Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 106

Θέμα: M3 E46 Evolve Alpha-N Tune (Dyno Results)

Rides
    1

Προεπιλογή

Στελιο εχεις σκεφτεί να το ξανακάνεις μαμά;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 04-09-14 στις 23:47

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί σταμάτησες? Κρίμα...
    Γιατι ο χωρος απο τοτε ειχε αρχισει να παρουσιαζει μια φθινουσα πορεια, ειχε μπλεχτει και ειχε γινει βελτιωτης και ειδημων και η κουτση Μαρια που εμαθε απο τουρμπινες, εκκεντροφορους και προγραμματα απο το POWER...... και η αγορα ειχε γεμισει με καθε λογης καταπληκτικα κινεζικα και Κορεατικα φιλτρακια, σκαστρες, ρυθμιστες πιεσης βενζινης, φιλτροχοανες, οργανακια και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.....
    Εκεινη την εποχη, οταν ελεγες τοποθετηση και ρυθμιση παραλληλου εγκεφαλου 650 ευρω, με εγγυηση και δυναμομετρηση πριν και μετα, τους φαινοντουσαν πολλα γιατι καποιοι τους υποσχονταν 20 αλογα σε 316 με φιλτροχοανη και κονσερβα προγραμμα με ανεβασμενο κοφτη 200 στροφες..............
    Οταν δε ακουγαν τις τιμες για κανα ROTREX ή κανα αγραφο της Adaptronic, σε κοιτουσαν στραβα.....
    Ετσι μου παρουσιαστηκε μια ευκαιρια να ασχοληθω με κατι αλλο (που τελικα δεν προχωρησε) και πηρα την αποφαση να το τελειωσω.
    Τελικα, με την πορεια που πηρε η αγορα αυτοκινητου και η χωρα γενικοτερα, μαλλον σε καλο μου βγηκε............
    Η αληθεια ομως ειναι οτι μου εχει ληψει.... ειναι μικροβιο το ατιμο.....
    Και γι αυτο μου την εχει δωσει τοσο που δεν μπορω να κυκλοφορησω το Compact που ειναι το παιχνιδι μου............

3. The Following 12 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

A8hnaios (05-09-14), alexk (05-09-14), Bazil Van Sinner (05-09-14), BILL007 (05-09-14), chief (05-09-14), chrisgiapz3 (05-09-14), ghost-rider (05-09-14), nikos valvetronic (08-09-14), pilot (05-09-14), steliosm46 (05-09-14), VanVIC (05-09-14), Vassilis ///M (06-09-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στελιο εχεις σκεφτεί να το ξανακάνεις μαμά;
    Οχι γιατι?

5. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

compactM3 (05-09-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει τροπος να το αναπαραγεις σε κλειστο δωματιο με tunnel effect και πολυ μεγαλους σε παροχη ανεμιστηρες, αλλα ειναι πολυ ακριβο και δεν το κανει κανεις.....
    Εγω στο δικο μου δυναμομετρο το ειχα κανει και πετυχαινε effect 180 χιλιομετρων......
    Ακομα μεγαλυτερο προβλημα ειναι η απαγωγη της θερμοτητας απο αυτο το δωματιο φυσικα................. αυτο δεν μπορεσα να το πληρωσω και απλα μετα απο δυο πατηματα, στα πολυ δυνατα αυτοκινητα εφτανε θερμοκρασια χωρου (καλοκαιρι) τους 48 βαθμους, οποτε καναμε break για κανα διωρο με τις πορτες ανοιχτες.............
    Σε ποιά περιοχή είχες την εγκατάσταση;

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι γιατι?
    Για να ξαναβρεις την ησυχία σου μήπως ?

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

με βρισκεις συμφωνο .

το αμαξι μου εχει περασει απο τα εξης σταδια
    α) το αγορασα μεφιλτρο προγραμμα και ενα τελικο και πηγαινε σαν μαμα μ3 .
    β) εβαλα αλλο προγραμμα (σε επωνυμο και καλα βελτιωτη)και το αμαξι εχασε 2-3 αμαξια το διορθωσαμε το προγραμμα και εχανε μονο 1,5 αμαξι!!!

και ηρθαμε στην τελευταια λυση . μαμα κωδικοποιηση , με καταλυτες milltek kai xpipe με μαμα τελικο. αλλαγη μαφ ,και πολαπλασιαστων και χαρτινο φιλτρο και το αμαξι εγεινε καλυτερο απο ποτε .

και καλυψα και τα κενα που μου ριχναμε και εριξα και 1 αμαξι

9. The Following 4 Users Say Thank You to dionisisM3 For This Useful Post:

A8hnaios (05-09-14), BILL007 (05-09-14), mark e92 (05-09-14), Panos 316T (05-09-14)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

συγνωμη αλλα ο Στελιος εχει δωσει ενα σκασμό λεφτα για να το ξανα φερει μαμα????
    λογικα θα τη βρουν τη λύση.
    προσωπικά οταν ειχα το 46 ειχα αγορασει carbon εισαγωγή και μετα απο συζητήσεις κλπ κλπ ολοι κατέληγαν οτι για να δεις αλογα η τουρπο με πολλα ευρω
    η compressor που ηταν πιο εφικτό οικονομικά..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 05-09-14 στις 12:53

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχει εξηγησει ο Στελιος αρκετες φορες πως δεν το εκανε για τα αλογα αλλα για τον απιστευτο ηχο της εισαγωγης CSL .... ! οταν ειχε μπει σε CSL με ειχε στοιχειωσει αυτος ο απιστευτος ηχος!! θα το εκανα και εγω αλλα με προγραμμα CSL ....!

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

με φιλου μου μαμα Μ3 Ε46 τα εχουμε δωσει αρκετες φορες οταν κανουμε το χαβαλε μας και οποτε βρισκομαστε και εχουμε ορεξη και απο σταση και απο ρολλ

στοκ εκεινος- στοκ εγω, ημουν περιπου μισο αμαξι μπροστα για ολο το διαστημα.

τωρα μετα τον προγραμματισμο που εκανα. τα δωσαμε παλι ημουν περιπου 1 αμαξι μπροστα.

η διαφορα ειναι μικρη αλλα φενεται οτι δεν εχασα. Ειναι βεβαια λιγο μπακαλιστικο τροπος αυτος γιατι καμια φορα ξερεις μπορει να μην ξεκινησει σωστα ο ενας η ο αλλος ενταξει. απλα αυτο ηταν παντως.

τωρα το συγκεκριμενο διαγραμμα ηταν και με 31 βαθμους θερμοκρασια περιβαλλοντος.

απλως αυτο που ειναι να γινει και θα γινει ειναι λιγο ποιο σωστη ρυθμιση οτι αφορα ολα αυτα.

εγω αυτο λεω παιδια οτι υπαρχουν διαφορες στα νουμερα οτι αφορα την δυναμομετρηση λογω ολων αυτων των συνθηκων που προαναφερονται σε ολο το θρεντ που συζηταμε.

Ειπαμε το κοστος σε οτι αφορα αυτο το αυτοκινητο και την βελτιωση του κοστιζει. οτιδηποτε, οχι μονο το Airbox και το προγραμμα αλλα και τα υπολοιποα γνωστα πραγματα για οτι αφορα το Μ3 Ε46.

Νικο οχι το κοστος ηταν τα μισα σχεδον χρηματα και ποιο κατω απο οτι φανταζεσαι και απο οτι ειναι γνωστο σαν κοστος για το συγκεκριμενο upgrade.

Την εισαγωγη την βρηκα ευκαιρια και γιαυτο προχωρησα στην αγορα της.

Οπως και στην λυση του κομπρεσσορα με τις γνωστα πακετα οπως VF ή ESS π.χ που δινουν και πακετο τον προγραμματισμο, ε ναι να ομως που καμια φορα παιζουν καποια πραγματα στο καθε αυτοκινητο και σε οτι αφορα τις ρυθμισεις που τελικα τις κανει ο ιδιοκτητης μετα στο δυναμομετρο και στον δρομο με την βοηθεια καποιον οργανων οπως ειναι το V-Box. Σε καθε αυτοκινητο και χωρα και συνθηκες δυναμομετρησεις παιζουν ολα αυτα.

Θα ποσταρω στην συνεχεια και αλλα διαγραμματα που θα κανω με τις ρυθμισεις που πρεπει για να υπαρχει μια σωστη εικονα. Με την Evolve εχω διαρκες επικοινωνια και λεμε καποια ωραια πραγματακια. με 1 φορα δεν βγαινει σωστο αποτελεσμα.

13. The Following 2 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (06-09-14), Panos 316T (05-09-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να απαντησω και ποιο σωστα σε αυτο που με ρωτας.

Προς το παρον οχι, ναι μεν εδωσα καποια χρηματα αλλα οχι οσο ειναι το γνωστο κοστος. αλλα σχεδον τα μισα και ποιο λιγα χρηματα.

Οποτε θα δω μαρκο γιατι ακομα δεν εχω καταληξει εμπερειστατομενα και αναλογως θα πραξω.

οποτε βλεποντας και κανοντας λοιπον.

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP