Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 275

Θέμα: 5W-40 Λάδια επιλογή?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Mobil 1 από ότι είδα πληρεί τις προδιαγραφές a3 b3.Με 10-60 σε κατάστασεις ρελαντί ήμουν σε χειμωνιάτικη μέρα 75 βαθμούς και σε καλοκαιρινή 80 βαθμούς σε κίνηση άντε 90. Σε πατήματα καλά το πολύ 97 και καλοκαίρι το πολύ 100 αλλά σε ζόρια. Έτσι είπα να δοκιμάσω λίγο πιο λεπτό δεν βρίσκω τον λόγο για ένα λάδι (10-60) μη προτεινόμενο τουλάχιστον ας δοκιμάσω με κάτι ενδιάμεσο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Teoz3 : 26-01-24 στις 19:31

2. The Following User Says Thank You to Teoz3 For This Useful Post:

BILL007 (26-01-24)

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε σχεση με νορμαλ μοτερ οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι χαμηλες, αλλα βεβαια εχεις και ψυγειο λαδιου που δεν εχουν τα περισσοτερα αυτοκινητα. Εγω παντως θα εβαζα το 5-40 που προτεινεται απο τη bmw και μονο αν εβλεπα υπερβολικα υψηλες θερμοκρασιες θα πηγαινα στο 10-60 για τα m μοτερ. Επιλογη μου θα ηταν τα liqui moly.

4. The Following User Says Thank You to ///Maniac For This Useful Post:

BILL007 (26-01-24)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πολύ σωστά τα λες Maniac συμφωνώ απόλυτα απλά είπα να να τραβήξω λίγο το -40 σε -50 αλλά το 10-60 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μα όλοι έχουν φαγωθεί ότι είναι το σωστό . Το χρησιμοποίησα σε 3 αλλαγές και ομολογώ δεν είχα κανένα πρόβλημα θα το ξανά έβαζα αλλά πάντα μα πάντα που το έβαζα θεωρούσα ότι δεν πράττω σωστά . Επίσης δεν έχει βγει κάτι επίσημο που να λέει ότι 5-40 ήταν με τα τότε δεδομένα και ότι πλέον αντικαταστάθηκε με 10-60 και ότι είναι συμβατό καλύτερα . Όλα είναι ανεπίσημα για ένα μαμά M3 πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Η bmw τι θέση παίρνει σε αυτό ;;; έχει ρωτήσει κάποιος επίσημα τη θέση της ;;; εγώ έστειλα email αν με τα σημερινά δεδομένα είναι συμβατό το 10-60 και δεν έχω πάρει καμία απάντηση ακόμα τουλάχιστον

6. The Following User Says Thank You to Teoz3 For This Useful Post:

BILL007 (26-01-24)

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο oil guide της liqui moly παντως που ειναι η εταιρια στην οποια εχω καταληξει να εμπιστευομαι περισσοτερο, για το μοτερ σου δινει τα 5-40 και για το 46 τα 10-60. Ποσα χλμ εχει το μοτερ σου ?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP