Σελίδα 31 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 2129303132334181131 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 301 έως 310 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου απ'οτι ειδα εισαι μονο 25 ( χωρις παρεξηγηση ) και μαλλον δεν θυμασαι μεταγραφες τυπου Τζιοβαννι, Ζαχοβιτς, Ριβαλντο, Ζε Ελιας, Καρεμπε, Ζετεμπεργκ, Τουρε, Μπελουτσι, Ζουλιο Σεζαρ, Ραουλ Μπραβο, Ντιογο, Ντουντου. κ.α.
    Να αναφερω και τον Βενετιδη που αγοραστηκε 1.1 Δις απο τα παλια νομισματα?Αυτα με τις δραχμες ντε...

Προφανως και ειναι ανεκδοτο οτι ο Σαββιδης εχει ριξει τα περισσοτερα λεφτα.
    Οσο για τα φραγκα και τους διορισμους, καποτε ο Ολυμπιακος δεν εβγαινε τσαμπιονς λιγκ. Εριξε και συνεχιζε να ριχνει λεφτα και επαιζε και ξανα επαιζε.
    Και οταν τα λεφτα εγιναν πιο πολλα, (για να πεσει και η καραμελα των 25 εκ.)
    καποιες χρονιες δεν πηγε τσαμπιονσ λιγκ και στη θεση του βγηκε αλλη ομαδα που πηρε αυτα τα λεφτα. Και τι τα εκανε....? Ρωτηστε τον Αλ αφουζ, που μετα απο 4 χρονια εχει το ταμειο μειον ( οχι οτι φταιει εκεινος)
    Οταν λοιπον ετρωγα τις 5αρες ( ας μην αναφερω την ηλικια σου οταν εφαγα τις 5αρες το 1997...) ειχα στην ομαδα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Για ψαξε το.
    Μπορει να ειχα μαυρες μερες στην ευρωπαικη ιστορια ( και πολλες ) αλλα ρε φιλε μου, προτιμω να παιζω Ευρωπη, παρα να καθομαι στον καναπε μου και να κοροιδευω τους αλλους γιατι απλα εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

Μετά το "25" (βλέπετε κουφάλες pilot και kazakos_garage ακόμα και χωρίς να με δουν 25 με κάνουν) δεν μπορώ να σου φέρω καμία αντίρρηση, όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη να βγούμε να σε κεράσω.

Pάντως εκτός απο τις μεταγραφές ο Σαββίδης πλήρωσε και τα χρέη του ΠΑΟΚ, εκτός αν αυτά δεν είναι λεφτα που μπήκαν στον ΠΑΟΚ.
    Τα χρέη του ολυμπιακού δεν πληρώθηκαν ποτέ (Κοσκωτάς-Σαλιαρέλης-παμπερς) και ο Σωκράτης πήρε καθαρή από χρέη ομάδα τότενες.
    Επίσης ο Σωκράτης μόνο 2 χρονιές δεν βγήκε ΤΣ.Λ. ενώ ο Βαγγέλας μόνο μία, οπότε στα 20 αυτά χρόνια έχεις 17χ20 μύρια μέσο όρο τουλάχιστον δηλαδης(πολύ χοντρικά) απο το ΤΣ.Λ. μόνο
    Do the math και πες μου πόσα λεφτά μπήκαν πραγματικά από τους προέδρους σου
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σσσσσσ.....μην τα λες μην τα λες αυτα.
    Εγω ειμαι αστεριανος......
    Το οτι το κανουν μεγαλες ομαδες εναντι μικρων το ξερουμε....
    Εσυ ομως σαν γαυρος εισια αδιστακτος....
    Παιρνεις πρωταθλημα και κυπελλο με τετοιους τροπους 20 χρονια τωρα και δν αφηνεις ομαδα να ανασανει...ουτε καν ενα κυπελλακι στο νεοφωτιστο αστερα....ενα κυπελλακι
    Αυτο λεγεται αδιστακτος...οταν δν αφηνεις μια ομαδουλα επαρχιακη να παρει ενα κυπελακι....θα κανεις τα ΠΑΝΤΑ. Για παρεις το πρωταθλημα....και αυτα τα παντα εχουν βγαλει ματια ρε συ.....

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3. The Following 2 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

Konstantinos E60 (30-11-15), TakisKal (30-11-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ειμαι αστεριανος......
    Το οτι το κανουν μεγαλες ομαδες εναντι μικρων το ξερουμε....
    Εσυ ομως σαν γαυρος εισια αδιστακτος....
    Παιρνεις πρωταθλημα και κυπελλο με τετοιους τροπους 20 χρονια τωρα και δν αφηνεις ομαδα να ανασανει...ουτε καν ενα κυπελλακι στο νεοφωτιστο αστερα....ενα κυπελλακι
    Αυτο λεγεται αδιστακτος...οταν δν αφηνεις μια ομαδουλα επαρχιακη να παρει ενα κυπελακι....θα κανεις τα ΠΑΝΤΑ. Για παρεις το πρωταθλημα....και αυτα τα παντα εχουν βγαλει ματια ρε συ.....

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Εχετε αδικηθει ο.κ, ομως τι εγραψα εγω και τι απαντησες εσυ? που κολανε?

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

6. The Following 5 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-12-15), katsaraios (30-11-15), Panos 316T (30-11-15), Snoo (30-11-15), tsaltinho (30-11-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλο
    Που τον θυμηθηκες αυτον τον αμπαλο?

8. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

deepBLUE (30-11-15)

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά το "25" (βλέπετε κουφάλες pilot και kazakos_garage ακόμα και χωρίς να με δουν 25 με κάνουν) δεν μπορώ να σου φέρω καμία αντίρρηση, όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη να βγούμε να σε κεράσω.

Pάντως εκτός απο τις μεταγραφές ο Σαββίδης πλήρωσε και τα χρέη του ΠΑΟΚ, εκτός αν αυτά δεν είναι λεφτα που μπήκαν στον ΠΑΟΚ.
    Τα χρέη του ολυμπιακού δεν πληρώθηκαν ποτέ (Κοσκωτάς-Σαλιαρέλης-παμπερς) και ο Σωκράτης πήρε καθαρή από χρέη ομάδα τότενες.
    Επίσης ο Σωκράτης μόνο 2 χρονιές δεν βγήκε ΤΣ.Λ. ενώ ο Βαγγέλας μόνο μία, οπότε στα 20 αυτά χρόνια έχεις 17χ20 μύρια μέσο όρο τουλάχιστον δηλαδης(πολύ χοντρικά) απο το ΤΣ.Λ. μόνο
    Do the math και πες μου πόσα λεφτά μπήκαν πραγματικά από τους προέδρους σου

χαχαχα, το δεχομαι το κερασμα!
    Παντως διαφωνω, χρεη του Ολυμπιακου ρυθμιστηκαν και ξεχρεωθηκαν ( οχι ολα αλλα παρομοια ρυθμιση ακολουθησε και ο Παοκ )
    Τα λεφτα του Champions league δεν ηταν παντα 20 εκ. νομιζω πως ειναι γνωστο.
    Τωρα οσον αφορα την περιοδο Μαρινακη, αν παρατηρησες δεν ανεφερα τιποτα, σε οτι αφορα μεταγραφες.
    Τωρα σε οτι αφορα επενδυση, αξιζει κι εγω να αναφερω με τη σειρα μου οτι ο Μαρινακης δεν πηρε τζαμπα τον Ολυμπιακο, αλλα τον αγορασε μερικες δεκαδες εκατομμυρια, και εν βαλουμε και την πρωτη του χρονια στον Ολυμπιακο που αποκλειστηκε και απο το Ουεφα, τοτε πολυ προχειρα μπορουμε να πουμε οτι εβαλε τουλαχιστοιν 80 μυρια..
    Αν δεν ειναι επενδυση αυτη, τοτε ποια ειναι?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχετε αδικηθει ο.κ, ομως τι εγραψα εγω και τι απαντησες εσυ? που κολανε?

λαθος quote ημουν απο κινητο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 30-11-15 στις 13:22

11. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

Bitz (30-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

καλως τιμωρηθηκε....καποια στιγμη πρεπει να μπει ταξη
    https://www.sport-fm.gr/article/i-es...inaiko/3125512

επειδη δν ξερω τι ισχυει νομικα
    ο οσφπ γτ δν τιμωρειται εστω και τωρα για τις 2 φωτοβολιδες με τη βεροια?
    ισχυει καποιου ειδους παραγραφη?

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλως τιμωρηθηκε....καποια στιγμη πρεπει να μπει ταξη
    https://www.sport-fm.gr/article/i-es...inaiko/3125512

επειδη δν ξερω τι ισχυει νομικα
    ο οσφπ γτ δν τιμωρειται εστω και τωρα για τις 2 φωτοβολιδες με τη βεροια?
    ισχυει καποιου ειδους παραγραφη?

Ο Ολυμπιακος φιλε μου τιμωρηθηκε 1 αγωνιστικη το οποιο χαρακτηριζεται σκανδαλο διπλο :

1ο σκανδαλο : Ο Διαιτητης επρεπε να σταματησει το παιχνιδι για παρατηρησεις στο πρωτο καπνογονο και να το διακοψει οριστικα στο δευτερο, που τελικα δεν εγινε ποτε και δεν εχει γραφτει στο φυλο αγωνος

2ο σκανδαλο : Ο Ολυμπιακος τιμωρηθηκε με 1 αγωνιστικη και προστιμο για τις 2 φωτοβολιδες μεσω βιντεο παρολο που δεν γραφτηκε οτιδηποτε στο φυλο αγωνος.
    Αφενος δεν μπορει να τιμωρηθει με -3 βαθμους και 3-0 υπερ της Βεροιας γιατι εχει ηδη γινει ο αγωνας και αφετέρου εχει κλεισει το φυλο αγωνος.
    Το οξυμωρο στη ολη υποθεση ειναι οτι βαση αθλητικου νομου, ο φιλοξενουμενος απαγορευεται να παρει εισιτηρια. Δεν διαφωνει κανεις οτι αυτοι που πεταξαν την φωτοβολιδα ειναι φιλαθλοι Ολυμπιακου, αλλα απο τη στιγμη που ο Ολυμπιακος δεν εχει παρει εισιτηρια και δεν δικαιουται βαση νομου, δεν μπορει να ελεχγει φιλαθλους του σε αλλα γηπεδα.
    Αρα ολοι αυτοι ειναι στην ευθυνη της γηπεδουχου ομαδας που διεθεσε τα εισιτηρια. Αρα αυτος που ουσιαστικα επρεπε να τιμωρηθει ειναι αυτος που ειναι υπεθυνος για τους φιλαθλους, δλδ η γηπεδουχος ομαδα.
    Οπως αντιστοιχα τιμωρηθηκε ο Παναθηναικος για τα αισχη στην Λεωφορο.
    Κι ενω ο Ολυμπιακος δεν ειναι υπεθυνος γι αυτους τους φιλαθλους, τιμωρηθηκε με 1 αγωνιστικη.

Τα λεω ωραια...?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsaltinho : 30-11-15 στις 14:27

14. The Following User Says Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

Panos 316T (30-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

καλα τα λες αν ετσι λεει ο νομος...
    σκαναδαλο δν ειναι ομως....ευχαριστο ειναι που αυτος που αποφασισε δν εμεινε κολλημενος στο γραμμα του νομου...που νομικα δν εφερε ευθυνη ο ολυμπιακος αλλα η πραγματικοτητα ηταν αλλη.......και επεβαλε ποινη σε αυτον που επρεπε παρολο που ο νομος αδυνατουσε να τον κατονομασει...
    και το γηπεδο του αστερα γεμιζει με ολυμπιακους.. καθε φορα που παιζουν...δν γινεται να τους φιλτραρεις...αν μια φορα χασουν και γκρεμισουν το γηπεδο ο ο δικαστης θα σφυριζει αδιαφορα?
    καλο ειναι που μπαινει και η κριση και τα βιντεο μεσα για μια πιο δικαιη αποφαση...

Σελίδα 31 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 2129303132334181131 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP