Μα τόση ωρα μιλάμε για Ε46. Τι σχέση έχουν τα διαφορικά του ενός με το άλλο.
Τεσπα οκ ισως να έπρεπε να το διευκρινίσω ξανα.
Ο γραπτος λόγος είναι παρεξηγήσιμος μερικές φορές καθότι απρόσωπος και εταιροχρονισμένος.
Να διευκρινίσω λοιπόν πως αγόρασα ολόκληρο πόσω αξονα με τα παντα από Ε46 Μ3 καθώς και κεντρικό αξονα καθώς και κορωνοπήνιο 3.15 για καβούκι 210 όπως του Μ3.
μια χαρα μπαινουν τα σωθικα του Ε36 στο Ε46 και τουμπαλιν....3.15 κορωνοπηνιο για 210 καβουκι απο ποιο μοντελο βρηκες???
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Για το 1ο μια χαρά δε μπαίνουν θέλει μηχανουργείο και πατεντα.
3.15 απο Ε39 Μ5 https://forums.bimmerforums.com/foru...erential-BMW-s
Καλησπερα στην παρεα... εγω εχω ενα 318ci e46 (n42b20) και παω σχεδον μονο εγνατια .. σκευτομαι απο 3.38 διαφορικο να παω σε 3.23 βημα αφου με 3000στροφες παω 108χμ .. Η ερωτηση ειναι αν το εχει κανει κανεις αυτο . να αλαξει διαφορικο και αν κουμπωνει το διαφορικο κατευθειαν η χρειαζεται και αλλες μετατροπες οπως ημιαξονια κλπ.
ευχαριστω
Αν αυτό που θα πάρεις είναι μικρό καβούκι τότε κουμπώνει p.n.p αν είναι μεγάλο μάλλον θα χρειαστείς πλακάκια.
Για "εξαρι"σασμαν δεν το σκέφτεσαι?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
BILL007 (14-09-16)
Kαπως έτσι ήξερα κ εγώ αλλά κάποια στιγμή ένα μέλος μας (Vasilis/M) έκανε κάποιες δοκιμές και είδε ότι είναι όλα ίδια.
Από το 316 μέχρι το 330.
Αυτό που άλλαζε είναι η έξοδος για τον κεντρικό.
O πιο κατάλληλος για να απαντήσει είναι ο ίδιος ο Βασίλης.
Νομίζω όμως ότι αν δεν πάρεις διαφορικό από 330, θα μπει κανονικά επάνω.
Ασχέτως μεγέθους καβουκιών.
BILL007 (15-09-16)
Tα Ε46 φορανε και μικρα και μεγαλα καβουκια αναλογα την χρονολογια τους στα 4κυλινδρα...Αυτο που δεν γινεται ομως,ειναι να ταιριαξεις πραγματα απο 168αρι σε 188αρι...Απλα δεν...Αυτο εγραψα...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
wheelman (15-09-16)