τι να πω ρε παιδια.....μαλλον εχω πεσει πανω σε καλι ρεπλικα(600Ε)......2 χρονια τις εχω και ουτε στραβωσαν ουτε τιποτα.....και απο αντιβαρα στην ζυγοσταθμιση πηραν λιγοτερα απο τις oz ultraleggera(1100Ε) που ειχα στο προηγουμενο αυτοκινητο μου.
τι να πω ρε παιδια.....μαλλον εχω πεσει πανω σε καλι ρεπλικα(600Ε)......2 χρονια τις εχω και ουτε στραβωσαν ουτε τιποτα.....και απο αντιβαρα στην ζυγοσταθμιση πηραν λιγοτερα απο τις oz ultraleggera(1100Ε) που ειχα στο προηγουμενο αυτοκινητο μου.
γνησια μονο μια απο τις 4 oz bbs hamman snitzer.
Και οτιδηποτε αλλο εχει στα 2500e χωρις λαστοιχο.
Εγω εβαλα καποτε σε 1600αρι(16v) E46 γνησια snitzer 18αρα.
Το αυτοκινητο ηταν που ηταν αργο... και γονατισε στη κυριολεξια. Βεβαια το γονατισμα δε το παραδεχομουν απο εγωισμο και μονο, οπως και αρκετοι αλλοι παθοντες.
Κατι που δεν ανεφεραν οι προηγουμενοι: ειναι και η καταναλωση.Θα ανεβει αισθητα με τη 18, με δεδομενο οτι το οπισθιο πελμα θα γινει 225 εως 255.
Γνωμη μου ειναι να μη δωσεις φραγκο. Αν ομως νοιωθεις εντονο κνισμο στις τσεπες και δε μπορεις να αποφυγεις τα εξοδα βαλε καινουργια ρεπλικα 17αρα.
Ειτε ρεπλικα ειτε γνησια στραβωνουν ολες οταν ερθει η κακια στιγμη.
ghost-rider (20-06-10)
GiannisRob (26-06-10)
ξεχασα να αναφερω οτι το αυτοκινητο μαμα φορουσε 225/45/17-255/40/17
αμεσως περασα στην γνωστη διασταση των 225/40/18-255/35/18.......
δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα.τωρα αν φορουσα 16αρες και εβαζα 18αρες σιγουρα θα εβλεπα διαφορα....αλλα μπρος στα κάλοι τι ειναι ο πονος!!!!!!!!
ΦΑΝΗΣ (18-07-10)
Προσωπικα οταν πηρα ζαντες ειδα τον καταλογο του ζαντα. Επανω αναφεροταν και το κραμα. Και ηταν ακριβως το ιδιο με αυτο που εδινε το εργοστασιο στη συγκεκριμενη ζαντα και καλυτερο απο αυτο της μαμα 16αρας που ειχα. Και στην πραξη αντεχουν περισσοτερο.
Εμενα μου ειπαν οτι ειναι ιταλικες. Και το ονομα της βιοτεχνιας σε Ιταλια εφερνε. Ηταν πολυ τραγουδιστο! Τωρα εγω να πω την αληθεια δεν ξερω. Ευτυχως που δεν μπορω να δω τον κωλο μου γιατι παιζει να εχει κ αυτος καρτελακι made in china..
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο, μια no name ιταλική ζάντα, να έχει ίδια η και ανώτερη ποιότητα απ τις ΟΕΜ, αυτήν την άποψη την ακούς από κάτι εξυπνάκηδες ανεύθυνους λαστιχάδες που θέλουν να πασσάρουν τασ προιόντα τους.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
παντως γνησια bmw δεν υπαρχει. Η bmw ψωνιζε απο εργοστασιο της Αυστριας το οποιο εχει κλεισει εδω και χρονια.Ευρωπαικη ζαντα πλεον κατασκευαζεται μονο στην Ιταλια. Οι μαρκες που προανεφερα εκει κατασκευαζονται πλεον.
Αν πας παρεις κανενα καινουργιο Ε90 το πιθανοτερο ειναι να φορα ταιβανεζικη εγκεκριμενου τυπου με ολες τις απαραιτητες προδιαγραφες.Βεβαια ο πωλητης θα λεει τα δικα του.
Παντως μια γνησια απο μια ρεπλικα κατα κυριο λογο διαφερουν στο βαρος κι οχι στην αντοχη.Προ δεκαετιας και βαλε υπηρχε και θεμα αντοχης
Σημερα δεν τιθεται θεμα αντοχης στη χωρα της Λακουβας.