Μεσα για group interesting & buy
Μεσα για group interesting & buy
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Εντάξει βαβούρα δεν είναι και τόσο τεράστια βρε Ηλία. Αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα κανονίσει το μέταλλο, νομίζω τα άλλα ξέρουμε πως είναι piece of cake,έχουμε μάστορα...
Εγώ ψήνομαι να το ψάξουμεΘα ρωτήσω αυτές τις μέρες ένα μάστορα που ξέρω οτι ασχολείται με διάφορες customιές να δώ τι θα μου πεί για το θέμα και θα σας πω
Αν καταφέρουμε να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο εγώ ψήνομαι και για group![]()
sierra (20-10-15), ΔημήτρηςΜ3 (09-07-15)
BILL007 (09-07-15)
Και γω μεσα
BILL007 (09-07-15)
Εννοείται οτι θεωρώ τέτοια ποσά, απλά υπερβολικά για μια τέτοια customιά...
https://www.ebay.co.uk/itm/STEERING-...item20fddf0d16
καιρο τωρα ζαχαρωνω τις αγγελιες με τα flat bottom του dctw124
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E60-M...item3aa9119daa
ο τυπος οχι μονο ζηταει τρελα ποσα αλλα θελει και το δικο σου τιμονι για να σου δωσει αυτο.
Οντως το θεμα ντυσιμο δεν ειναι τπτ και να παχυνει, να κανει περιεργες ραφες και πρηξιματα.
Το κοψιμο του καθετου μεταλου, το χτυπημα της στεφανης και η επανακοληση ειναι το θεμα μας.
Εχουμε ενα μπάρμπα που φτιαχνει καστομιες τιμονακια για οργανα κλπ για ενα καρτ που εχουμε με ενα φιλο.
Δε νομιζω να εχει ασχοληθει γτ μου εχει πει οτι δε ντυνει καν, μονο μοντες κανει, αλλα θα κανω μια ερωτηση Βασιλη μπας και...
την στεφανη ΔΕΝ την χτυπανε παιδια, εχουν "μητρα" με το σχημα που θελουν, κανουν κοψιματα στα σωστα σημεια, κουρμπαρουν και ξανακολλανε, τριβουν τις κολλησεις και ξαναντυνουν....
ειναι δυσκολη δουλεια γιατι αν το κανεις λαθος, θα καταληξεις με ενα στραβο τιμονι...... (και πετσικαρισμενο)
BILL007 (10-07-15), sierra (20-10-15), Vassilis ///M (10-07-15), wheelman (10-07-15), ΔημήτρηςΜ3 (10-07-15)
βιντεο με τιμονι BMW σε τρια μερη....
BILL007 (10-07-15), Vassilis ///M (10-07-15)
Βασίλη το τιμονι στο eBay ειναι με αερόσακο εμείς θέλουν ενα μάστορα να μας κανει τη κουρμπα τα δερματα και τα αλλα ειναι μετα που υπάρχουν πολλα μαστορια !