Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: LCI led πίσω φανάρια σε pre-LCI E60

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ορίστε και ένα Link για αγορά κομπλέ των LCI φαναριών και των απαραίτητων modules κομπλέ με 499¤ συν 25¤ μεταφορικά από Γερμανία

https://cgi.ebay.de/Original-BMW-E60...ht_1678wt_1137

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ορίστε και ένα Link για αγορά κομπλέ των LCI φαναριών και των απαραίτητων modules κομπλέ με 499¤ συν 25¤ μεταφορικά από Γερμανία

https://cgi.ebay.de/Original-BMW-E60...ht_1678wt_1137
    το αποτέλεσμα που δείχνει στις φωτογραφίες #1 και #2 στο ebay (με σβηστές τις λάμπες πίσω από τις μπάρες, που είναι και η πιο όμορφη) τo έχω κι εγώ χωρίς να έχω τα modules. Είναι τα side-lights για παρκάρισμα. Αυτή την εικόνα θέλω να έχει πάντα και με το φρένο απλά να δυναμώνει η ένταση φωτισμού στις μπάρες και να μην ανάβει τίποτε από πίσω όπως εδώ:

πορείας:

φρένο:

3. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

S8N (21-06-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αποτέλεσμα που δείχνει στις φωτογραφίες #1 και #2 στο ebay (με σβηστές τις λάμπες πίσω από τις μπάρες, που είναι και η πιο όμορφη) τo έχω κι εγώ χωρίς να έχω τα modules. Είναι τα side-lights για παρκάρισμα. Αυτή την εικόνα θέλω να έχει πάντα και με το φρένο απλά να δυναμώνει η ένταση φωτισμού στις μπάρες και να μην ανάβει τίποτε από πίσω όπως εδώ:

πορείας:

φρένο:

Αυτό θέλει μεγάλη φασαρία για να επιτευχθεί? Γιατί όντως δεν είναι χαλάει η μόστρα με το να αναβουν οι λάμπες πίσω από τις διόδους κατά το φρενάρισμα. Απ' ό,τι διάβασα στο manual πρόκειται για κάποιο σύστημα που προειδοποιεί για την ένταση του φρεναρίσματος ή κάνω λάθος?

P.S. Α ρε Νίκο, τι μας κάνεις με τα threads που ανοίγεις! Έχουμε και τον Απόστολο να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Μετά πετάγεται και ο Άρης. Πάει, μας κάψατε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 21-06-10 στις 15:37

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP