Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 106

Θέμα: M3 E46 Evolve Alpha-N Tune (Dyno Results)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

παρε τηλ τον κοντό ( sal ) και πες του να βρει χρόνο να έρθει να το κάνει εδω.

μετα απο 3 χρόνια με 12,7 συμπίεση και με λάθος πρόγραμμα ( εγω φταίω και όχι ο salman ) το αμάξι δεν έχει κάνει κιχ.
    Δεν έχει πρόβλημα εκτός απο τα έκκεντρα ( είπαμε εγώ φταίω ) και μάλιστα επείδη αραιά και που τα λέμε μεσω email με έχει παρακαλέσει να το φτιάξει αλλά λόγω άλλων θεμάτων δεν ασχολούμαι.

Οταν κατέληξα εγω στην evolve ήταν αρκετά "μικρή" σε μέγεθος.
    Εκανα μια συζήτηση μαζί του για το τί έχω τι έχω φτιάξει και το τι ζητάω.
    Αυτός ήταν και ο μοναδικός ( πλην μιας εταιρείας στην γερμανία...) που ήξερε τι έλεγα και τι ζήταγα απο το μ@μημενο το S54.
    αλλά τον έφερα εδώ. ΠΛΗΡΩΣΑ αλλά την δουλειά μου την έκανα.
    Οταν είχαμε πάει μαζί στο maha, είχε παθει ενα σοκ απο την θερμοκρασία και απο το αποτέλεσματα στο maha.

Κακιά κουβέντα όμως δεν έχω να πώ. Οτι ζήτησα το έκανε με δικιά μου ευθύνη και μάλιστα μου βρήκε και εγκέφαλο σε χρόνο dt γιατί τον δικό μου κάποιος απο τους πολύ ειδήμονες έλληνες tuners τον είχε κάψει ( κυριολεκτικά όμως. )

Οσον αφορά αυτό που σου απάντησε για τις θερμοκρασίες έλα να δείς το δικό μου τι παθαίνει πάνω απο τους 33-34. Ουτε turbo να ήταν το γ@μιδι. λύσεις υπάρχουν λεφτά όχι.

Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κάνεις λίγο υπομονή μαζί του και να ψηθεί να έρθει.

Αλλιώς βγάλε το πρόγραμμα πάρε τα φράγκα πίσω και κάνε οτι σου είπε o Alex.( θέλει και 2 πράγματα ακόμα)

Καλη συνέχεια αδερφέ

Υ.Γ.
    Μην ασχολείσαι αλλο με τον S54. Εκτός εαν έχεις ενα 10αρικο τότε να σου στείλω μια λίστα......
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

2. The Following 11 Users Say Thank You to NICK_M3 For This Useful Post:

A8hnaios (10-09-14), alexk (10-09-14), bill_m3 (11-09-14), chief (10-09-14), EVERGET (10-09-14), Leonidas_E39 (10-09-14), Panos 316T (10-09-14), pilot (10-09-14), steliosm46 (10-09-14), VanVIC (10-09-14), Vasilis M3 (10-09-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP