Σελίδα 29 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 1927282930313979129 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 281 έως 290 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπαρχει μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορα στο μπασκετ.
    Ο θρυλος, ριχνει και εριχνε λεφτα....και επερνε ευρωπαικα.
    Καταφερε και πηρε 2 πρωταθληματα και 2 ευρωπαικα σε κοντρα καιρους και διαιτησιες....!

Φιλε αυτο που εμεις στο μπασκετ παραδεχτηκαμε τον βαζελο για τα ευρωπαικα και την πολυ καλη ομαδα που εκανε...
    δεν προκειται να το κανει ποτε και κανεις στο ποδσφαιρο.
    Νικησα μες το Λονδινο, θα συνεχισω να παιζω Ευρωπη μετα το Δεκεμβρη,
    οι περισσοτερη λενε οτι φετος η διαφορα μεταξυ Ολυμπιακου και υπολοιπων ειναι τεραστια... αλλα οχι...εκει στην καραμελα " Ο Ολυμπιακος με τη διαιτησια μονο "

Αφου το θελετε, εκει να μεινετε, στη μιζερια και στο κομπλεξ.

2. The Following 2 Users Say Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

Bitz (30-11-15), deepBLUE (30-11-15)

Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά,φταίει ο Θρύλος για την ανικανοτητά σου να κερδίσεις την Καμπάλα φταίει ο Θρύλος για την βαθμολογική σου θέση στο πρωτάθλημα,φταίει ο Θρύλος για την κατάντια του ανύπαρκτου λαγού για την ήττα του απο την Ηρακλάρα και για το -12.
    Επειδή λοιπόν φταίει ο θρύλος καθίστε να κλαίτε όλοι παρέα κοιμηθείτε όλοι τον ύπνο του δικαίου και μην κοιτάτε την κατάντια σας .
    Ξαναλέω το κρίμα είναι οι οπαδοί που προσδοκούν και δεν βλέπουν φώς όχι γιατί δε το θέλει ο θρύλος αλλά γιατί έχουν μανταλάκια στις τσέπες οι πρόεδροι σας.
    Συνεχίστε έτσι και μετά απο 20 χρόνια τα ξαναλέμε.

Το εχω πεί χίλες φορές και θα το ξαναπώ άλλες χίλιες αν χρειαστεί.
    Οταν παίζεις μπάλα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αρκεί να παίξεις.

Καθίστε το Μάη να δείτε το 43ο, βρίζετε ολοι μαζί τον θρύλο και μη νοίαζεστε για τίποτα,αφού έχετε κάνει οτι πρέπει για τις υπερομάδες σας και απλά το κατεστημένο δε σας άφησε !!!

Ζήστε το όνειρο αυτό αν σας κάνει να νιώθετε καλά.
    Ετσι και αλλιώς για την κατάντια κάποιου κάποιος άλλος πάντα θα φταίει !!!!
    Για άλλη μια φορά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Βαγγέλη...
    Φυσικά και φταίει ο γαύρος όταν πάντα έχει την σιγουριά ότι δεν θα τον αφήσουν να χάσει όσο χάλια και να παίξει. Το ξαναέγραψα, μπορεί να έχει την καλυτερη ομάδα φέτος, αλλά η βθμολογική διαφορά είναι πλασμάτικη, αν ποτέ βγάλεις τα κοκκινα γυαλιά θα το καταλάβεις.
    Όταν έτρωγες τις πεντάρες από κάτι Ροζεμποργκ και λοιπά χωριά πάλι σου έδιναν τον πρωτάθλημα, οπότε μην αναφέρεσαι σε ευρωπαικές πορείες που απλά πήγες καλά τα τελευταία 2 χρόνια, δεν σε συμφέρει. Ο αθηναικός είχε κοντέψει να αποκλείσει την Μάντσεστερ από το Γιουνάιτεντ που λέει και ο Βαγγέλας κάποτε...
    Λεφτά περισσότερ από όσα έχει ρίξει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ δεν έχει ρίξει ποτέ κανένας πρόεδρος άλλης ομάδας στην Ελλάδα, απλά οι δικοί σου άπλες πρόεδροι διαχειρίζονται τα χρήματα από τον διορισμό στο Τσ.Λ. τα τελευταία 20 χρόνια, έτσι και εγώ έριχνα πολλά εκατομύρια και το παίζα άπλας με τον Αστέρα κάτω Μαγούλας...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά και φταίει ο γαύρος όταν πάντα έχει την σιγουριά ότι δεν θα τον αφήσουν να χάσει όσο χάλια και να παίξει. Το ξαναέγραψα, μπορεί να έχει την καλυτερη ομάδα φέτος, αλλά η βθμολογική διαφορά είναι πλασμάτικη, αν ποτέ βγάλεις τα κοκκινα γυαλιά θα το καταλάβεις.
    Όταν έτρωγες τις πεντάρες από κάτι Ροζεμποργκ και λοιπά χωριά πάλι σου έδιναν τον πρωτάθλημα, οπότε μην αναφέρεσαι σε ευρωπαικές πορείες που απλά πήγες καλά τα τελευταία 2 χρόνια, δεν σε συμφέρει. Ο αθηναικός είχε κοντέψει να αποκλείσει την Μάντσεστερ από το Γιουνάιτεντ που λέει και ο Βαγγέλας κάποτε...
    Λεφτά περισσότερ από όσα έχει ρίξει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ δεν έχει ρίξει ποτέ κανένας πρόεδρος άλλης ομάδας στην Ελλάδα, απλά οι δικοί σου άπλες πρόεδροι διαχειρίζονται τα χρήματα από τον διορισμό στο Τσ.Λ. τα τελευταία 20 χρόνια, έτσι και εγώ έριχνα πολλά εκατομύρια και το παίζα άπλας με τον Αστέρα κάτω Μαγούλας...
    Εκει που αναφερεσαι στο οτι φετος εχει την καλυτερη ομαδα βαλε τα τελεταια 15+ χρονια να εισαι μεσα.

5. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

deepBLUE (30-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Deep blue
    Για να εχουμε μια βαση
    Το κυπελλο με τον αστερα πως το πηρες θυμασαι?για πες μου...

Αυτο που τσακωνοναστε για ξενες ιδιωτικες εταιριες..τα λεει ολα απο μονο του αλλα τεσπα....

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 30-11-15 στις 10:31

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορα στο μπασκετ.
    Ο θρυλος, ριχνει και εριχνε λεφτα....και επερνε ευρωπαικα.
    Καταφερε και πηρε 2 πρωταθληματα και 2 ευρωπαικα σε κοντρα καιρους και διαιτησιες....!

Φιλε αυτο που εμεις στο μπασκετ παραδεχτηκαμε τον βαζελο για τα ευρωπαικα και την πολυ καλη ομαδα που εκανε...
    δεν προκειται να το κανει ποτε και κανεις στο ποδσφαιρο.
    Νικησα μες το Λονδινο, θα συνεχισω να παιζω Ευρωπη μετα το Δεκεμβρη,
    οι περισσοτερη λενε οτι φετος η διαφορα μεταξυ Ολυμπιακου και υπολοιπων ειναι τεραστια... αλλα οχι...εκει στην καραμελα " Ο Ολυμπιακος με τη διαιτησια μονο "

Αφου το θελετε, εκει να μεινετε, στη μιζερια και στο κομπλεξ.
    Φίλε μου με αυτή την λογική και οι ζέλες πήγαν στους 4 του πρωταθλητριών με Άγιαξ και νίκη μέσα στο αμστερνταμ άσχετα αν αποκλείστηκαν μετα, αλλα και τελικό πρωταθλητριών επί χούντας στο ποδόσφαιρο, άρα αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να διαμαρτύρονται εκεί τους παραδεχτήκατε και τους παραδέχεστε;
    Το θέμα είναι ότι επί 20 χρόνια παίρνεις τα λεφτα από το Τσ.Λ. με το έτσι θέλω και πουλάς τώρα το παραμύθι ότι οι πρόεδροι σου ξόδεψαν λεφτα για να κάνουν ομάδα.
    Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν υπήρχαν χρονιές που δεν άξιζες το πρωτάθλημα, αλλά τα περισσότερα από αυτά τα 20 τελευταία είναι μαιμού
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaywalkeR : 30-11-15 στις 10:34
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Η πολιτικη και αθλητιμος ειναι καθ'εικονα και καθ'ομοιωση του λαου....

Πεφτουν 2 φωτοβολιδες στο ολυμπιακος βεροια μεσα στο γηπεδο ενω επαιζαν οι παιχτες και δεν σταματησε καν το παιχνιδι.
    Πεφτει μια ψωτοβολιδα μια ωρα πριν τιν εναρξη του παο ολυμπιακος και ακυρωνεται το παιχνιδι...
    Και οι γαυροι θελουν μηδενισμο του παναθηναικου τωρα και αφαιρεση βαυθμων απο το πρωταθλημα...και η μονη αδικια που βλεπουν ειναι οτι ακομα δν εχει επιβληθει ακομα η ποινη.....γτ δν εχει μηδενιστει ακομα αναρωτιουνται...ειναι να τρελαινεσαι.....
    Βγαινει αποφαση απο το δικαστηριο οτι ο προεδρος απαγορευεται να ασχολειται με ποδοσφαιρο για συσταση εγκλη ατικης οργανωσης και οι γαυροι κανουν οτι δν το ακουν...τους το λες και σου απαντανε αμεσως καμπαλα...και ας μην εισαι βαζελος....τους λες για το κυπελλο με τον αστερα...και σου λενε παλι καμπαλα....δν υπαρχει λογικη...οπως δεν μπορεις να πεις σε εναν πασοκο οτι το πασοκ κατεστρεψε τη χωρα ετσι γινεται και με τον ολυμπιακο.....
    Αυτο δν σημαινει οτι ο βαζελος κ οι αλλοι ειναι πεντακαθαροι...μαλλλον δν τους δωθηκε η ευκαιρεια να κανουν τοσα οσα ο γαυρος....αλλιως θα τα εκαναν λαι αυτοι

9. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

Panos 316T (30-11-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο τον αστερα λατω μαγουλας που αποταν ανεβηκε βγαινει στην 5αδα και ευρωπα......του πηρες ενα κυπελλο με τατσια που συχαθηκε ολη η ελλαδα....του πηρες φορτουνη ζαιρι και αλλα παιχτακια....
    Πες μου και εσυ την αποψη σου για το κυπελλο με τον αστερα?μεχρι και γαυροι συχτιριζατε το μαρινακο τοτε

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πολιτικη και αθλητιμος ειναι καθ'εικονα και καθ'ομοιωση του λαου....

Πεφτουν 2 φωτοβολιδες στο ολυμπιακος βεροια μεσα στο γηπεδο ενω επαιζαν οι παιχτες και δεν σταματησε καν το παιχνιδι.
    Πεφτει μια ψωτοβολιδα μια ωρα πριν τιν εναρξη του παο ολυμπιακος και ακυρωνεται το παιχνιδι...
    Και οι γαυροι θελουν μηδενισμο του παναθηναικου τωρα και αφαιρεση βαυθμων απο το πρωταθλημα...και η μονη αδικια που βλεπουν ειναι οτι ακομα δν εχει επιβληθει ακομα η ποινη.....γτ δν εχει μηδενιστει ακομα αναρωτιουνται...ειναι να τρελαινεσαι.....
    Βγαινει αποφαση απο το δικαστηριο οτι ο προεδρος απαγορευεται να ασχολειται με ποδοσφαιρο για συσταση εγκλη ατικης οργανωσης και οι γαυροι κανουν οτι δν το ακουν...τους το λες και σου απαντανε αμεσως καμπαλα...και ας μην εισαι βαζελος....τους λες για το κυπελλο με τον αστερα...και σου λενε παλι καμπαλα....δν υπαρχει λογικη...οπως δεν μπορεις να πεις σε εναν πασοκο οτι το πασοκ κατεστρεψε τη χωρα ετσι γινεται και με τον ολυμπιακο.....
    Αυτο δν σημαινει οτι ο βαζελος κ οι αλλοι ειναι πεντακαθαροι...μαλλλον δν τους δωθηκε η ευκαιρεια να κανουν τοσα οσα ο γαυρος....αλλιως θα τα εκαναν λαι αυτοι

Αν δεν τιμωρηθεί ο βάζελος με αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων θυρών για τουλάχιστον 5 αγωνιστηκές θα ελιναι μέγα σκάνδαλο όπως είναι και το ότι δεν τιμωρήθηκε ο γαύρος για τα επεισόδια στην βέροια, να σου θυμίσω την τιμωρία του ΠΑΟΚ για 5 κιλά γαύρο στον πάγκο του γαύρου, και μάλιστο σε αγώνα κυπέλου όπου η τιμωρία επιβλήθηκε για το πρωτάθλημα στον θεσμό των πλέιοφ όπου η αφαίρεση βαθμών εκεί είχε μεγαλύτερη βαθμολογική σημασια.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τον αστερα λατω μαγουλας που αποταν ανεβηκε βγαινει στην 5αδα και ευρωπα......του πηρες ενα κυπελλο με τατσια που συχαθηκε ολη η ελλαδα....του πηρες φορτουνη ζαιρι και αλλα παιχτακια....
    Πες μου και εσυ την αποψη σου για το κυπελλο με τον αστερα?μεχρι και γαυροι συχτιριζατε το μαρινακο τοτε

Δεν είμαι γαύρος, ξαναμαναματαρώτα τους γαύρους για αυτο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaywalkeR : 30-11-15 στις 10:51
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

12. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

DIMITr|S (30-11-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε μου με αυτή την λογική και οι ζέλες πήγαν στους 4 του πρωταθλητριών με Άγιαξ και νίκη μέσα στο αμστερνταμ άσχετα αν αποκλείστηκαν μετα, αλλα και τελικό πρωταθλητριών επί χούντας στο ποδόσφαιρο, άρα αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να διαμαρτύρονται εκεί τους παραδεχτήκατε και τους παραδέχεστε;
    Το θέμα είναι ότι επί 20 χρόνια παίρνεις τα λεφτα από το Τσ.Λ. με το έτσι θέλω και πουλάς τώρα το παραμύθι ότι οι πρόεδροι σου ξόδεψαν λεφτα για να κάνουν ομάδα.
    Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν υπήρχαν χρονιές που δεν άξιζες το πρωτάθλημα, αλλά τα περισσότερα από αυτά τα 20 τελευταία είναι μαιμού

14. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Panos 316T (30-11-15), Snoo (30-11-15)

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε μου απ'οτι ειδα εισαι μονο 25 ( χωρις παρεξηγηση ) και μαλλον δεν θυμασαι μεταγραφες τυπου Τζιοβαννι, Ζαχοβιτς, Ριβαλντο, Ζε Ελιας, Καρεμπε, Ζετεμπεργκ, Τουρε, Μπελουτσι, Ζουλιο Σεζαρ, Ραουλ Μπραβο, Ντιογο, Ντουντου. κ.α.
    Να αναφερω και τον Βενετιδη που αγοραστηκε 1.1 Δις απο τα παλια νομισματα?Αυτα με τις δραχμες ντε...

Προφανως και ειναι ανεκδοτο οτι ο Σαββιδης εχει ριξει τα περισσοτερα λεφτα.
    Οσο για τα φραγκα και τους διορισμους, καποτε ο Ολυμπιακος δεν εβγαινε τσαμπιονς λιγκ. Εριξε και συνεχιζε να ριχνει λεφτα και επαιζε και ξανα επαιζε.
    Και οταν τα λεφτα εγιναν πιο πολλα, (για να πεσει και η καραμελα των 25 εκ.)
    καποιες χρονιες δεν πηγε τσαμπιονσ λιγκ και στη θεση του βγηκε αλλη ομαδα που πηρε αυτα τα λεφτα. Και τι τα εκανε....? Ρωτηστε τον Αλ αφουζ, που μετα απο 4 χρονια εχει το ταμειο μειον ( οχι οτι φταιει εκεινος)
    Οταν λοιπον ετρωγα τις 5αρες ( ας μην αναφερω την ηλικια σου οταν εφαγα τις 5αρες το 1997...) ειχα στην ομαδα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ. Για ψαξε το.
    Μπορει να ειχα μαυρες μερες στην ευρωπαικη ιστορια ( και πολλες ) αλλα ρε φιλε μου, προτιμω να παιζω Ευρωπη, παρα να καθομαι στον καναπε μου και να κοροιδευω τους αλλους γιατι απλα εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

16. The Following 2 Users Say Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

Bitz (30-11-15), deepBLUE (30-11-15)

Σελίδα 29 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 1927282930313979129 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP