Σελίδα 1 από 10 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 98

Θέμα: Ζαντες ρεπλικα

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή Ζαντες ρεπλικα

Παιδια θελω τα φωτα σας.Επειδη μεχρι το τελος του καλοκαιριου θελω να αλλαξω στην Ε46 316CI μου ζαντολαστιχα και να παω απο 205-55-16 σε 18αρες,αλλα δεν με βλεπω για γνησια ζαντα λογω οικονομικης κρισης,θα ηθελα την γνωμη σας για ζαντα ρεπλικα και αν υπαρχει καποια προσωπικη εμπειρια ακομα καλυτερα!

Προεπιλογή

Να ξερεις παντως οτι το αμαξι με 18αρες θα γονατισει! Οσο για τις ρεπλικες, θα ακουσεις αποψεις και αποψεις... Εγω θα σου προτεινα να βρεις μια τετραδα γνησιες μτχ ...
    Περιμενε βεβαια να σου πει την γνωμη του και ο Χρηστος330

Περιοχή
    nea smyrni
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πας σε γνησια κι ας μην ειναι 18αρα, βαλε 17 αν δεν τις πλησιαζεις οικονομικα, η εναλλακτικα δες μια τετραδα 18αρες γνησιες μεταχειρισμενες, πηγαινε να τις τσεκαρεις για στραβωμα κλπ και παρ'τες! ΟΧΙ ρεπλικες!

Περιοχή
    Καλυμνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια θελω τα φωτα σας.Επειδη μεχρι το τελος του καλοκαιριου θελω να αλλαξω στην Ε46 316CI μου ζαντολαστιχα και να παω απο 205-55-16 σε 18αρες,αλλα δεν με βλεπω για γνησια ζαντα λογω οικονομικης κρισης,θα ηθελα την γνωμη σας για ζαντα ρεπλικα και αν υπαρχει καποια προσωπικη εμπειρια ακομα καλυτερα!
    Θα σου προτεινα να ριξεις και μια ματια στο ebay, δεν πιστευω να σε χαλαγε ζαντουλα 18αρα + λαστιχα =600 ευρωπουλα (με μεταφορικα)....

-Θεοφιλος-

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ξερεις παντως οτι το αμαξι με 18αρες θα γονατισει! Οσο για τις ρεπλικες, θα ακουσεις αποψεις και αποψεις... Εγω θα σου προτεινα να βρεις μια τετραδα γνησιες μτχ ...
    Περιμενε βεβαια να σου πει την γνωμη του και ο Χρηστος330
    To δικό μου με τις m v72 και conti contact3 225/40 μπρος-πίσω, σε σχέση με τις 17αρες έκοψε ελάχιστα, αλλά δεν γονάτισε.
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν δεν αντέχεις το κόστος της γνήσιας ζάντας σε 18άρα, περίμενε να ρθει η ώρα να βάλεις.......18άρια λάστιχα.

Η γνώμη μου και μένα είναι να μείνεις σε 16άρια, άντε το πολύ 17.

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδες επειδη ειναι δυσκολο να υπαρχουν μεταχειρισμενες ζαντες απο Ε46στουσ εμπορους ηθελα να ρωτησω αν απο Ε90ταιριαζουν στο αμαξι μου και αν ξερει καποιος ποσο περιπου πωλουνται οι μεταχειρισμενες 18?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    To δικό μου με τις m v72 και conti contact3 225/40 μπρος-πίσω, σε σχέση με τις 17αρες έκοψε ελάχιστα, αλλά δεν γονάτισε.
    Λιγο απο 16 σε 17 ,λιγο απο 17σε 18...
    καταλαβες πως το λεω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδες επειδη ειναι δυσκολο να υπαρχουν μεταχειρισμενες ζαντες απο Ε46στουσ εμπορους ηθελα να ρωτησω αν απο Ε90ταιριαζουν στο αμαξι μου και αν ξερει καποιος ποσο περιπου πωλουνται οι μεταχειρισμενες 18?
    Δεν ειναι καθολου δυσκολο... ΑΠο Ε90 καθονται, απλα θα ειναι πεταγμενες πιο εξω κατα 13 χιλ. Αποδεκτο ομως

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μη βαλεις 18αρα,εγω με Ε90 320ι με τα 170PS εχω 17αρα...Θα κοψει ειδικα σε 316i
    Δες κατι σε 16αρα πιο οραια αντε βαρια 17.

Rides
    1

Προεπιλογή

Προφανώς τον φίλο δεν τον ενδιαφέρουν οι επιδόσεις (που και με 16άρες είναι έτσι κι αλλιώς μέτριες), αλλά ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Άρα δεν έχει κανένα νόημα να μείνει στις 16άρες κι εδώ που τα λέμε, η Ε46 αδικείται πολύ με μικρές ζάντες, όπως και τα περισσότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας άλλωστε.

Χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων, αισθητικής, άνεσης και κόστους ελαστικών είναι σίγουρα οι 17άρες, τις οποίες και θα σου συνιστούσα. Αν πας σε 18άρες, θα έχεις καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά το κόστος των ελαστικών αυξάνεται αισθητά, ενώ και η άνεση στην πόλη μειώνεται.

Όσον αφορά στις ρέπλικες, ψάξτο πολύ καλά. Υπάρχουν κινέζικες ρέπλικες με 300 ευρώ περίπου που στραβώνουν για το τίποτα, οπότε καλό είναι να αποφύγεις τέτοιες περιπτώσεις. Το καλύτερο είναι να πας σε γνήσιες, ακόμα και μεταχειρισμένες, ωστόσο υπάρχουν και ρέπλικες με αρκετά καλή ποιότητα που κοστίζουν όμως πολύ περισσότερο από τις κινέζικες..
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Σελίδα 1 από 10 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP