Σελίδα 8 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 216

Θέμα: M42 compressor

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω σ'ενα Punto GT που ειχα δουλευα(και ακομη δουλευει ετσι πανω απο 7 χρονια!) τα μπεκ στο 92%.Ποτε δεν υπηρξε προβλημα.Βεβαια σε γενικες γραμμες τεχνικα εχεις απολυτο δικιο και ποτε δεν εβλαψε κανενα μοτερ τα μεγαλυτερα μπεκ αλλα φανταζομαι ο Kloukakis θελει να παραμεινει low budget οποτε η ευρεση και αγορα μεταχειρισμενων μπεκ απο 328 ισως ειναι πιο ευκολη.Και δεν νομιζω οτι θα του περιορισει την αποδοση του μοτερ.Ισως να'χει λιγο φτωχοτερο μειγμα με μπεκ 220cc ενω με τα 360cc θα'ναι παντα πιο ασφαλης ισως και 5-6 αλογα δυνατοτερος
    Απλα οσο πιο κοντα πηγαινουμε προς το οριο τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να στεγνωσει το μοτερ. Οι συνεπειες γνωστες...
    Οσο για το αν βλαπτουν τα μεγαλυτερα μπεκ....αν το παρακανεις, δυσκολα θα κρατας ρελαντι!
    Οπως και να χει εμεις εδω λεμε ...και ο Κωστας αποφασιζει τι θα κανει, αναλογως των οικονομικων του, αλλα και των προσδοκιων του!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα μπεκ απο το μ3 ε30 ειναι 240cc..και αυτα στο οριο θα δουλευουν....η μονη λυση απο τα λιγα που ξερω θα πρωτηνα και εγω για μπεκ 360cc...

https://cgi.ebay.com/ebaymotors/RC-F...cessories#shId
    Δεν θυμομουν παροχη, αλλα με το σκεπτικο οτι αρκουν για 200+ αλογα...
    Αληθεια αυτα ηταν στο 2L , στο 2.3L ή στο 2.5L ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλα οσο πιο κοντα πηγαινουμε προς το οριο τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να στεγνωσει το μοτερ. Οι συνεπειες γνωστες...
    Οσο για το αν βλαπτουν τα μεγαλυτερα μπεκ....αν το παρακανεις, δυσκολα θα κρατας ρελαντι!
    Οπως και να χει εμεις εδω λεμε ...και ο Κωστας αποφασιζει τι θα κανει, αναλογως των οικονομικων του, αλλα και των προσδοκιων του!

Δεν θυμομουν παροχη, αλλα με το σκεπτικο οτι αρκουν για 200+ αλογα...
    Αληθεια αυτα ηταν στο 2L , στο 2.3L ή στο 2.5L ?
    οταν λες αυτα ηταν στο 2L , στο 2.3L ή στο 2.5L ?
    για ποια ενοεις??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-04-10 στις 22:12

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για πιο μοτέρ απο Μ3 Ε30 μιλάμε...Αυτό εννοεί... Aν είναι το "ιταλικό" 2.0,το 2.3 ή το 2.5 απο το evo...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M3#E30_M3
    Based on the 1986 model year E30 3-Series, the first M3 was introduced with a 2.3 L I4S14B23 engine (or S14 in shorthand). The engine design was based on various BMW genealogy; basic block layout from the M10 4 cylinder (found in the 2002 and 320 series) overbored and reinforced to similar specifications of the BMW M88 inline-6. The valve train and head architecture from BMWs M1 and later M6 inline-6 cylinder was adopted for aggressive breathing, resulting in outstanding performance for the day.
    The most notable characteristic of the E30 M3 (relative to later M3 iterations) is its racing pedigree. It was campaigned by BMW as well as other racing teams including Prodrive and AC Schnitzer competing in many forms of racing including Rally, German, British, Italian, Belgian, French and Australian touring car.
    One of the main reasons for production of the road car was to homologate the M3 for Group A Touring Car racing. One of the reasons often cited for its creation was that it was to compete with the "2.3-16V"-model of the Mercedes-Benz W201 190E which was introduced in 1983, although this was only speculative. When the E30 M3 was in its final years of top level competition, the 2.5 liter S14 engine in full race trim was capable of over 340 hp (250 kW) naturally aspirated.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-04-10 στις 22:22

4. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

z3outofmind (17-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μα βρε παιδιά.... η απλή λογική μου, μου λέει πως δεν μπορώ να έχω πιο πολλές απαιτήσεις απο το Μ3 που είναι και παραπάνω άλογα(αρκετα...). 240cc το Μ, 340cc εγώ??

Έχω μια γνωστή στην bosh, για ποιά να δω?

Πάντως απο τα λεγόμενά σας, κατάλαβα μερικά πράγματα, keep posting.....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πιο μοτέρ απο Μ3 Ε30 μιλάμε...Αυτό εννοεί...Aν είναι το "ιταλικό" 2.0,το 2.3 ή το 2.5 απο το evo...
    Εγω για το 2.3 ηξερα..και οπως εγραψα και λιγο πιο πριν,,,απο τα λιγα που ξερω...δεν ηξερα οτι εβγαινε και 2.0L..
    Και για τα μπεκ το εμαθα οτι ειναι 240cc πριν λιγες μερες....γιατι συμπτοματικα αυτα μου εχουν τοποθετησει στο δικο μου...απο μ3 ε30 2.3L

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορώ να βάλω σκάστρα ή πρέπει να πάω υποχρεωτικά σε bypass?
    Είναι καλύτερα να βάλω bypass, καθώς ο κομπρεσορας σπρώχνει συνεχώς αέρα?

Αν βάλω bypass μπορώ να την βάλω στην έξοδο του κομπρέσορα ή θα πρεπει να αφίσω κάποια απόσταση? Δλδ να κάνει κύκλο ο αέρας απο την έξοδο του στην είσοδό του.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

απλα φιλε μου, να κανει επανακυκλοφορια....

Rides
    0

Προεπιλογή

Άρα μπορώ να κάνω κύκλωμα απο την έξοδο του κομπρέροσα στη είσοδό του? Θα ήταν καλύτερο να μπει πριν την πεταλούδα?

Με σκάστρα δουλεύει?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρα μπορώ να κάνω κύκλωμα απο την έξοδο του κομπρέροσα στη είσοδό του? Θα ήταν καλύτερο να μπει πριν την πεταλούδα?

Με σκάστρα δουλεύει?
    εχεις πολλες επιλογες.
    επιλογη πρωτη:βαζεις μπαι πας και ανακυκλωνεις ολο τον αερα.
    επιλογη δευτερη:βαζεις μια σκαστρα και εκτονονεις ολο τον αερα.
    επιλογη τριτη:βαζεις μια διπλου εμβολου που μπορεις να τη λειτουργησεις ταυτοχρονα με το μπαι πας και να ανακυκλωνεις ποσοτητα αερα και το υπολοιπο να εκτονωνεται.

μια καλη επιλογη που κοστιζει λιγο αλλα κατ εμε αξιζει και το κοιταω! ειναι της turbosmart.Ψαξε youtube για "turbosmart bov".
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 23-04-10 στις 22:06

11. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

kloukakis (23-04-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

οριστε!!!

τα κανει ολα!!!!

Σελίδα 8 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος