Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 09-05-17 στις 16:27
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Εχουν υπερ και κατα,αν μια ομαδα τερματισει με διαφορα 15-20 βαθμους δεν εχουν κανενα νοημα και μπορουμε να πουμε οτι ειναι δικαια πρωταθλητης,αν ομως υπαρχει διαφορα 2-3-4 βαθμοι ειναι και λιγο αδικο τουλαχιστον για τον δευτερο που πιθανον ειχε ενα σταβροπατημα με μια κολοπετινιτσα και εχαχε εκει βαθμους.Ισως ειναι και μια δευτερη ευκαιρια για καποιες ομαδες να αποδειξουν οτι ηταν καλυτερες στην σεζον.Παντως ξεκαθαρη αποψη δεν εχω.
gant (09-05-17), Panos 316T (09-05-17)
Αααααππππ με επιασες αδιαβαστο.ξεχασαα στην ελλαδαα ολα γινονται με διααφαανεια και τα χαρτιαα ειναι χαρτια.
αααααααααα απο χαρτουρα ...............
μην το τραβας το θεμα δεν μπορω να στο αποδειξω με χαρτια ,απλα αναφερω τι εζησα εκεινη την τρελη εποχη στις κατασκευαστηκες που δουλευα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LEONIDASKAL : 09-05-17 στις 20:34
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Δουλευοντας την πιατσα εκεινο τον καιρο.εχει διαφορα ξαι αυτο που παραθετεις ειναι απλα πινακες και οχι αποδειξεις.
Στο ελλαδισταν εχει ουσια αυτο που λεω
Ωραια τα χαρτια που λες αλλα αρκετος κοσμος εκανε χρηματα εκεινα τα χρονια και δεν αναγραφεται σε κσνενα χαρτι .
Ολα νομοτυπα ειναι γραμμενα .δεν μπορω να στο αποδειξω αλλα το εζησα.ετσι απλα διαμορφωνω αποψη.
Τωρα αν θες να μεινεις στα χαρτια μεινε.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή τρολλάρεις ή το μένος σου κατά του Ολυμπιακού είναι τέτοιο, που για να υποστηρίξεις την άποψή σου προσπαθείς να κάνεις το άσπρο-μαύρο. Πετάς ένα 70-30 χωρίς στοιχεία, μετά ζητάς κάτι ουσιαστικό, σου δίνουμε συγκεκριμμένα στοιχεία και αποδείξεις και τελικά όλα είναι τίποτα μπροστα στην απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια που μόνο εσύ είσαι σε θέση να γνωρίζεις, λόγω... εμπειρίας στον κατασκευαστικό τομέα. Αν αντιστρέψουμε τις θέσεις μας και στα έλεγε αυτά ένας Ολυμπιακός, θα μίλαγες για πρόβατα, σανό κλπ, ναι ή όχι;
ελπιζω να μην εισαι δικηγορος φιλε στην ζωη σου.
το οτι ξεσικωσες πεντε πινακακια δεν σημαινει οτι παραθετεις αποδειξεις .
σου εξηγω για πολλοστη φορα οτι μιλαω με βαση αυτα που εζησα και ζω ακομη , αυτα δεν τα ξερω μονο εγω λογω καποιας ιδιοτητας αλλα βουηζει η χωρα ολοκληρη.(οχι μονο φυσικα για τον ολυμπιακο )
τωρα αν περιμενεις τη ρεμουλα , και την απατεωνια του καθε ενα νατην βρεις αναρτημενη στο διαδυκτιο τοτε...............καλα μιλαω για σανο και χορτα δικιο εχω
δεν εχω μενος και καμια κακια για τον ολυμπιακο , τον κραζω οπως κραζω και τους αλλους ,