Αυτό που έχω κάνει στο δικό μου είναι πάρα πολύ απλό και χωρίς κόστος. Έχω γεφυρώσει τη γραμμή των εσωτερικών λαμπτήρων πυρακτώσεως (πορείας) με τη γραμμή από τις μπάρες των LED. Έχω αφαιρέσει την εξωτερική λάμπα πυρακτώσεως (φρένα) ώστε η μονάδα φώτων να μεταφέρει αυτόματα την λειτουργία των φρένων στην εσωτερική λάμπα απ' όπου τροφοδοτούνται και οι μπάρες LED. Σαν φώτα πορείας έχω λοιπόν τις "υπο-φωτισμένες" εσωτερικές λάμπες πυρακτώσεως (πίσω από τα LED) μαζί με τις μπάρες των LEDs και το υπο-φωτισμένο φως ομίχλης (6V), ενώ στο φρενάρισμα διπλασιάζεται η τάση τροφοδοσίας της γραμμής με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται και η φωτεινότητα στις μπάρες LED στο φρενάρισμα.... κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό και δεν ισχύει στο LCI...![]()
...το μοναδικό κόστος/αρνητικό είναι ότι το check control της μονάδας φώτων βγάζει μήνυμα καμμένης λάμπας για 2".....
πολλοί άλλοι συνδυασμοί μπορούν να γίνουν επίσης, εξαρτάται από τη φαντασία του καθενός. Εγώ το άφησα έτσι, γιατί έτσι το αποτέλεσμα με ικανοποιεί αρκετά.