Σελίδα 120 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 2070110118119120121122130170 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.191 έως 1.200 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι απο του χρονου θα συμμετασχει και ο πρωτος....μπας και γινει καμια στραβη και παρει και κανενας αλλος πρωταθλημα
    Μάικ μη μου το πας οπαδικά...απλά στον θεσμό στέκομαι, νομίζω όλες οι παε το ψήφισαν και πιστεύω είναι άδικο να δίνεις 35 αγώνες και μετα όλη την προσπάθεια να την διακινδυνεύεις σε 6 παιχνίδια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 09-05-17 στις 16:27
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάικ μη μου το πας οπαδικά...νομίζω όλες οι παε το ψήφισαν και πιστεύω είναι άδικο να δίνεις 35 αγώνες και μετα όλη την προσπάθεια να την διακινδυνεύεις σε 6 παιχνίδια.
    Εγραψα πριν για τα playoff Γιωργο αν τερματισεις με μια καλη διαφορα δεν φοβασαι.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγραψα πριν για τα playoff Γιωργο αν τερματισεις με μια καλη διαφορα δεν φοβασαι.
    Τέσπα, σαν γκαλοπ ας το κάνουμε. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου, εσένα?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τέσπα, σαν γκαλοπ ας το κάνουμε. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου, εσένα?
    Εχουν υπερ και κατα,αν μια ομαδα τερματισει με διαφορα 15-20 βαθμους δεν εχουν κανενα νοημα και μπορουμε να πουμε οτι ειναι δικαια πρωταθλητης,αν ομως υπαρχει διαφορα 2-3-4 βαθμοι ειναι και λιγο αδικο τουλαχιστον για τον δευτερο που πιθανον ειχε ενα σταβροπατημα με μια κολοπετινιτσα και εχαχε εκει βαθμους.Ισως ειναι και μια δευτερη ευκαιρια για καποιες ομαδες να αποδειξουν οτι ηταν καλυτερες στην σεζον.Παντως ξεκαθαρη αποψη δεν εχω.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

gant (09-05-17), Panos 316T (09-05-17)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρε εδω και την λιστα που κατατεθηκε στην Βουλη τον Δεκεμβριο του 2004 που αναφερεται ξεκαθαρα οτι ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ δεν υπηρξε απο το προγραμμα Δημοσιων επενδυσεων.

https://www.enikos.gr/economy/67965/...iseis-tou-2004

Μπορεις να μας πεις εσυ που διαβασες αυτα που αναφερεις....? Γιατι μιλησες για επιχειρηματα
    Αααααππππ με επιασες αδιαβαστο.ξεχασαα στην ελλαδαα ολα γινονται με διααφαανεια και τα χαρτιαα ειναι χαρτια.
    αααααααααα απο χαρτουρα ...............
    μην το τραβας το θεμα δεν μπορω να στο αποδειξω με χαρτια ,απλα αναφερω τι εζησα εκεινη την τρελη εποχη στις κατασκευαστηκες που δουλευα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LEONIDASKAL : 09-05-17 στις 20:34
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    3

Προεπιλογή

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αααααππππ με επιασες αδιαβαστο.ξεχασαα στην ελλαδαα ολα γινονται με διααφαανεια και τα χαρτιαα ειναι χαρτια.
    μην το τραβας το θεμα δεν μπορω να στο αποδειξω με χαρτια ,απλα αναφερω τι εζησα εκεινη την τρελη εποχη στις κατασκευαστηκες που δουλευα
    Καταλαβαινω καλα? Σου παραθετω απτες αποδειξεις και τις αμφισβητεις επειδη.....κατι αλλα ακουγονταν στην πιατσα εκεινο τον καιρο....?

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταλαβαινω καλα? Σου παραθετω απτες αποδειξεις και τις αμφισβητεις επειδη.....κατι αλλα ακουγονταν στην πιατσα εκεινο τον καιρο....?
    Δουλευοντας την πιατσα εκεινο τον καιρο.εχει διαφορα ξαι αυτο που παραθετεις ειναι απλα πινακες και οχι αποδειξεις.
    Στο ελλαδισταν εχει ουσια αυτο που λεω
    Ωραια τα χαρτια που λες αλλα αρκετος κοσμος εκανε χρηματα εκεινα τα χρονια και δεν αναγραφεται σε κσνενα χαρτι .
    Ολα νομοτυπα ειναι γραμμενα .δεν μπορω να στο αποδειξω αλλα το εζησα.ετσι απλα διαμορφωνω αποψη.
    Τωρα αν θες να μεινεις στα χαρτια μεινε.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Rides
    1

Προεπιλογή

Για ποια γηπεδα μιλας ?????? ποιο γηπεδο εκανε ο ολυμπιακος , δικο του ειναι ??????? με ποσα λεφτα το εκανε ???????
    Αααα εγω ξερω ,70 τις εκατο χρηματοδοτηση απο τα λεφτα μας λογω ολυμπιακων αγωνων .30 τις εκατο χρηματοδοτηση απο την παε.
    Τωρα απευθειας αναθεση σε εταιρεια του τοτε προεδρου στο συνολο του εργου λογω καθυστερησης εναρξης των εργασιων.
    Το 30 τις εκατο λοιπον παει περιπατο.ετσι ξαναχτιζω και γω την ακροπολη.

Οταν σου λενε την αληθεια να μην το ριχνεις στην ειρωνια δειχνει αδυναμια λογου.
    Αν εχεις κατι να απαντησεις γραψε κατι ουσιαστικο μπορει να μαθουμε και κατι .
    Μαθε λοιπον κατι αληθινο για την ομαδα σου που δηθεν βαζει φραγκα. Αλλα οχι ειρωνια .....

Ή τρολλάρεις ή το μένος σου κατά του Ολυμπιακού είναι τέτοιο, που για να υποστηρίξεις την άποψή σου προσπαθείς να κάνεις το άσπρο-μαύρο. Πετάς ένα 70-30 χωρίς στοιχεία, μετά ζητάς κάτι ουσιαστικό, σου δίνουμε συγκεκριμμένα στοιχεία και αποδείξεις και τελικά όλα είναι τίποτα μπροστα στην απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια που μόνο εσύ είσαι σε θέση να γνωρίζεις, λόγω... εμπειρίας στον κατασκευαστικό τομέα. Αν αντιστρέψουμε τις θέσεις μας και στα έλεγε αυτά ένας Ολυμπιακός, θα μίλαγες για πρόβατα, σανό κλπ, ναι ή όχι;

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

ελπιζω να μην εισαι δικηγορος φιλε στην ζωη σου.
    το οτι ξεσικωσες πεντε πινακακια δεν σημαινει οτι παραθετεις αποδειξεις .
    σου εξηγω για πολλοστη φορα οτι μιλαω με βαση αυτα που εζησα και ζω ακομη , αυτα δεν τα ξερω μονο εγω λογω καποιας ιδιοτητας αλλα βουηζει η χωρα ολοκληρη.(οχι μονο φυσικα για τον ολυμπιακο )
    τωρα αν περιμενεις τη ρεμουλα , και την απατεωνια του καθε ενα νατην βρεις αναρτημενη στο διαδυκτιο τοτε...............καλα μιλαω για σανο και χορτα δικιο εχω
    δεν εχω μενος και καμια κακια για τον ολυμπιακο , τον κραζω οπως κραζω και τους αλλους ,

Σελίδα 120 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 2070110118119120121122130170 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP