Σελίδα 203 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 103153193201202203204205213253303 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.021 έως 2.030 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραια, μαθαμε λοιπον οτι εμεις οι αριστεροι δεν ξερουμε πως γινεται η υποστολη σημαιας γιατι δεν πηγαμε στρατο (329 σειρα ημουν παρεμπιπτοντως), οτι οσοι διαφωνουν με ιστορικες αναθεωρησεις της πλακας (που οπως σωστα ειπωθηκε προερχονται απο καποιους χωρους που τοτε ηταν φανατικοι υποστηρικτες των ναζι και ο Γλεζος με τον Σαντα τους εξευτελισαν) διαβαζουν μονο αθλητικα και καιρο και οτι δεν ξερουμε ιστορια (φιλολογος-ιστορικος εχω σπουδασει) επειδη το newsbomb και μια φυλλαδα των Ιωαννινων λενε οτι εκεινη τη νυχτα ο Γλεζος επινε τσιπουρα και ο Σαντας εβλεπε ταινια, αρα αποκλειεται να κατεβασαν τη σημαια.

Το τραγικο δεν ειναι να πιστευει κανεις τα παραπανω.
    Το τραγικο ειναι οτι καποιοι νομιζουν οτι κατεχουν την απολυτη αληθεια, χωρις να εζησαν την εποχη εκεινη και χωρις να εχουν επιστημονικη καταρτιση που να δικαιολογει τετοια μεγαλη αναθεωρηση για ενα ιστορικα καταγεγραμμενο γεγονος.
    Αλλα ειπαμε εμεις εχουμε υποστει πλυση εγκεφαλου, o στοχος και το newsbomb ξερουν καλυτερα οτι ο Γλεζος εκεινο το βραδυ ηταν σε τσιπουραδικο και οτι στα 90φευγα του εγινε ευρωβουλευτης για τα φραγκα, γιατι εχει υπογραψει συμβαση με το Θεο να τα παρει μαζι του...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 24-02-15 στις 00:39
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

gant (24-02-15)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..(329 σειρα ημουν παρεμπιπτοντως)..
    Πες μας και που

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι Γλεζος-Σαντας τι Κουκιδης αντιστοιχα....
    Αληθειες και ψεμματα ...

Να πουμε για τον Αντρεα με το περιστροφο στην Μαργκαρετ οταν τον εκανε τσακωτο με γκομενα μεσα απο το κομμα του?

Τον Μεταξα που δεν ειπε ΟΧΙ ,τον Κ.Καραμανλη που μπηκε στο αεροπλανο απο το Παρισι αφραγκος στα ξενα,τον τεως που εφαγε την φαππα ,τον νεωτερο Καραμανλη που σωθηκε απο σαμποταζ??

Εχει τεραστιο μενου ο καθενας οτι προτιμαει πιστευει και χρησιμοποιει ....

Ελλαδα μια ζωη αντιφασεις και λασπη....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες μας και που
    Ουτε θα πω, γιατι δεν προαγει καπου τη συζητηση, ουτε ειναι προσωπικο το θεμα. Δεν νομιζω αλλωστε οτι πρεπει να εισαι στα ΟΥΚ για να ξερεις πως γινεται η υποστολη σημαιας.
    Κανονικα παντως υπηρετησα παραμεθοριο για σχεδον ολη τη θητεια, χωρις βυσμα η οτιδηποτε, οποτε αυτο αρκει.

Τωρα αν απ'ολο το προηγουμενο ποστ μου αυτο ειναι το μονο σχολιο, τοτε μαλλον θα το εκλαβω ως ελλειψη καποιου σοβαρου επιχειρηματος.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το μεγάλο θέμα είναι το αν κατέβασε ή όχι ο μπάρμπας τη σημαία, ή το γεγονός ότι στέλνουμε στην ευρωβουλή έναν παππού σαν και τούτο για να μας εκπροσωπήσει?

φάτε ένα μλκ και τις μπούρδες που ξεστομίζει. και αυτόν εδώ, τον έχουμε να μας εκπροσωπεί στην ευρώπη. αντί να του δώσουν μια άντε τιμητική θέση στο κόμμα να κάνει την γλάστρα, τον αμολάνε δεξιά και αριστερά να λέει τις μπούρδες που λέει.

τες πα, το θέμα δεν είναι αυτό. μικρής σημασίας έχουν όλα αυτά μπροστά στο τι θα καταθέσουμε σήμερα.

αν τελικά αποδειχθεί ότι ο τσίπρας και η παρέα του έχουν όντως κάνει κωλοτούμπα όπως έχουν σκούξει να ουρλιάζουν όλα τα παπαγαλάκια τις τελευταίες μέρες, που παρεπιπτόντως δεν έχουμε ούτε μια επίσημη ανακοίνωση, ακόμα δεν έχει κατατεθεί τπτ και όμως, όλοι κρίνουν εκ του αποτελέσματος το οποίο ακόμα δεν έχει έρθει, τότε, το μόνο που έχω να πώ, είναι πως ο έλληνας για κόμα μια φορά είναι τεράστιο θύμα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15), paganis (24-02-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

φάτε ένα μλκ και τις μπούρδες που ξεστομίζει. και αυτόν εδώ, τον έχουμε να μας εκπροσωπεί στην ευρώπη. αντί να του δώσουν μια άντε τιμητική θέση στο κόμμα να κάνει την γλάστρα, τον αμολάνε δεξιά και αριστερά να λέει τις μπούρδες που λέει.

πως ο έλληνας για κόμα μια φορά είναι τεράστιο θύμα...
    Οταν εισαι κοντα στα 100 λες οτι θες..

Παντα θυμα ειναι απλα αλλαζουν οι γενιες και ξεχναει ευκολα ο κοσμος...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

9. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Thomelef (24-02-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Θωμα δεν είναι θύμα ο ψηφοφόρος όταν δοκιμάζει κάτι.
    Εγώ αυτή τη φορά τους ψήφισα. Αν βγουν σκάρτοι, την επόμενη την ψήφο μου την ξεχνάνε.
    Αν τους ξαναψηφίσω την επόμενη, τότε θα είμαι θύμα.

Δεν μπορούσα να μείνω μια ζωή με το Σαμαρά φοβούμενος μην με αποκαλέσουν θύμα.
    Είχα ευκαιρία να το ρίξω κάπου και να αλλάξω την κατάσταση. Το έκανα.

Την επόμενη κατα 99% θα το ρίξω κάπου αλλού. Ήδη με τσίνιζε που τον σύριζα τον στήριζαν πολλοί βολεμένοι του προηγούμενου συστήματος (και νεοδημοκρατες και πασοκοι. Δεν έχουν ιδεολογία οι βολεμένοι) και δεν ένιωθα να έχω κάτι κοινό με αυτούς.

Ο Γλέζος για μένα είναι ηρωική μορφή.
    Αυτό βεβαίως δεν τον κάνει και επιστήμονα έτσι?
    Δλδ αν του έκοβε του ανθρώπου θα σκεφτόταν τότε ότι το βασικό είναι να είμαστε ελεύθεροι και όχι να ρισκάρουμε για να κατεβάσουμε ένα σύμβολο.
    Αλλά οι περισσότερες ηρωικές φιγούρες της ιστορίας δεν ήταν τρομερά μυαλά, θερμοκέφαλοι περισσότερο ήταν θα έλεγα.
    Τέλος πάντων δε θα κρίνω εγώ την πράξη του αυτή.
    Ούτε είμαι σε θέση να κρίνω τους ήρωες. Εγώ στη θέση τους δεν θα το έκανα.
    Αλλά θέλω να πω ότι, οκ είναι ένας άνθρωπος που έχει κάποια ιδανικά και είναι ικανός να το φτάσει έως το τέλος για να τα υπερασπιστεί.
    Τον θαυμάζω αλλά δεν περιμένω και δεν θέλω να τον βάλουν να ετοιμάσει το πρόγραμμα για τον προϋπολογισμό.
    Ίσως, όντως συμφωνώ, πως θα του ταίριαζε περισσότερο μια τιμητική θέση παρά αυτή του ενεργού βουλευτή.

Αλλά για να απαντήσω στο Φάνη, για το αν έγινε η όχι.
    Έχει εμφανίσει ένα κείμενο με γελοία ανυπόστατα επιχειρήματα ενός αστοιχείωτου δημοσιογραφίσκου της πεντάρας που ισχυρίζεται οτι δεν έγινε.
    Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν ξέρει κάθε πότε έρχεται πανσέληνος στον ουρανό (αλλά θέλει να σχολιάσει την περιγραφή, αποδεικνύοντας την ασχετοσύνη του) και δεν κάθεται καν να ψάξει να δεί πότε εκδόθηκαν οι ιστορίες του μικρού ήρωα (μετά το '50) αφήνοντας να εννοηθεί οτι η ιστορία της σημαίας μοιάζει με τις ιστορίες του μικρού ήρωα, από εκεί τις εμπνεύστηκαν (όταν η ιστορία της σημαίας, μόνος του το λέει, ο αστοιχείωτος, τυπώθηκε το '45).
    Μείναν τα ρεαλιστικά επιχειρήματα, ε?
    Τύπου πως να σκαρφαλώσεις εκεί επάνω?
    Πώς κόπηκαν τα συρματόσχοινα?
    Ε?
    Και μένα μου φαίνεται τρελό που ένα τσούρμο μακεδόνες στο παρελθόν κατέλαβαν όλη την ασία.
    Τι θα κάνω τώρα? Θα αρχίσω να λέω αποκλείεται δεν το κάναν?

11. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

diosak (18-04-15), Driver M (24-02-15), Nino (24-02-15), Panos 316T (24-02-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

κοίτα. ο λόγος που ο συριζα είναι σήμερα κυβέρνηση, είναι πολύ απλά η ανικανότητα της νδ να συμμαζέψει την χώρα. συντήρησαν επι 2 επιπλέον χρόνια την πελατεία του δημοσίου, επιβάλοντας επιπλέον υπερφορολόγηση πάνω στην υπάρχουσα.

απο την άλλη, πρέπει να δούμε και απο ποιους αποτελείται ο συριζα και τι ήταν αυτό που έταζε προεκλογικά. ήταν αυτός που έλεγε τα ίδια με τις 2 προηγούμενες κυβερνήσεις. ομολογουμένος, κράτησε μια διαφορετική στάση έναντι των άλλων 2, όπου μέσα σε μια μέρα ξέχασαν όλες τις προεκλογικές τους *υποσχέσεις*

εγώ ακόμα δεν θα μιλήσω, θα περιμένω να δω τι θα κατατεθεί και έπειτα πω αυτά που έχω να πω. μέχρι στιγμής, βλέπω διαφορετική μετεκλογική στάση έναντι των άλλων 2 και έντονο προβληματισμό απο τους εταίρους μας. να πω ότι δεν μ'αρέσει, θα'ναι ψέμματα. μέχρι ένα σημείο, σταματήσαμε να τρώμε φάπα και σηκώσαμε λίγο ανάστημα. όπως είπα όμως, θέλω να δω και το τελικό αποτέλεσμα. αυτή τη στιγμή όλα τα μέσα οργιάζουν και προσπαθώ να μην παρασύρομαι απο τις αράδες που αμολάνε και οι 2 πλευρές, απλά προσπαθώ να σχηματίζω εικόνα απο αυτά που βλέπω.

όσων αφορά τον μπάρμπα τώρα, ειλικρινά μου είναι αδιάφορος. θεωρώ πολύ πιο ήρωα έναν 20χρονο ο οποίος έφαγε μια σφαίρα κρατώντας το όπλο του κάνοντας αντίσταση, παρά έναν ο οποίος πήγε στα μουλωχτά για να κάνει ότι έκανε ο γλέζος. ΑΛΛΑ, δεν είναι εκεί το θέμα ξαναλέω με τον παππού. το θέμα είναι άλλο, το θέμα είναι ΚΡΥΦΤΕ ΤΟΝ...
    sympether with chiefτης

/

13. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15), Panmilios (24-02-15), Panos 316T (24-02-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοίτα. ο λόγος που ο συριζα είναι σήμερα κυβέρνηση, είναι πολύ απλά η ανικανότητα της νδ να συμμαζέψει την χώρα. συντήρησαν επι 2 επιπλέον χρόνια την πελατεία του δημοσίου, επιβάλοντας επιπλέον υπερφορολόγηση πάνω στην υπάρχουσα.

απο την άλλη, πρέπει να δούμε και απο ποιους αποτελείται ο συριζα και τι ήταν αυτό που έταζε προεκλογικά. ήταν αυτός που έλεγε τα ίδια με τις 2 προηγούμενες κυβερνήσεις. ομολογουμένος, κράτησε μια διαφορετική στάση έναντι των άλλων 2, όπου μέσα σε μια μέρα ξέχασαν όλες τις προεκλογικές τους *υποσχέσεις*

εγώ ακόμα δεν θα μιλήσω, θα περιμένω να δω τι θα κατατεθεί και έπειτα πω αυτά που έχω να πω. μέχρι στιγμής, βλέπω διαφορετική μετεκλογική στάση έναντι των άλλων 2 και έντονο προβληματισμό απο τους εταίρους μας. να πω ότι δεν μ'αρέσει, θα'ναι ψέμματα. μέχρι ένα σημείο, σταματήσαμε να τρώμε φάπα και σηκώσαμε λίγο ανάστημα. όπως είπα όμως, θέλω να δω και το τελικό αποτέλεσμα. αυτή τη στιγμή όλα τα μέσα οργιάζουν και προσπαθώ να μην παρασύρομαι απο τις αράδες που αμολάνε και οι 2 πλευρές, απλά προσπαθώ να σχηματίζω εικόνα απο αυτά που βλέπω.

όσων αφορά τον μπάρμπα τώρα, ειλικρινά μου είναι αδιάφορος. θεωρώ πολύ πιο ήρωα έναν 20χρονο ο οποίος έφαγε μια σφαίρα κρατώντας το όπλο του κάνοντας αντίσταση, παρά έναν ο οποίος πήγε στα μουλωχτά για να κάνει ότι έκανε ο γλέζος. ΑΛΛΑ, δεν είναι εκεί το θέμα ξαναλέω με τον παππού. το θέμα είναι άλλο, το θέμα είναι ΚΡΥΦΤΕ ΤΟΝ...
    Σωστος ο Θωμας πρεπει να εχουμε υπομονη..
    Οσο για το κρυφτε τον ,ρε παιδια τι να λεμε οσοι ψηφιζαν με τα σταυρωμενα ψηφοδελτια λογω παραδοσης τα σογια που μαθανε τοσεεεςςςς δεκαετιες θελουν κρυψιμο ολοι...
    Βαραινει απλα αυτο που λεει γιατι ειναι εκει ,τιποτα αλλο η ιστορια εχει γραψει.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ φίλε δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν νέα παιδιά με γνώσεις εν έτη 2015, τα οποία θεωρούν ότι ένας τέτοιος άνθρωπος τους εκφράζει σε τέτοιο σημείο που να τον στέλνουν στο ευρωκοινοβούλιο για να καταθέτει απόψεις για το μέλον της χώρας.

και μην μου αρχίσετε για όλους τους υπολοίπους που απλά σκύβουν το κεφάλι για να τους χτυπάνε την πλάτη οι ξένοι με συμπάθεια. άλλο θέμα εκείνο.
    sympether with chiefτης

/

16. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-02-15)

Σελίδα 203 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 103153193201202203204205213253303 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP