Επανερχομαι στο θεμα μιας και ειδα αυτοκινητο.Εχει 127.000 και φοραει τις ζαντες τις M3 με λαστιχα καινουργια 5 μηνων.Εξωτερικα ειναι αψογο,ουτε μια γρατσουνια.Εσωτερικα εχει 2-3 μικροφθορες στα καθισματα τα οποια στοιχιζουν κανα 200αρι να αλλαχτουν.Εχει αλλαχτει προσφατα ο 1 απο τους 4 εγκεφαλους(στοιχισε 800 μου ειπε) και πολλαπλασιαστες.Ειναι δευτερο χερι ο πρωτος του ειχε 110.000 με τα σερβις στην BMW και τα 17 τα εκανε ο τωρινος ιδιοκτητης ο οποιος το πουλαει για να παρει X6.Μηχανικα δεν το τσεκαρα το αμαξι γιατι κολλησα στα νεα μετρα για τα τελη προς το παρον αλλα αυτος που το εχει βρεθηκε γνωστος και τ αμαξι θα ελεγχθει διεξοδικα οποτε δυσκολα θα ξεφυγει κατι.Το μεγαλο μου θεμα δυστυχως ειναι οι νεοι φοροι και σκεφτομαι να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα που θα βγουν τα μετρα για να δω τι θα κανω,Πιθανοτατα θα το χασω τ αμαξι γιατι μου ειπε οτι τον εχουν παρει και αλλοι 2 και λογικα θα χτυπηθει.γενικοτερα παντως αυτα τ αυτοκινητα παιζουν στα 13-14 με λιγοτερα εξτρα...Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας,πολυ θα ηθελα να την ακουσω παντως
!