Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
έξυπνο παιδί είσαι, μην κάνεις τον χαζό. σχετικά με τη συγνώμη του τι έχεις να σχολιάσεις?
Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνος, αλλά τον χαζό γιατί τον κάνω?
Επειδή έχω κατανοήσει τους πραγματικούς λόγους για τους οποιους είναι (και πρέπει να είναι) στην ευρωβουλή ο Γλέζος?
Επειδή δεν περιμένω, όπως πιθανόν εσύ και όσοι άλλοι τον κατηγορούν, να μου αναλύσει εις βάθος οικονομικές θεωρίες ή να χαράξει με λεπτομέρεια την πολιτικοοικονομική στρατηγική ενός χώρου, σημαίνει ότι θα μηδενίσω την αξία του?
Εδώ δεν το κάνουν άλλοι και άλλοι, δήθεν επαϊοντες (είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δε μπορούν), ο Γλέζος που μέχρι και τα 90 του παλεύει για τα πιστεύω του μας πείραξε?
Και μόνο η εμπειρία ζωής που έχει ένας τέτοιος άνθρωπος αποτελεί ικανό προσόν για να είναι εκεί που είναι και να έχει βαρύτητα η άποψή του.
Για τη συγνώμη που λες έχω απαντήσει ήδη.
Ήταν κατα τη γνώμη μου βιαστική, αλλά θα κριθεί σε βάθος χρόνου γιατί ίσως και να είχε δίκιο τελικά. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι μάλλον βεβιασμένη και υπερβολική σαν ενέργεια, ιδίως απ'τη στιγμή που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παρθούν καινούρια μέτρα λιτότητας.
Πάντως, δεν παύει να είναι δείγμα υγείας σε μια παράταξη το να ασκείται κριτική και να υπάρχει πολυφωνία, σε αντίθεση με το μέχρι πρότινος "ναι σε όλα".
the more people agree with me
the more I think I'm wrong