Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: μεταχειρισμενη e92

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή μεταχειρισμενη e92

Καλησπερα στους λατρεις της Bmw και απο μενα

διαβαζω καιρο το forum μιας και ειμαι κρυφος θαυμαστης των γερμανικων αυτοκινητων αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να παρω και γω ενα λογω κρισης μπλα μπλα μπλα

Βλεποντας ομως οτι απο τη κριση δεν προκειται να βγουμε ισως ειναι ωρα να πραγματοποιησω το ονειρο μου τωρα

Στο παρον λοιπον οδηγω ενα avensis 1800 του 2005 με 143 αλογα και θελω επιτελους να το ξεφορτωθω οχι γιατι δεν καλυπτει τις αναγκες μου αλλα γιατι το βαριεμαι οδηγικα μεχρι θανατου και μου ειναι τελειως αδιαφορο σαν αμαξι.

Το αμαξι εχει 110.000 χιλιομετρα και δεν εχει ζητησει κατι μεχρι στιγμης.Εχω βρει μια e92 με 120.000 χιλιομετρα στα 11 χιλιαρικα.Οπως το σκεφτομαι το δικο μου εχει αξια 6 χιλιαρικα(εχω βρει να το δωσω) οποτε η διαφορα ειναι 5 χιλιαρικα για την αγορα και 600 ευρω το χρονο εξοδα συντηρησης.Αν το bmw που θα βρω ειναι καλοσυντηρημενο κτλ τι προβληματα θα μου βγαλει μελοντικα(προφανως κανεις δεν ξερει αλλα καθε γνωμη απο εμπειρια δεκτη).Αξιζει πιστευεται μια τετοια μεταβαση η θα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο?Τι λετε?

Rides
    0

Προεπιλογή

απο οδηγηση αισθηση εμπειρια καμια σχεση με το τουοτα...
    απο αξιοπιστια θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο.

3. The Following 3 Users Say Thank You to mosby For This Useful Post:

georggge46 (27-10-15), Lykouras (28-10-15), Ptboul (29-10-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τι πιθανα προβληματα μπορει να μου βγαλει?

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλώς τον!
    Πάνω κάτω ξέρουμε τι μπορεί να παρουσιαστεί σε ένα Ε92 320.
    Κάποια από τα παρακάτω μπορεί να τα έχει αλλάξει ο προιγουμενος.
    1.πολλαπλασιαστες
    2.μπεκ
    3.αντλία υψηλής
    4.αισθητήρας nox
    5.Κολωνα τιμονιού
    Δεν θυμαμε κάτι άλλο. .......συνήθως μέχρι τα 120.000 χλμ έχουν παρουσιαστεί όλα. .....Οπότε θα έχουν αλλαχτεί.
    Ελπίζω να μην σε απογοητευσα. .......
    Είμαι και εγώ πρώην τογιοτακιας!

Και πάλι

6. The Following 4 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

BILL007 (28-10-15), gant (30-10-15), Konstantinos E60 (27-10-15), Ptboul (29-10-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε.Από Toyota σε BMW??
    Έχετε γερό τοίχο στο σπίτι?

8. The Following 2 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Lykouras (28-10-15), Ptboul (29-10-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!

Σημειωνω οσα μου ειπες και μολις δω το αμαξι τσεκαρω τα παραπανω...

Εισαι ευχαριστημενος απο τη μεταβαση φανταζομαι ε??

Rides
    0

Προεπιλογή

toyota ε?ειχα ενα corolla το g6 σκυλια τα ατιμα και αθανατα. για ποιοτητα και οδηγικη συμπεριφορα bmw.... για αξιοπιστια και μοτερ που δεν καταλαβαινουν τπτ toyota.για τις βλαβες θα σου απαντησει καλυτερα καποιος αλλος φιλος που ειναι και κατοχος του 92
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 27-10-15 στις 21:22

11. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

Diamantis jcw (10-12-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και αν το αυτοκίνητο είχε σωστή συντήρηση απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που θα την δεις λογικά στο βιβλίο service πάρτο.Εγώ έχω ενα 320 ε92 μ πακ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είμαι στα 31.000 και το μόνο που έχω αλλάξει είναι πολλαπλαστιαστές οταν βγήκαν σε καμπάνια.Καλό είναι πριν το πάρεις να του κάνεις και ένα έλεγχο σε αντιπροσωπία.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Wspr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα στους λατρεις της Bmw και απο μενα

διαβαζω καιρο το forum μιας και ειμαι κρυφος θαυμαστης των γερμανικων αυτοκινητων αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να παρω και γω ενα λογω κρισης μπλα μπλα μπλα

Βλεποντας ομως οτι απο τη κριση δεν προκειται να βγουμε ισως ειναι ωρα να πραγματοποιησω το ονειρο μου τωρα

Στο παρον λοιπον οδηγω ενα avensis 1800 του 2005 με 143 αλογα και θελω επιτελους να το ξεφορτωθω οχι γιατι δεν καλυπτει τις αναγκες μου αλλα γιατι το βαριεμαι οδηγικα μεχρι θανατου και μου ειναι τελειως αδιαφορο σαν αμαξι.

Το αμαξι εχει 110.000 χιλιομετρα και δεν εχει ζητησει κατι μεχρι στιγμης.Εχω βρει μια e92 με 120.000 χιλιομετρα στα 11 χιλιαρικα.Οπως το σκεφτομαι το δικο μου εχει αξια 6 χιλιαρικα(εχω βρει να το δωσω) οποτε η διαφορα ειναι 5 χιλιαρικα για την αγορα και 600 ευρω το χρονο εξοδα συντηρησης.Αν το bmw που θα βρω ειναι καλοσυντηρημενο κτλ τι προβληματα θα μου βγαλει μελοντικα(προφανως κανεις δεν ξερει αλλα καθε γνωμη απο εμπειρια δεκτη).Αξιζει πιστευεται μια τετοια μεταβαση η θα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο?Τι λετε?
    Καλως ήρθες..εγω ζημίες εφτα χρόνια τωρα δεν εχω φιλε τα λογια ειναι περιττά βρες τροπο να το οδηγήσεις για να καταλάβεις περι τινος πρόκειται αν και η συγκίνηση έρχεται στη πορεία μετα απο αμέτρητα χλμ σερι να κατεβαίνεις ατσαλακοτος λες και δν πηγες πουθενά..τωρα ολα ταλλα φωνάζουν αν ξέρεις λιγα απο αυτοκίνητα

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

14. The Following User Says Thank You to butcher2580 For This Useful Post:

Βασιλης (28-10-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλώς ήρθες !
    Νομίζω οτι ολα είναι θέμα τύχης , εκτός απο μερικά πράγματα που βγαίνουν σε όλα σχεδον .
    Καλή επιτυχία!

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP