Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 98

Θέμα: Ζαντες ρεπλικα

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω καποια στιγμη θα βαλλω ΟΖ superturismo επανω. Τις εχω στο ματι απο πιτσιρικας. Με το που θα αποφασισω να ξοδεψω για ζαντα θα κανω την κινηση. Προς το παρον θελω κατι που ανα πασα στιγμη να μπορω να το αλλαξω για πλακα γιατι το αυτοκινητο κανει 40.000 χλμ το χρονο και δεν γινεται συνεχεια να φυλαω τις λακουβες.

Προεπιλογή

Schnitzer, hamman, hartge ,bmw κλπ κανενας δεν φτιαχνει ζαντες μονος του!
    Επισης για κανεναν δεν μπορουμε να πουμε οτι τις δινει εκει και του τις φτιαχνουν...Γιατι αλλαζουν συνεχως οι συμφωνιες... μπορουμε να μιλαμε για συγκεκριμενα σχεδια μονο!
    Λιγο πολυ ολοι τους εχουν παει σε bbs, azev, ronal, oz...
    Η ακριβη ζαντα, δεν σημαινει απαραιτητα και ανθεκτικη ζαντα! Ναι μεν συμβαδιζουν εν μερει αλλα μεχρι ενος σημειου!
    Παραδειγμα, οι ΟΖ superlegera ειναι ακριβες ζαντες... γιατι ειναι παναλαφρες! Οχι γιατι ειναι τερατα αντοχης!
    Επισης σημασια εχει και η χρηση που γινεται αλλα και η επισκευη
    Οταν πεταει ο μαστορας το φλογιστρο πανω και την ζεσταινει, εκεινη την ωρα υπογραφετε μια συμβαση μαζι του...οτι θα ξαναπατε πιο γρηγορα!
    Χιλιες φορες να την κοπανησει, χιλιες φορες να την παρει κανα πασο στον τορνο... αλλα οχι να την ζεστανει!!!
    Την επομενη φορα που θα χρειαστειτε καποια επισκευη προτιμηστε να πληρωσετε κατι παραπανω...
    Συμφωνα με αυτα, ας ξανασκεφτει ο φιλος παραπανω, που αναφερει οτι οι μαμα στραβωναν για πλακα! Ποσες φορες τις ειχε βαλει στο γκαζακι?

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (30-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Schnitzer, hamman, hartge ,bmw κλπ κανενας δεν φτιαχνει ζαντες μονος του!
    Επισης για κανεναν δεν μπορουμε να πουμε οτι τις δινει εκει και του τις φτιαχνουν...Γιατι αλλαζουν συνεχως οι συμφωνιες... μπορουμε να μιλαμε για συγκεκριμενα σχεδια μονο!
    Λιγο πολυ ολοι τους εχουν παει σε bbs, azev, ronal, oz...
    Η ακριβη ζαντα, δεν σημαινει απαραιτητα και ανθεκτικη ζαντα! Ναι μεν συμβαδιζουν εν μερει αλλα μεχρι ενος σημειου!
    Παραδειγμα, οι ΟΖ superlegera ειναι ακριβες ζαντες... γιατι ειναι παναλαφρες! Οχι γιατι ειναι τερατα αντοχης!
    Επισης σημασια εχει και η χρηση που γινεται αλλα και η επισκευη
    Οταν πεταει ο μαστορας το φλογιστρο πανω και την ζεσταινει, εκεινη την ωρα υπογραφετε μια συμβαση μαζι του...οτι θα ξαναπατε πιο γρηγορα!
    Χιλιες φορες να την κοπανησει, χιλιες φορες να την παρει κανα πασο στον τορνο... αλλα οχι να την ζεστανει!!!
    Την επομενη φορα που θα χρειαστειτε καποια επισκευη προτιμηστε να πληρωσετε κατι παραπανω...
    Συμφωνα με αυτα, ας ξανασκεφτει ο φιλος παραπανω, που αναφερει οτι οι μαμα στραβωναν για πλακα! Ποσες φορες τις ειχε βαλει στο γκαζακι?

Οι χυτες ζαντες μπαινει δεν μπαινει το φλογιστρο επανω δεν καταλαβαινουν κατι ρε Σπυρο(δεν μιλαμε για παραμενουσες τασεις ετσι, για αλλαγη στην αντοχη μιλαμε). Εξαλλου και την ωρα της χυτευσης το μεταλλο πυρομενο ηταν και αποτομα ψυχθηκε. Απλα μετα την επισκευη περιμετρικα του σημειου ζεσταματος θα υπαρχουν παραμενουσες τασεις. Πιθανον να επηρεαζουν οταν εισαι στο οριο, στραβωνει δεν στραβωνει, αλλα μεχρι εκει.
    Τωρα αν μιλησουμε για ζαντες σφυρηλατες(πιο σωστα ζαντα ψυχρης εξελασης) να θυμηθουμε οτι υπαρχει μια διαδικασια, που στην αντοχη των υλικων αναφερεται ως ΑΝΟΠΤΥΣΗ.
    Αφου ζεσταθει για να ισιωσει μια σφυρηλατη ζαντα θα μπει ολοκληρη σε υψικαμινο για ανοπτυση(ξερω οτι στα Γιαννενα υπαρχει μοναδα που το κανει. Δεν δουλευουν με ζαντες οι ανθρωποι αλλα για συγκολλησεις που μετα πρεπει να ανακτησουν σε μεγαλο βαθμο την αρχικη ελαστικοτητα του καθε τμηματος. Τωρα και σε ζαντα βεβαιως μπορουν να το κανουν). Μετα βεβαιως θα χρειαστει βαφη γιατι στην ανοπτυση το κραμα ανεβαινει στους 1200 περιπου βαθμους(αναλογα με το υλικο καθε φορα) και ψυχεται προοδευτικα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει χρωμα επανω. Το σιγουρο ειναι οτι η ζαντα θα ανακτησει την ελαστικοτητα της και δεν θα εχει συμπεριφορα επισκευασμενης.
    Αν δε γινει κατι τετοιο(στη σφυρηλατη ζαντα παντα), στο σημειο που μπηκε φλογηστρο η ζαντα θα παρουσιαζει πολυ μικροτερη ελαστικοτητα και θα ειναι πιο ευθραυστη. Θα ειναι πιο κοντα στη συμπεριφορα του γυαλιου με απλα λογια. Και παλι δεν θα στραβωσουν στο ιδιο σημειο. Πιο ευκολα αν χρειαστει θα στραβωσουν ακριβως διπλα απο εκει που ζεσταθηκαν. Το πιο επιφοβο σε μια τετοια περιπτωση ειναι η αστοχια σε θραυση στο σημειο που ζεσταθηκε. Που ετσι κ αλλιως θα γινοτανε σιγμα τελικο απλα αν δεν ειχε ζεσταθει δεν θα ειχε αστοχησει σε θραυση. Τωρα το να ακουμε και να υπερασπιζομαστε με τοσο σθενος την αποψη του καθε ζαντα "επειδης ετσι λεει η εμπειρια του".. Προσωπικα απεχω και θα συμβιβαστω με την αποψη των βιβλιων μου...
    Ξερεις οτι σε κατι τετοια θεματα ειμαι καθετος και δεν δεχομαι κανεναν. Ξεροκεφαλος ισως. Κακο του κεφαλιου μου.. Ισως...

5. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

GiannisRob (26-06-10)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω βαλει σε αρκετα αυτοκινητα ζαντες . . .

Σε διαφορα μεγεθη . . .

Ειδικα ρεπλικα δεν ειχα κανενα προβλημα . . .

Ασε που η τιμη ειναι σχεδον σε μιση τιμη . . .

Φιλε μου αν δεν εχεις προβλημα με την δυναμη να βαλεις 18αρες. . .

Εγω σε 318 με 118 αλογα ειχα 19αρες . . .

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εβαλα το link για παραδειγμα.....(φυσικά και είναι πανάκριβες...!!!)
    Πολλα λεφτα Κωστα . . .

Οσον αφορα για 17αρες γνησιες εχω τις δικες μου απο το κουπε που εχω . . .

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κι εγώ είχα βάλει σε 318 19άρες γνήσιες Breyton κ τι κατάλαβα? Τις πλήρωσα πανάκριβες και μετά το έδωσα το αυτοκίνητο...
    Ένας φίλος πάντως είχε βάλει σε 316 Ε46 γνήσιες 18άρες από ///Μ3 και δεν γονάτισε..
    Η γνώμη μου είναι να βάλεις 18αρες: 1ον θα είναι πιο ωραίο εμφανισιακά κ 2ον όταν θα βλέπεις άλλο με 18άρες κ εσύ είσαι με 17 θα το μετανιώνεις!
    Η επιλογή πάντα είναι δική σου!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μικρα παραδειγματα . . .

Η πρωτη φωτο ειναι με 17αρες . . .

Η δευτερη φωτο με 18αρες . . .

Η τριτη φωτο με 19 αρες . . .

Δες περιπου πως θα φαινεται το αμαξι σου με καθε μεγεθος . . .
    Attached Images Attached Images

10. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

scania124 (21-06-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μικρα παραδειγματα . . .

Η πρωτη φωτο ειναι με 17αρες . . .

Η δευτερη φωτο με 18αρες . . .

Η τριτη φωτο με 19 αρες . . .

Δες περιπου πως θα φαινεται το αμαξι σου με καθε μεγεθος . . .

Mr. Christos, υπάρχει περίπτωση να βρούμε φτηνούτσικες ΟΕΜ 18Χ8 radial 32;
    Στην αντιπροσωπεία 350ε η μία.
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mr. Christos, υπάρχει περίπτωση να βρούμε φτηνούτσικες ΟΕΜ 18Χ8 radial 32;
    Στην αντιπροσωπεία 350ε η μία.
    Ειδη ψαχνω 2 σετ τετοιες Κωστα και δεν μπορω να βρω . . .

Πολυ ομορφη ζαντα . . .

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδη ψαχνω 2 σετ τετοιες Κωστα και δεν μπορω να βρω . . .

Πολυ ομορφη ζαντα . . .

Πάλι Κώατα ρε γμτ. που σε κόλλησε! ΓΙΩΡΓΟΣ είπαμε!

Αυτή είναι απ τις αρχαιότερες ζάντες, διαχρονική, για τις σειρές 3,5,7 σε διάφορες φυσικά διαστάσεις διαμέτρου και φάρδους και offset.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP