Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 275

Θέμα: 5W-40 Λάδια επιλογή?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα. Επιπλεον, οπως ξερεις εγω τα στελνω για αναλυση καθε δυο αλλαγες και εχω και μια εξτρα ενημερωση/ασφαλεια.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα. Επιπλεον, οπως ξερεις εγω τα στελνω για αναλυση καθε δυο αλλαγες και εχω και μια εξτρα ενημερωση/ασφαλεια.
    εχει πολλα ακομα,πολλες λεπτομερειες και πληροφοριες ειδικα για τις αναλυσεις ,τον μολυβδο,τον ψευδαργυρο ,ποσο και γιατι τα μειωσαν αυτα, οτι τα αντικατεστησαν απο αλλα εξισου αποτελεσματικα ,ορεξη να εχεις να διαβασεις.εγω με τις αναλυσεις δεν ασχοληθηκα και πολυ παροτι διαβασα καποια πραγματα..
    τελικα υπαρχει πολυ επενδυση γυρω απο την βιομηχανια αυτη και πολυ ερευνα.

παντως να ξερεις οτι το λαδι made in germany που διαφημιζουν πολλες γερμανικες εταιρειες αυτοι το θεωρουν πλεον ,πασε'..ομως ,και εδω φαινεται οτι ξερεις να διαλεγεις,την εταιρεια που χρησιμοποιεις ,την fuchs, θεωρουν οτι ειναι η μονη γερμανικη εταιρεια σοβαρη ,απο τις περιπου σχεδον 8 που υπαρχουν στην γερμανια , και την εχουν σε πολυ υποληψη.ασχετα αν δεν την προτιμουν,θεωρουν ομως οτι ειναι τιμια και αυτο που προσφερει ειναι αυτο που λεει,οχι σαν τις αλλες γερμανικες.μαλιστα ενα μελος απο αυτους που γραφουν εκει στο φορουμ ειναι ευρωπαιος και πριν παει στην αμερικη,εργαζοταν στην γερμανια σε εταιρεια με δοκιμες λαδιων που δινανε εγκρισεις,ηταν δλδ. μεσα στην μπιζνα..δοκιμαζε τα λαδια και ως προς τις συνθεσεις αλλα και πανω σε αυτοκινητα.

να ξερετε οτι μια εγκριση κοστιζε περιπου 5000 δολαρια. οτι αυτο που καμμια φορα νομιζουμε οτι δεν δινει εγκριση μια αυτοκινητοβιομηχανια σε ενα λαδι εταιρειας για να την βαλει στο μπουκαλι της , οτι εχει σχεση με τα χρηματα, αποτι λεει κατηγορηματικα κιολας, δεν ισχυει.ειναι καθαρη διαδικασια κοστιζει ελαχιστα στην εταιρεια και εχει να κανει μονο με το οτι θελει να παραδωσει η αυτοκινητοβιομηχανια ενα σωστο προιον για τους πελατες της.να ειναι συμφωνο με τις προδιαγραφες της ,οποιες και αν ειναι αυτες.

εκτος απο τα fuchs που ξερω οτι χρησιμοποιεις εχεις αναλυσεις και απο αλλη μαρκα? οι αναλυσεις σου ειναι με διαφορετικα διανυθεντα χιλιομετρα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dreamer : 22-04-23 στις 20:43

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP