Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 47

Θέμα: E36:Αντικατάσταση ανάρτησης & φρένων

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποτι έχω καταλαβει ολα τα 36αρια μεχρι το 328 φορουν δισκο 286mm με τη διαφορα οτι τα 4κυλινδρα εχουν συμπαγεις δισκους και τα 6 κυλινδρα αεριζομενους; Διορθωστε με αν κανω λαθος! Αν οχι ποιες ειναι διαφορες των φρενων του 320 325 328;
    λοιπον μερικες πληροφοριες για να καταλαβεις τι παιζει..

316+318 φοραγαν 286χ12 δισκο συμπαγες.
    απο 318is μεχρι και το 328 φοραραγαν 286χ22 αεριζομενο..

το σερβοφρενο μεχρι και το m3 3λιτρο ειναι το ιδιο...(μονο στο m3 3.2 αλλαζει).

τακακια φορουσαν ολα τα ιδια ακριβως εκτος των m3..(Που εννοειται αλλαζει και ο δισκος με μεγαλυτερο νομιζω 315..).

τωρα οι δαγκανες ειναι αντιστοιχα οπως και με τους δισκους.δηλδ:
    316+318 ιδιες δαγκανες.
    απο 318is-328 παλι ιδιες αλλα διαφορετικες με του 316-318 λογω παχυτερων δισκων σε αυτα.

για μενα στο 318 σου:
    2 δαγκανες μεταχειρο απο 318is εως 328 που ειναι ιδιες (αλλα διαφορετικες απο τις μαμα που φορας) +2 δισκους καινουργιους 286χ22 αεριζομενους (zimmerman γυρω στα 80ε-δεν ξερω αν εχουν πιο φτηνα)+τακακια textar 25-30ε (αμα δεν θελει αφηνεις πανω αυτα που φορας τωρα-ιδια ειναι)+σωληνακια υψηλης για καλυτερο πεταλ στα αποτομα φρεναρισματα+1 λιτρο υγρα φρενων για υψηλοτερες θερμοκρασιες και τελος και δεν ξαναασχολεισαι..
    αυτα τα κανεις 1 φορα πακετο ειναι η γνωμη μου για να μην τρεχεις συνεχεια και κατα κυριο λογο για να μην πληρωνεις συνεχεια εργασιες...(αμα τα βαζεις λιγα-λιγα βγαινει παραπανω η εργασια απο το να τα κανεις πακετακι).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leo328 : 26-03-15 στις 12:58

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

2. The Following 8 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

Akis 330Ci (26-03-15), bakalos (26-03-15), BILL007 (26-03-15), HLIAS - E36 (26-03-15), I_MNL (26-03-15), nikos valvetronic (26-03-15), Panos 316T (27-03-15), skaros (26-03-15)

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κατατοπιστικοτατος! Σε υπερευχαριστω φιλε μου! Τωρα ξερω ακριβως τι θα κανω. Θα τσεκαρω τιμες κτλ, και αν με περνει θα σου πω γιαυτο που λεγαμε.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατατοπιστικοτατος! Σε υπερευχαριστω φιλε μου! Τωρα ξερω ακριβως τι θα κανω. Θα τσεκαρω τιμες κτλ, και αν με περνει θα σου πω γιαυτο που λεγαμε.
    τιπτ φιλε..
    εχω βρει και πηγη μαγαζι εδω αθηνα που εκτος απο δισκους (80ε τους εχει οσο σου πα) και τακακια (εκει 30ε παιζουν περιπου) σε zimmerman-textar αντιστοιχα πρεπει να εχει και δαγκανες μεταχειρο απο 328..ειδικα απο φρενα μεταχειρο εχει πολυ πραμα..αμα εχει και δαγκανες παρτα ολα απο κει να σου κανει και σκοντο...
    δεν τον ξερω προσωπικα αλλα εχω ψωνισει αναλωσιμα πολλες φορες απο κει και οι τιμες ειναι οκ...αμα θες κανε ερευνα αγορας και σου δινω και το τηλ. με π.μ. να παρεις και εκει να δεις τιμες...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

5. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

Akis 330Ci (26-03-15)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τιπτ φιλε..
    εχω βρει και πηγη μαγαζι εδω αθηνα που εκτος απο δισκους (80ε τους εχει οσο σου πα) και τακακια (εκει 30ε παιζουν περιπου) σε zimmerman-textar αντιστοιχα πρεπει να εχει και δαγκανες μεταχειρο απο 328..ειδικα απο φρενα μεταχειρο εχει πολυ πραμα..αμα εχει και δαγκανες παρτα ολα απο κει να σου κανει και σκοντο...
    δεν τον ξερω προσωπικα αλλα εχω ψωνισει αναλωσιμα πολλες φορες απο κει και οι τιμες ειναι οκ...αμα θες κανε ερευνα αγορας και σου δινω και το τηλ. με π.μ. να παρεις και εκει να δεις τιμες...
    Αν θές στείλτο και σε μένα γιατί ψάχνω και εγώ για το δικό μου.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως το είπε ο Λεωνίδας με τη διαφορά ότι θα θεωρούσα λίγο υπερβολή τα σωληνάκια υψηλής για το λόγο ότι το αυτοκίνητο είναι για καθημερινή χρήση όπως ανέφερε ο φίλος οπότε δεν θα καταλάβει κάπου την χρήση τους και θα μπορούσε να αποφύγει τα παραπάνω έξοδα γιατί 6 σωληνάκια που έχει το 36άρι (αν θυμάμαι καλά) δεν είναι και λίγα... Κοιτάμε λίγο και την τσέπη...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως το είπε ο Λεωνίδας με τη διαφορά ότι θα θεωρούσα λίγο υπερβολή τα σωληνάκια υψηλής για το λόγο ότι το αυτοκίνητο είναι για καθημερινή χρήση όπως ανέφερε ο φίλος οπότε δεν θα καταλάβει κάπου την χρήση τους και θα μπορούσε να αποφύγει τα παραπάνω έξοδα γιατί 6 σωληνάκια που έχει το 36άρι (αν θυμάμαι καλά) δεν είναι και λίγα... Κοιτάμε λίγο και την τσέπη...
    εγω παντως στα πολλα χλμ εθνικη καθως και σε αποτομα φρενα βλεπω ηδη διαφορα οπως και 2 φιλοι μου σε ε36..
    ασε που δεν χαλανε ποτε..
    ενα σωληνακι να χαλασει οπως εμενα περσι που τρυπησε και εχανε υγρα και μου χε βγαλει ενδειξη στο κατραν θες 40ε με εργασια...ειδικα αμα ειναι και 20ετιας το αμαξι που ειναι και πολυκαιρισμενα αξιζει...τα αλλαζεις και ηρεμεις..δεν ειναι κατι το απογορευτικο τα 100ε...

e36 till death!

9. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

Akis 330Ci (26-03-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηλία, γιατί 6 σωληνάκια?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριε Γιώργο τόσα είναι... Μου είχε πει τότε ένας με ανταλλακτικά που είχα ρωτήσει αλλά δεν ήταν σίγουρος, θα το κοιτούσαμε αλλά τελικά δεν τα είχα αλλάξει...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριε Γιώργο τόσα είναι... Μου είχε πει τότε ένας με ανταλλακτικά που είχα ρωτήσει αλλά δεν ήταν σίγουρος, θα το κοιτούσαμε αλλά τελικά δεν τα είχα αλλάξει...
    Την προηγούμενη βδομάδα έκανα μετατροπή τα δικά μου στο 46αρι σε υψηλής πίεσης αλλά μόνο 4, 2 μπρός και 2 πίσω, γι αυτό ρωτάω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την προηγούμενη βδομάδα έκανα μετατροπή τα δικά μου στο 46αρι σε υψηλής πίεσης αλλά μόνο 4, 2 μπρός και 2 πίσω, γι αυτό ρωτάω.
    Υπαρχουν Ε36 με 6 σωληνακια(2 μπροστα και 4 πισω) οπως υπαρχουν και με 4αδα......Στην 1η περιπτωση η bmw τα πισω σωληνακια τα΄χει σε 2τμχ ανα τροχο και ενδιαμεσα την στηριξη τους...Πολλοι που τα κανουν custom,κανουν τα 2τμχ αυτα,ενα μονοκομματο...Το ιδιο πραγμα ειναι....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

14. The Following 7 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Akis 330Ci (26-03-15), gant (26-03-15), HLIAS - E36 (27-03-15), leo328 (27-03-15), nikos valvetronic (26-03-15), Panos 316T (27-03-15), Vassilis ///M (27-03-15)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP