Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θωμα δεν είναι θύμα ο ψηφοφόρος όταν δοκιμάζει κάτι.
    Εγώ αυτή τη φορά τους ψήφισα. Αν βγουν σκάρτοι, την επόμενη την ψήφο μου την ξεχνάνε.
    Αν τους ξαναψηφίσω την επόμενη, τότε θα είμαι θύμα.

Δεν μπορούσα να μείνω μια ζωή με το Σαμαρά φοβούμενος μην με αποκαλέσουν θύμα.
    Είχα ευκαιρία να το ρίξω κάπου και να αλλάξω την κατάσταση. Το έκανα.

Την επόμενη κατα 99% θα το ρίξω κάπου αλλού. Ήδη με τσίνιζε που τον σύριζα τον στήριζαν πολλοί βολεμένοι του προηγούμενου συστήματος (και νεοδημοκρατες και πασοκοι. Δεν έχουν ιδεολογία οι βολεμένοι) και δεν ένιωθα να έχω κάτι κοινό με αυτούς.

Ο Γλέζος για μένα είναι ηρωική μορφή.
    Αυτό βεβαίως δεν τον κάνει και επιστήμονα έτσι?
    Δλδ αν του έκοβε του ανθρώπου θα σκεφτόταν τότε ότι το βασικό είναι να είμαστε ελεύθεροι και όχι να ρισκάρουμε για να κατεβάσουμε ένα σύμβολο.
    Αλλά οι περισσότερες ηρωικές φιγούρες της ιστορίας δεν ήταν τρομερά μυαλά, θερμοκέφαλοι περισσότερο ήταν θα έλεγα.
    Τέλος πάντων δε θα κρίνω εγώ την πράξη του αυτή.
    Ούτε είμαι σε θέση να κρίνω τους ήρωες. Εγώ στη θέση τους δεν θα το έκανα.
    Αλλά θέλω να πω ότι, οκ είναι ένας άνθρωπος που έχει κάποια ιδανικά και είναι ικανός να το φτάσει έως το τέλος για να τα υπερασπιστεί.
    Τον θαυμάζω αλλά δεν περιμένω και δεν θέλω να τον βάλουν να ετοιμάσει το πρόγραμμα για τον προϋπολογισμό.
    Ίσως, όντως συμφωνώ, πως θα του ταίριαζε περισσότερο μια τιμητική θέση παρά αυτή του ενεργού βουλευτή.

Αλλά για να απαντήσω στο Φάνη, για το αν έγινε η όχι.
    Έχει εμφανίσει ένα κείμενο με γελοία ανυπόστατα επιχειρήματα ενός αστοιχείωτου δημοσιογραφίσκου της πεντάρας που ισχυρίζεται οτι δεν έγινε.
    Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν ξέρει κάθε πότε έρχεται πανσέληνος στον ουρανό (αλλά θέλει να σχολιάσει την περιγραφή, αποδεικνύοντας την ασχετοσύνη του) και δεν κάθεται καν να ψάξει να δεί πότε εκδόθηκαν οι ιστορίες του μικρού ήρωα (μετά το '50) αφήνοντας να εννοηθεί οτι η ιστορία της σημαίας μοιάζει με τις ιστορίες του μικρού ήρωα, από εκεί τις εμπνεύστηκαν (όταν η ιστορία της σημαίας, μόνος του το λέει, ο αστοιχείωτος, τυπώθηκε το '45).
    Μείναν τα ρεαλιστικά επιχειρήματα, ε?
    Τύπου πως να σκαρφαλώσεις εκεί επάνω?
    Πώς κόπηκαν τα συρματόσχοινα?
    Ε?
    Και μένα μου φαίνεται τρελό που ένα τσούρμο μακεδόνες στο παρελθόν κατέλαβαν όλη την ασία.
    Τι θα κάνω τώρα? Θα αρχίσω να λέω αποκλείεται δεν το κάναν?

2. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

diosak (18-04-15), Driver M (24-02-15), Nino (24-02-15), Panos 316T (24-02-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP