Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1006

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι έχω προσωπική άποψη, το smg όσο και αν το γουστάρω στην γρήγορη οδήγηση μέσα στην κίνηση είναι απότομο. Στην αυτόματη λειτουργία είναι σα να κάνεις αμάρτημα όταν το βάζεις.
    2ον το lag είναι αρκετά μεγάλο πριν την αλλαγή.
    Μιλάω πάντα για οδήγηση σε συνθήκες πόλης.

Δεν είπα οτι αντιμετώπισα πρόβλημα, ανέφερα οτι κατα τη γνώμη μου ενα 645-650 με αυτόματο κιβώτιο είναι πιο εύκολο αυτοκίνητο απο το M6.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχύει συμφωνώ και εγώ...
    Σε βόλτα με Μ6 που πήγα πριν από ένα χρόνο μπορεί το κιβώτιο να ξύριζε, αλλά μέσα στην κίνηση ήταν δύσχρηστο.
    Έχοντας ζήσει το steptronic 7,5 χρόνια μπορώ να πώ ότι δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο αναφοράς κιβώτιο αλλά για την πόλη είναι απίστευτα εύκολο χωρίς κοπανήματα στις αλλαγές κλπ
    Από την άλλη ας αναλογιστούμε ότι το 645 το έβγαζε και SMG και steptronic και ότι ήθελε ο καθένας αγόραζε, όπως ακριβώς και με τα Ζ4 Ε85 προ-f/l
    Πισω απο το λεβιε του smg υπαρχει ενα κουμπακι με σκαλες, 6 σκαλες στο χειροκινητο 6 στο αυτοματο!!!
    Την επομενη φορα παιξτε λιγο με τις ρυθμισεις και θα βρειτε το ιδανικο..., ουτε γκαπ, ουτε γκουπ, ουτε lag, ουτε τιποτα!!!
    Το Μ6 ειναι σαφως ποιο hard τουτου απο το 645, εχει ομως τετοιες δυνατοτητες ρυθμισεων στο μοτερ - smg - αναρτηση που μπορει ο χρηστης να το κανει να μην του τα πρηζει...

2. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (01-11-15), vagmag (01-11-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP