Αρχικό μήνυμα απο
VanVIC
Στέφανε όπως εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί τα παρακολουθείς πολύ περισσότερο, τα περισσότερα extra -τουλάχιστον στην αγορά μας- πλέον δεν πληρώνονται στα μεταχειρισμένα.
Μπορεί το συγκεκριμένο 645 ή 650 να είναι όντως πολύ προσεγμένο και καλοσυντηρημένο αλλά πές μου ΕΝΑΝ πιθανό αγοραστή (με ενδιαφέρον για 6άρι τέτοιας σειράς) που δεν θα προτιμούσε να δώσει 4-5 χιλιάρικα παραπάνω και να πάρει Μ6, δεν θα βρείς.
Σε αυτούς που μπορούν πλέον να αγοράσουν μτχ τέτοια κατηγορίας αμάξι, τα 4-5 Κ δεν είναι καν ζήτημα, πόσο μάλλον να αγοράσουν κάτι ποοολύ πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο.
Δυστυχώς για τον πωητή, το 645/650 δεν μπορεί να πωληθεί στα χρήματα που ζητάει, στην Ελλάδα του σήμερα.
Νομίζω οτι μια πιο ρεαλιστική τιμή θα ήταν γύρω στα 20-21 με σοβαρότερο πλεονέκτημα οτι -το συγκεκριμένο- δεν έχει φόρο πολυτελείας.
Βέβαια ο καθένας έχει δικαίωμα να ζητάει όσα θέλει.
Καλοπόύλητο νά'ναι.
Γιατί η χρήση του Μ6 είναι μπελάς. Γιατί για κάποιον που κινείται μεσα στην πόλη το smg σπάει @@. Γιατί είναι πιο ευαίσθητο και ένας μη petrolhead, θα κάνει τη ζωή του πιο εύκολη με το 645. Με 30κ Μ6 χρειάζεται άλλα 4-7 για έρθει στα ίσια του, τουλάχιστον στα δικά μου δεδομένα.
Όσο για το αν πωλούνται, αυτό είναι άλλου παπα ευαγγέλιο. Κακή στιγμή διάλεξε να το διώξει.
"Winners don't make excuses when the other side plays the game"