Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά,φταίει ο Θρύλος για την ανικανοτητά σου να κερδίσεις την Καμπάλα φταίει ο Θρύλος για την βαθμολογική σου θέση στο πρωτάθλημα,φταίει ο Θρύλος για την κατάντια του ανύπαρκτου λαγού για την ήττα του απο την Ηρακλάρα και για το -12.
    Επειδή λοιπόν φταίει ο θρύλος καθίστε να κλαίτε όλοι παρέα κοιμηθείτε όλοι τον ύπνο του δικαίου και μην κοιτάτε την κατάντια σας .
    Ξαναλέω το κρίμα είναι οι οπαδοί που προσδοκούν και δεν βλέπουν φώς όχι γιατί δε το θέλει ο θρύλος αλλά γιατί έχουν μανταλάκια στις τσέπες οι πρόεδροι σας.
    Συνεχίστε έτσι και μετά απο 20 χρόνια τα ξαναλέμε.

Το εχω πεί χίλες φορές και θα το ξαναπώ άλλες χίλιες αν χρειαστεί.
    Οταν παίζεις μπάλα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αρκεί να παίξεις.

Καθίστε το Μάη να δείτε το 43ο, βρίζετε ολοι μαζί τον θρύλο και μη νοίαζεστε για τίποτα,αφού έχετε κάνει οτι πρέπει για τις υπερομάδες σας και απλά το κατεστημένο δε σας άφησε !!!

Ζήστε το όνειρο αυτό αν σας κάνει να νιώθετε καλά.
    Ετσι και αλλιώς για την κατάντια κάποιου κάποιος άλλος πάντα θα φταίει !!!!
    Για άλλη μια φορά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Βαγγέλη...
    Φυσικά και φταίει ο γαύρος όταν πάντα έχει την σιγουριά ότι δεν θα τον αφήσουν να χάσει όσο χάλια και να παίξει. Το ξαναέγραψα, μπορεί να έχει την καλυτερη ομάδα φέτος, αλλά η βθμολογική διαφορά είναι πλασμάτικη, αν ποτέ βγάλεις τα κοκκινα γυαλιά θα το καταλάβεις.
    Όταν έτρωγες τις πεντάρες από κάτι Ροζεμποργκ και λοιπά χωριά πάλι σου έδιναν τον πρωτάθλημα, οπότε μην αναφέρεσαι σε ευρωπαικές πορείες που απλά πήγες καλά τα τελευταία 2 χρόνια, δεν σε συμφέρει. Ο αθηναικός είχε κοντέψει να αποκλείσει την Μάντσεστερ από το Γιουνάιτεντ που λέει και ο Βαγγέλας κάποτε...
    Λεφτά περισσότερ από όσα έχει ρίξει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ δεν έχει ρίξει ποτέ κανένας πρόεδρος άλλης ομάδας στην Ελλάδα, απλά οι δικοί σου άπλες πρόεδροι διαχειρίζονται τα χρήματα από τον διορισμό στο Τσ.Λ. τα τελευταία 20 χρόνια, έτσι και εγώ έριχνα πολλά εκατομύρια και το παίζα άπλας με τον Αστέρα κάτω Μαγούλας...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά και φταίει ο γαύρος όταν πάντα έχει την σιγουριά ότι δεν θα τον αφήσουν να χάσει όσο χάλια και να παίξει. Το ξαναέγραψα, μπορεί να έχει την καλυτερη ομάδα φέτος, αλλά η βθμολογική διαφορά είναι πλασμάτικη, αν ποτέ βγάλεις τα κοκκινα γυαλιά θα το καταλάβεις.
    Όταν έτρωγες τις πεντάρες από κάτι Ροζεμποργκ και λοιπά χωριά πάλι σου έδιναν τον πρωτάθλημα, οπότε μην αναφέρεσαι σε ευρωπαικές πορείες που απλά πήγες καλά τα τελευταία 2 χρόνια, δεν σε συμφέρει. Ο αθηναικός είχε κοντέψει να αποκλείσει την Μάντσεστερ από το Γιουνάιτεντ που λέει και ο Βαγγέλας κάποτε...
    Λεφτά περισσότερ από όσα έχει ρίξει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ δεν έχει ρίξει ποτέ κανένας πρόεδρος άλλης ομάδας στην Ελλάδα, απλά οι δικοί σου άπλες πρόεδροι διαχειρίζονται τα χρήματα από τον διορισμό στο Τσ.Λ. τα τελευταία 20 χρόνια, έτσι και εγώ έριχνα πολλά εκατομύρια και το παίζα άπλας με τον Αστέρα κάτω Μαγούλας...
    Εκει που αναφερεσαι στο οτι φετος εχει την καλυτερη ομαδα βαλε τα τελεταια 15+ χρονια να εισαι μεσα.

3. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

deepBLUE (30-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο τον αστερα λατω μαγουλας που αποταν ανεβηκε βγαινει στην 5αδα και ευρωπα......του πηρες ενα κυπελλο με τατσια που συχαθηκε ολη η ελλαδα....του πηρες φορτουνη ζαιρι και αλλα παιχτακια....
    Πες μου και εσυ την αποψη σου για το κυπελλο με τον αστερα?μεχρι και γαυροι συχτιριζατε το μαρινακο τοτε

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε μου απ'οτι ειδα εισαι μονο 25 ( χωρις παρεξηγηση ) και μαλλον δεν θυμασαι μεταγραφες τυπου Τζιοβαννι, Ζαχοβιτς, Ριβαλντο, Ζε Ελιας, Καρεμπε, Ζετεμπεργκ, Τουρε, Μπελουτσι, Ζουλιο Σεζαρ, Ραουλ Μπραβο, Ντιογο, Ντουντου. κ.α.
    Να αναφερω και τον Βενετιδη που αγοραστηκε 1.1 Δις απο τα παλια νομισματα?Αυτα με τις δραχμες ντε...

Προφανως και ειναι ανεκδοτο οτι ο Σαββιδης εχει ριξει τα περισσοτερα λεφτα.
    Οσο για τα φραγκα και τους διορισμους, καποτε ο Ολυμπιακος δεν εβγαινε τσαμπιονς λιγκ. Εριξε και συνεχιζε να ριχνει λεφτα και επαιζε και ξανα επαιζε.
    Και οταν τα λεφτα εγιναν πιο πολλα, (για να πεσει και η καραμελα των 25 εκ.)
    καποιες χρονιες δεν πηγε τσαμπιονσ λιγκ και στη θεση του βγηκε αλλη ομαδα που πηρε αυτα τα λεφτα. Και τι τα εκανε....? Ρωτηστε τον Αλ αφουζ, που μετα απο 4 χρονια εχει το ταμειο μειον ( οχι οτι φταιει εκεινος)
    Οταν λοιπον ετρωγα τις 5αρες ( ας μην αναφερω την ηλικια σου οταν εφαγα τις 5αρες το 1997...) ειχα στην ομαδα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Για ψαξε το.
    Μπορει να ειχα μαυρες μερες στην ευρωπαικη ιστορια ( και πολλες ) αλλα ρε φιλε μου, προτιμω να παιζω Ευρωπη, παρα να καθομαι στον καναπε μου και να κοροιδευω τους αλλους γιατι απλα εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

6. The Following 2 Users Say Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

Bitz (30-11-15), deepBLUE (30-11-15)

Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου απ'οτι ειδα εισαι μονο 25 ( χωρις παρεξηγηση ) και μαλλον δεν θυμασαι μεταγραφες τυπου Τζιοβαννι, Ζαχοβιτς, Ριβαλντο, Ζε Ελιας, Καρεμπε, Ζετεμπεργκ, Τουρε, Μπελουτσι, Ζουλιο Σεζαρ, Ραουλ Μπραβο, Ντιογο, Ντουντου. κ.α.
    Να αναφερω και τον Βενετιδη που αγοραστηκε 1.1 Δις απο τα παλια νομισματα?Αυτα με τις δραχμες ντε...

Προφανως και ειναι ανεκδοτο οτι ο Σαββιδης εχει ριξει τα περισσοτερα λεφτα.
    Οσο για τα φραγκα και τους διορισμους, καποτε ο Ολυμπιακος δεν εβγαινε τσαμπιονς λιγκ. Εριξε και συνεχιζε να ριχνει λεφτα και επαιζε και ξανα επαιζε.
    Και οταν τα λεφτα εγιναν πιο πολλα, (για να πεσει και η καραμελα των 25 εκ.)
    καποιες χρονιες δεν πηγε τσαμπιονσ λιγκ και στη θεση του βγηκε αλλη ομαδα που πηρε αυτα τα λεφτα. Και τι τα εκανε....? Ρωτηστε τον Αλ αφουζ, που μετα απο 4 χρονια εχει το ταμειο μειον ( οχι οτι φταιει εκεινος)
    Οταν λοιπον ετρωγα τις 5αρες ( ας μην αναφερω την ηλικια σου οταν εφαγα τις 5αρες το 1997...) ειχα στην ομαδα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Για ψαξε το.
    Μπορει να ειχα μαυρες μερες στην ευρωπαικη ιστορια ( και πολλες ) αλλα ρε φιλε μου, προτιμω να παιζω Ευρωπη, παρα να καθομαι στον καναπε μου και να κοροιδευω τους αλλους γιατι απλα εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

Μετά το "25" (βλέπετε κουφάλες pilot και kazakos_garage ακόμα και χωρίς να με δουν 25 με κάνουν) δεν μπορώ να σου φέρω καμία αντίρρηση, όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη να βγούμε να σε κεράσω.

Pάντως εκτός απο τις μεταγραφές ο Σαββίδης πλήρωσε και τα χρέη του ΠΑΟΚ, εκτός αν αυτά δεν είναι λεφτα που μπήκαν στον ΠΑΟΚ.
    Τα χρέη του ολυμπιακού δεν πληρώθηκαν ποτέ (Κοσκωτάς-Σαλιαρέλης-παμπερς) και ο Σωκράτης πήρε καθαρή από χρέη ομάδα τότενες.
    Επίσης ο Σωκράτης μόνο 2 χρονιές δεν βγήκε ΤΣ.Λ. ενώ ο Βαγγέλας μόνο μία, οπότε στα 20 αυτά χρόνια έχεις 17χ20 μύρια μέσο όρο τουλάχιστον δηλαδης(πολύ χοντρικά) απο το ΤΣ.Λ. μόνο
    Do the math και πες μου πόσα λεφτά μπήκαν πραγματικά από τους προέδρους σου
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μετά το "25" (βλέπετε κουφάλες pilot και kazakos_garage ακόμα και χωρίς να με δουν 25 με κάνουν) δεν μπορώ να σου φέρω καμία αντίρρηση, όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη να βγούμε να σε κεράσω.

Pάντως εκτός απο τις μεταγραφές ο Σαββίδης πλήρωσε και τα χρέη του ΠΑΟΚ, εκτός αν αυτά δεν είναι λεφτα που μπήκαν στον ΠΑΟΚ.
    Τα χρέη του ολυμπιακού δεν πληρώθηκαν ποτέ (Κοσκωτάς-Σαλιαρέλης-παμπερς) και ο Σωκράτης πήρε καθαρή από χρέη ομάδα τότενες.
    Επίσης ο Σωκράτης μόνο 2 χρονιές δεν βγήκε ΤΣ.Λ. ενώ ο Βαγγέλας μόνο μία, οπότε στα 20 αυτά χρόνια έχεις 17χ20 μύρια μέσο όρο τουλάχιστον δηλαδης(πολύ χοντρικά) απο το ΤΣ.Λ. μόνο
    Do the math και πες μου πόσα λεφτά μπήκαν πραγματικά από τους προέδρους σου

χαχαχα, το δεχομαι το κερασμα!
    Παντως διαφωνω, χρεη του Ολυμπιακου ρυθμιστηκαν και ξεχρεωθηκαν ( οχι ολα αλλα παρομοια ρυθμιση ακολουθησε και ο Παοκ )
    Τα λεφτα του Champions league δεν ηταν παντα 20 εκ. νομιζω πως ειναι γνωστο.
    Τωρα οσον αφορα την περιοδο Μαρινακη, αν παρατηρησες δεν ανεφερα τιποτα, σε οτι αφορα μεταγραφες.
    Τωρα σε οτι αφορα επενδυση, αξιζει κι εγω να αναφερω με τη σειρα μου οτι ο Μαρινακης δεν πηρε τζαμπα τον Ολυμπιακο, αλλα τον αγορασε μερικες δεκαδες εκατομμυρια, και εν βαλουμε και την πρωτη του χρονια στον Ολυμπιακο που αποκλειστηκε και απο το Ουεφα, τοτε πολυ προχειρα μπορουμε να πουμε οτι εβαλε τουλαχιστοιν 80 μυρια..
    Αν δεν ειναι επενδυση αυτη, τοτε ποια ειναι?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP