειναι χρησιμες, αν και ειναι το πρωτο κινητο που θα παρω με wifi, εχω πληρη αγνοια
    Ναι για το GPS. Οταν το αγορασεις θα σου πω - στειλω τι χρειαζεται να φορτωσεις.... αλλο απο εδω....

Απο δυνατοτητες εχει πολλες. Το wifi ειναι καλο και γρηγορο σε σχεση με symbian αλλα οχι σαν το iphone. Το μονο που δυσκολευει λιγο λογω μεγεθους οθονης.

Τι κινητο ειχες τωρα? Τις επαφες σου τις εχεις στη sim ή σε outlook? Αν ειναι σε outlook θα χρειαστεις ενα προγραμματακι , αλλα μην ανησυχεις τα εχω ολα και θα σε καθοδηγησω.

Επισης μπορεις να κατεβαζεις προγραμματα δωρεαν απο το ιντερνετ, θα τα πουμε οταν το παρεις.

10. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (06-07-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι για το GPS. Οταν το αγορασεις θα σου πω - στειλω τι χρειαζεται να φορτωσεις.... αλλο απο εδω....

Απο δυνατοτητες εχει πολλες. Το wifi ειναι καλο και γρηγορο σε σχεση με symbian αλλα οχι σαν το iphone. Το μονο που δυσκολευει λιγο λογω μεγεθους οθονης.

Τι κινητο ειχες τωρα? Τις επαφες σου τις εχεις στη sim ή σε outlook? Αν ειναι σε outlook θα χρειαστεις ενα προγραμματακι , αλλα μην ανησυχεις τα εχω ολα και θα σε καθοδηγησω.

Επισης μπορεις να κατεβαζεις προγραμματα δωρεαν απο το ιντερνετ, θα τα πουμε οταν το παρεις.
    Να εισαι καλα φιλε μου σ ευχαριστω

Υ.Γ εχω το samsung d880 τις εχω ολες τις επαφες στην sim και απο τις 2 καρτες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 06-07-10 στις 12:42

Rides
    0

Προεπιλογή

Το πήρε η γυναίκα μου.
    Η μπαταρία κρατάει 8 με 10 ώρες μαξιμουμ.
    Ομιλία περίπου 30 λεπτά την ημέρα και σύνδεση Wifi με data transfer περίπου δύο ώρες.
    Είναι η δεύτερη φορά που παραπονιέται πως έμεινε απο μπαταρία σε ραντεβού ή στο δρόμο, παρόλο που φορτίζει απο το laptop όσο είναι στο γραφείο.

Επίσης, το να πείς ότι θα κάνεις σοβαρό navigation με αυτή την οθόνη και αυτό το μεγάφωνο δεν παίζει, είναι για μιά ανάγκη ή για κάτι εξαιρετικά επείγον.
    Η μπαταρία κλάνει σε λιγότερο απο 1 ώρα.

Κατα τα άλλα, το android πολύ καλό, η οθόνη καλή και ο ήχος στη συνομιλία είναι πολύ καλός και καθαρός.

Σαν γενικό verdict θα έλεγα ότι είναι ένα ΚΑΛΟ τηλέφωνο.
    Κρίνοντας απο τα λεφτά που κοστίζει σαν συσκευή θα έλεγα πως είναι καλό value for money, ειδικά όταν στις εταιρικές ανανεώσεις που απο ότι βλέπω το δίνουν τσάμπα (και στην δική μου δουλειά και στης γυναίκας μου το είχαμε σαν δωρεάν επιλογή).

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ζητησα σημερα για δοκιμη καθως το εταιρικο μου προβλεπει επιδοτηση και ειναι στις επιλογες μου.
    Δεν εχει καμμια σχεση το browsing με iphone οπως επισης και η εμπειρια συνολικα.
    Ο πρωτος που βριζει την apple ειμαι εγω αλλα δεν υπαρχει συγκριση.
    Ειναι πρωτα τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.
    Για τον Κωστα και το στυλ χρησης του ειναι οτι καλυτερο.
    Για τους iphonistas ομως οχι
    και φυσικά, αυτές οι απόψεις μου, συνεχίζουν να ισχύουν.

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP