Updating:
Λοιπόν αύριο θα πάω να δω αντιδράσεις από τους υπεύθυνους στο εργαστήριο σχετικά με τα πρόχειρα σχέδια που τους έδειξα….. Αγωνία λοιπόν….
Αν πάρω το πράσινο φως και από τον καθηγητή θα έχω δύο βδομάδες για να παρουσιάσω μια πιο λεπτομερή δουλειά! Μετά αρχίζουν τα κοψίματα!! Όλα παίζουν σε λεπτές γραμμές καθώς ο καθηγητής του αντίστοιχου μαθήματος είναι λίγο περίεργος και δεν θα μου πει οκ τόσο εύκολα, και πάλι όμως κάπως θα την βρω την άκρη….
Το σχέδιο έχει αλλάξει πολλές μορφές, αλλά μάλλον στην αρχική θα καταλήξει!
Αυτό που αλλάζει είναι το θέμα της παροχής καυσίμου καθώς καταλήγω, απ ότι φαίνεται, στην λύση των 4 μεγαλύτερων μπεκ και σε προγραμματισμό στην Αθήνα. Μάλλον είναι το πιο σωστό….
Δυστυχώς μου έχουν πέσει πολλά θέματα ταυτόχρονα και δυσκολεύομαι να προχωρήσω…. Δεν ξέρω ποιο απ όλα να πρωτοπιάσω και οι μέρες περνούν! Έχω 2 μήνες να τελειώσω το project και μέσα σε αυτούς έχω και τα υπόλοιπα…… ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ
Ερώτηση: Έχουμε κάποιο διάγραμμα πίεσης-θερμοκρασίας? Σε 0.5 πχ τι θερμοκρασία έχει ο αέρας? Ξέρω ότι παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, αλλά περίπου?