Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Akis 330Ci (26-03-15), gant (26-03-15), HLIAS - E36 (27-03-15), leo328 (27-03-15), nikos valvetronic (26-03-15), Panos 316T (27-03-15), Vassilis ///M (27-03-15)
Εγώ θέλω να πω μπράβο σε όλους όσους απάντησαν, όλοι κατέθεσαν γνώσεις και εμπειρίες εμπεριστατωμένα και ο Άκης πήρε τις απαντήσεις του! Δεν ξέρω μ'άρεσε πολύ αν και είναι ένα τυπικό και πολυσυζητημένο θέμα τα φρένα-ανάρτηση με τέτοια θρεντ αναδεικνύεται μια από τις αξίες που έχουν τα φόρουμ.![]()
Akis 330Ci (26-03-15), giannis_compact (28-03-15), HLIAS - E36 (27-03-15), I_MNL (03-04-15), leo328 (27-03-15), michaelp900 (02-08-15), Vassilis ///M (27-03-15)
Προσωπικα δεν εχω δει ποτε Ε46 με το συστημα των Ε36 με τα 6 σωληνακια....4αδα συνηθως....Και δεν καταλαβαινω γιατι στα Ε36 υπαρχει αυτη η διαφορα σε μερικα μοντελα της......Πχ το δικο μου εχει 6 και αλλου φιλου ιδιο ακριβως σε κοντινη χρονολογια,εχει 4αδα.....Δεν βγαζω ακρη....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
gant (27-03-15)
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Stunt Mike (03-08-15)
αλλα και παλι αμα δεν το σηκωσεις να τα δεις ποσα ειναι ποτε μην εισαι σιγουρος...![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Λοιπόν σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά απο full service , αλλαγη των αναρτησεων όπως είχα πει, και 2-3 πραγματακια που ήθελε ακόμη όπως τρομπα νερού, ιμάντες και φλάτζες. Ενώ πήρα απο ένα φίλο δαγκάνες για αεριζόμενα φρένα, θα τα τοποθετήσω το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω υψηλού κόστους όλων των παραπάνω.
Στη αλλαγή αμορτισέρ διαπιστώθηκαν:
-Ξεχαρβαλωμένα bump stops αναρτήσεων , και λόγω αυτών τα αμορτισερ ήταν σε ΥΠΕΡαθλία κατάσταση.Αντικαταστάθηκα τελικά με KAYABA και καινούργια bump stops και σε πρώτη επαφή είμαι ικανοποιημένος, η απόσβεση λειτουργει τελεια και δεν κάνει θόρυβο ο οποίος πριν οφειλοταν στα σπασμενα bump stops.
Το αυτοκίνητο σηκώθηκε ένα τσακ οπως είχε πέσει από τις χαλασμένες αναρτήσεις και είναι μια χαρά.
--------------------------------------------------------------
Γυρνόντας λοιπόν σπίτι με χαρά, ένα πρόβλημα έκανε την εμφάνιση του.![]()
![]()
Μιλάω για την κλειδαριά της μίζας,το κλειδί που έφερνε τρελά μέσα της, ώσπου τελικά να σκαλώσει με αναμένα λαμπάκια, να μη κουνιέται καθόλου και να αναγκαστω να βγάλω το πόλο της μπαταρίας για να μην μείνει με αναμένα λαμπακια. Μετέφερα το πρόβλημα μου στο ήδη υπάρχον thread με το συχνο αυτό πρόβλημα στα Ε36. Σας παρακαλώ όσοι γνωρίζεται το πρόβλημα απαντήστε εκει.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=18371
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 03-04-15 στις 17:56