Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
Για ποια γηπεδα μιλας ?????? ποιο γηπεδο εκανε ο ολυμπιακος , δικο του ειναι ??????? με ποσα λεφτα το εκανε ???????
Αααα εγω ξερω ,70 τις εκατο χρηματοδοτηση απο τα λεφτα μας λογω ολυμπιακων αγωνων .30 τις εκατο χρηματοδοτηση απο την παε.
Τωρα απευθειας αναθεση σε εταιρεια του τοτε προεδρου στο συνολο του εργου λογω καθυστερησης εναρξης των εργασιων.
Το 30 τις εκατο λοιπον παει περιπατο.ετσι ξαναχτιζω και γω την ακροπολη.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν σου λενε την αληθεια να μην το ριχνεις στην ειρωνια δειχνει αδυναμια λογου.
Αν εχεις κατι να απαντησεις γραψε κατι ουσιαστικο μπορει να μαθουμε και κατι .
Μαθε λοιπον κατι αληθινο για την ομαδα σου που δηθεν βαζει φραγκα. Αλλα οχι ειρωνια .....

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αααααππππ με επιασες αδιαβαστο.ξεχασαα στην ελλαδαα ολα γινονται με διααφαανεια και τα χαρτιαα ειναι χαρτια.
αααααααααα απο χαρτουρα ...............
μην το τραβας το θεμα δεν μπορω να στο αποδειξω με χαρτια ,απλα αναφερω τι εζησα εκεινη την τρελη εποχη στις κατασκευαστηκες που δουλευα

Ή τρολλάρεις ή το μένος σου κατά του Ολυμπιακού είναι τέτοιο, που για να υποστηρίξεις την άποψή σου προσπαθείς να κάνεις το άσπρο-μαύρο. Πετάς ένα 70-30 χωρίς στοιχεία, μετά ζητάς κάτι ουσιαστικό, σου δίνουμε συγκεκριμμένα στοιχεία και αποδείξεις και τελικά όλα είναι τίποτα μπροστα στην απόλυτη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια που μόνο εσύ είσαι σε θέση να γνωρίζεις, λόγω... εμπειρίας στον κατασκευαστικό τομέα. Αν αντιστρέψουμε τις θέσεις μας και στα έλεγε αυτά ένας Ολυμπιακός, θα μίλαγες για πρόβατα, σανό κλπ, ναι ή όχι;