Σελίδα 7 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανάλογα τι έχει χαλάσει, το πιο πιθανό είναι να μην το δουν.
    το remap σημερα δεν μπορει να ανιχνευτει απο τα εξουσιοδοτημενο Service. Αργοτερα μπορει να βρουν τροπο. Μεχρι τοτε δεν φοβασαι. Εμενα βεβαια ο συγγενης εγγυηση δεν εχει.
    Καλα τοσους παραλληλους που βάζει το καθε εξουσιοδοτημενο service, ειναι εγκεκριμενοι απο BMW? Απλα σε καλύπτει ο καθενας και δεν το καρφώνει

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    τη στειλανε χθες την ECU και σημερα ηταν εδω. Την βαλαμε πάνω και παει σφαιρα. Ο συγγενης μου ειναι ενθουσιασμενος
    Anton
    Θα ηθελα καποιες πληροφοριες αν εχεις την καλοσυνη !
    Τσεκαρε τα ΠΜ σου , σου εχω στειλει το κινητο μου
    Thanks

Rides
    0

Προεπιλογή

ό,τι θες μπορεις να ρωτας εδω στο φορουμ, για να υπαρχουν ως βαση δεδομενων για όλους

Rides
    1

Προεπιλογή

ό,τι θες μπορεις να ρωτας εδω στο φορουμ, για να υπαρχουν ως βαση δεδομενων για όλους
    Καλορίζικο!
    Απο κατανάλωση δεν νομίζω να άλλαξε κάτι , σωστά?

Rides
    0

Προεπιλογή

Μου είπαν από την BR-Performance πολλές φορές, ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αποσυνδέσουμε την μπαταρία. Αφαιρεσαμε τις φυσες μαλιστα, τεσσερις φορες, επειδη καναμε προβες! Λοιπον δεν ειχαμε κανενα προβλημα
    Αν αποσυνδέσετε την μπαταρία θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το συναγερμο, αν έχετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποσυνδέσετε το - πόλο. Μετα θα αποσυνδέσετε το + πόλο. Μπορείτε να τοποθετήσετε στους πόλους κάποιο πανί, ώστε να μην αγγίξει ο πόλος με το αυτοκίνητο.
    Όταν θα έχετε πίσω την ECU remap την τοποθετειτε, αφού το συνδέσετε μπορείτε να συνδέσετε την μπαταρία. Πρώτα ο πόλος + και στη συνέχεια το - πόλο.

Αλλά στην F30 χωρίς μπαταρία, δεν μπορείτε να κλείσετε το πίσω καπό! Και αν το κλείσετε χωρίς μπαταρία δεν υπαρχει τρόπος για να ανοίξετε το πίσω καπό καθόλου. Γι 'αυτό και δεν αποσυνδέσαμε την μπαταρία

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλορίζικο!
    μαλλον όχι αλλα ειναι νωρις για να πουμε

Rides
    0

Προεπιλογή

Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσεξετε, είναι οι τελευταίες τρεις υποδοχές στα δεξια που είναι ίδιες.

Έβαλα αριθμους σε αυτές με χαρτοταινια. Αλλα νομιζω θα είναι δυσκολο να μπουνε σε λαθος θεση, γιατι τα καλωδια είναι κοντα και ετσι μαινουν οι φυσες μονο στη σωστη θεση!

Οι τελευταίες τρεις φυσες δεξιά, που είναι όλες ίδιες, θα τις συνδεσετε από δεξιά προς τα αριστερά. Πρώτα θα τοποθετήσετε την πρώτη δεξια.
    Η πλαστική ράβδος πρέπει να είναι στα αριστερά και να σας σπρωξετε καλά το βύσμα προς την ECU. Και τελευταία η πλαστική μπάρα πηγαίνει στη θεση της μονη της.
    Θα πρέπει να ελέγξετε, κάθε φορα αφου συνδεσετε κάθε μια, ότι οι τελευταίες τρεις υποδοχές που είναι όλες το ίδιο, δεν βγαίνουν με μια μικρή πιεση προς τα πανω.
    Αν πάτε σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων για να βγαλει την ECU, θα πρέπει να του δειξετε όλες τις φωτογραφίες και όλες τις πληροφορίες που έγραψα. Ποτέ δεν εχει κανει αυτήν την αφαιρεση σε αυτό το αυτοκίνητο πριν, έτσι είναι εύκολο να γίνουν λάθη και τοτε μαλιστα θα έχετε πρόβλημα!
    Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία αφαιρεσης και μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας!

Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε την ECU στο πάρκινγκ σας, διότι το αυτοκίνητο χωρίς εγκέφαλο δεν μπορεί να κινηθεί. Με την UPS να το στείλετε και να το πάρετε πίσω πολύ γρήγορα. Μια μέρα για να πάει στο Βέλγιο, την ίδια μέρα το remap εκεί και στη συνέχεια την επόμενη μέρα το έχετε πίσω.
    Εμείς έστειλε με άλλες ταχυμεταφορών με το πιο γρήγορο και ακριβή επιλογή και έφτασε στο Βέλγιο μέσα σε δύο ημέρες

Κουτι για να στειλετε την ECU εχει στα ταχυδρομεια και κανει 1,5 ευρω και ειναι σκληρο και ασφαλες! θα την βαλετε σε δυο φακελους με φυσαλίδες κλεινοντας τες με ταινια καθε φορα. Να δηλώσετε φυσικα ότι εχετε μεσα ECU BMW F20 116i
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 11:06

Rides
    0

Προεπιλογή

Και τώρα το αυτοκίνητό του συγγενους μου, είναι ένας πύραυλος από τα 0 χιλιομέτρα, από τη στάση και σε όλες τις ταχυτητες! Είναι εκτός εγγύησης, αλλά το εξουσιοδοτημενο Service της BMW δεν μπορεί να ανιχνεύσει το ReMap. Στο μέλλον ισως μπορουν να το ανιχνεύσουν με κάποιο τρόπο, τώρα δεν μπορούν!

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλορίζικο!
    άμα όμως το γκαζωσεις λογικα θα ανεβαινει η κατανάλωση. Με ηπια οδηγηση όπως πριν, φαινεται μαλλον ιδια η κατανάλωση
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 11:28

Rides
    0

Προεπιλογή

Εαν δεν θες να βοηθησεις δεν υπαρχει θεμα , πληροφοριες ομως σχετικα με το κουριερ , το βαρος του δεματος και του τροπου πληρωμης δεν νομιζω πως απασχολουν το φορουμ .
    Μιας και ειμαι ετοιμος να προχωρησω με ενα τηλ θα ειχαν λυθει καποιες αποριες στο 2λεπτο ενω εδω μεσα σε "ψαχνω" 3 μερες !
    Η διευκρινηση αυτη απλα και μονο γιατι ετσι οπως μου απαντησες πιθανως να φαινεται πως ψαχνω εις βαρος των αλλων ...
    Anyway !

Σελίδα 7 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP