Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη και ισονομία, άρα δίωξη και δίκαιη τιμωρία του Ολυμπιακού. Εφόσον από αυτή τη διαδικασία ο ΠΑΟΚ βρεθεί στην πρώτη θέση, δεν θα παραλάβουμε πρωτάθλημα, το τρόπαιο θα μείνει στον συνεταιρισμό και τα οικονομικά οφέλη θα επιστραφούν στη Λίγκα. Πρωτάθλημα εμείς στα χαρτιά δεν θέλουμε, άλλοι έχουν πανηγυρίσει πρωταθλήματα βίας και νοθείας. Επιμένουμε όμως ότι δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν δίκαιες και σκληρές τιμωρίες για τον Ολυμπιακό», ανέφερε.
![]()
ΥΓ. Σταματαω να ασχολουμε με τον Παοκ και πως να σχοληθω με μια ομαδα που παιρνει εναν τιτλο καθε 15 χρονια.
![]()
οχι ρε geprge σε καμια τρυπα το γκολ ειναι ξεκαθαρο οφσαιτ και κανενας δεν το αμφισβητησε!! ομως αλλο αυτο και αλλο δυο μερες τωρα μας τα εχουν κανει τσουρεκια γιατι πηγε ενας τιτλος στη Θεσσαλονικη μετα απο τοσα χρονια. Προθεση στημενα παραγκες, ο Σαββιδης νεος μαρινακης και λπ κλπ. Λογια λογια και ξερεις κατι ειναι απιθανο να μπορουσε να το δει το οφσαιτ τοσο γρηγορα που εγινε η φαση και ειδικα οταν εχει προηγηθει και ανατροπη σχεδον στον αυτο χρονο.Ναι εκανε λαθος ο επόπτης αλλα αυτο τι σημαινει? οτι θα πρεπει να ακυρώσουμε τον τελικο' να εχουμε για μια ζωη τυψεις? ή να λογοδοτησουμε σε αυτους που για δεκαετιες σαπισαν το ποδοσφαιρο με τις παραγκες τους? και ξερεις και κατι θα μπορουσε να γινει γιορτη του ποδοσφαιρου ο τελικος αλλα πεταξαν τα οργανωμένα σκυλιά και εγιναν αυτα που εγιναν με σκοπιμοτητα.
gant (08-05-17), Konstantinos E60 (08-05-17)
Βλέπω ότι είσαι high class, επομένως αυτό θα σου αρέσει πιστεύω.
18301612_1375093189244381_8248884017736411167_n.jpg
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Εγω γραφω 2 μερες χαλαλι σας ...
Καποιοι εδω και σε φβ γραφουν για κουλες και κλαμματα ,για γιδια και σανο για προβατα και κλεφτες...
Αυτο δεν κρατησατε ως προς την ΑΕΚ τουλαχιστον και δεν αξιζει τετοια χλευη..
Αλλα μιας και ειστε τοσο ανοιχτομυαλοι θελω καποιον απο Θεσσαλονικη να μας γραψει τι θα ακολουθησει τωρα τον μεγα τσοπανη Σαββιδη που εδωσε γραμμη Συριζα ή θα πατε αντιθετα αφού ο Συριζα μας εχει κανει ρδελο ?
Ποια θαειναι τα νεα προβατα οπως βιαστηκατε να γραφετε ή να υιοθετειτε σε γραπτα δικα σας ή φιλων σας?
Τουλαχιστον προσωπικα δεν εγραψα για κανεναν κουλη ουτε για γιδια οπως θαυμασα στα γραπτα καποιων που ξερω,ειπα το πηρε τελος οπως εγινε εγινε...
Τωρα μαγκες μου ειναι η αρχη της κωλοτουμπας ή η αρνηση του μαντρωματος ?
Για αυτο επειδη με στεναχωρησατε με τα γραπτα δεν θα μου κακοφανει οταν θα σας επιστραφουν αφου δεν κρατηθηκατε σε αυτο το λεβεντικο υφος που ειχατε παλαιοτερα αλλα ριξατε λασπη ειρωνεια και σε λιγο θα μας βγαλετε και στο κλαρι ....
Φυσικα παλι θα πεσει νερο στον μυλο του κατεστημενου στο σουβλακι καλαμακι,στο μετρο και στο κασερι...
Ο ηγετης ομως και θαυματοποιος σας περιμενει ,αντε να δούμε αφού σας αρεσει το υπερφιαλο στυλακι και οι ειρωνειες αν θα σας αρεσει ο οχετος που θα φατε επι δικαιω και αδικω...
Προσωπικα απαξιω να χαρακτηρισω οπως μας χαρακτηρισατε λογω του οτι η στερηση φερνει τρελλα το περασαμε και το περναμε εν καιρω και οι Αεκτζηδες ...
Απο μενα με αγαπη
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Με σύμβαση του 2003 ανέλαβε εξ ολοκλήρου την κατασκευή ο Ολυμπιακός. Κόστος 60 εκατομμύρια, 20 έβαλε ο Ολυμπιακός και 40 από τραπεζικό δανεισμό. Για 50 κάτι χρόνια ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης. Έχει όμως και την υποχρέωση συντήρησης, ενώ η πολιτεία από το 2019 θα παίρνει 15% από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις στον περιβάλλοντα χώρο.
Για τζαμπατζηδες ψάξτε αλλού...
Αααα εγω ξερω ,70 τις εκατο χρηματοδοτηση απο τα λεφτα μας λογω ολυμπιακων αγωνων .30 τις εκατο χρηματοδοτηση απο την παε.
Τωρα απευθειας αναθεση σε εταιρεια του τοτε προεδρου στο συνολο του εργου λογω καθυστερησης εναρξης των εργασιων.
Το 30 τις εκατο λοιπον παει περιπατο.ετσι ξαναχτιζω και γω την ακροπολη.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Το 2003 δεν δημοπρατηθηκε το συνολο του εργου αλλα το υπολοιπο του εργου που ηταν μεχρι τοτε εκτος χρονοδιαγραμματος.το εργο το πηρε αλλη εταιρεια ιδιων συμφεροντων με την προυγουμενη που ειχε καθυστερηση .μονο που στην μεση μπηκε και η παε τοτε που αλλαξε τον εργολαβο . βεβαια ολοι οι παραπανω ηταν εταιρειες του προεδρου.
Ετσι ξαναχτιζω παλι την ακροπολη να λεω οτι ειμαι και επενδητης.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
vded (09-05-17)