Οδήγησα το αμάξι και πάει μια χαρά. Από άποψη λειτουργίας, δεν κοπιάζει, δεν κρεμάει, δεν βαράει πυρακια, δεν μπουκώνει, δεν κόβει και πάει καλύτερα από μαμά Μ3.
Προσωπικά δεν θα πείραζα απολύτως τπτ. Ο θόρυβος που κάνει είναι απλά απιστευτος...
sympether with chiefτης
μετα απο 3 χρόνια με 12,7 συμπίεση και με λάθος πρόγραμμα ( εγω φταίω και όχι ο salman ) το αμάξι δεν έχει κάνει κιχ.
Δεν έχει πρόβλημα εκτός απο τα έκκεντρα ( είπαμε εγώ φταίω ) και μάλιστα επείδη αραιά και που τα λέμε μεσω email με έχει παρακαλέσει να το φτιάξει αλλά λόγω άλλων θεμάτων δεν ασχολούμαι.
Οταν κατέληξα εγω στην evolve ήταν αρκετά "μικρή" σε μέγεθος.
Εκανα μια συζήτηση μαζί του για το τί έχω τι έχω φτιάξει και το τι ζητάω.
Αυτός ήταν και ο μοναδικός ( πλην μιας εταιρείας στην γερμανία...) που ήξερε τι έλεγα και τι ζήταγα απο το μ@μημενο το S54.
αλλά τον έφερα εδώ. ΠΛΗΡΩΣΑ αλλά την δουλειά μου την έκανα.
Οταν είχαμε πάει μαζί στο maha, είχε παθει ενα σοκ απο την θερμοκρασία και απο το αποτέλεσματα στο maha.
Κακιά κουβέντα όμως δεν έχω να πώ. Οτι ζήτησα το έκανε με δικιά μου ευθύνη και μάλιστα μου βρήκε και εγκέφαλο σε χρόνο dt γιατί τον δικό μου κάποιος απο τους πολύ ειδήμονες έλληνες tuners τον είχε κάψει ( κυριολεκτικά όμως. )
Οσον αφορά αυτό που σου απάντησε για τις θερμοκρασίες έλα να δείς το δικό μου τι παθαίνει πάνω απο τους 33-34. Ουτε turbo να ήταν το γ@μιδι. λύσεις υπάρχουν λεφτά όχι.
Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κάνεις λίγο υπομονή μαζί του και να ψηθεί να έρθει.
Αλλιώς βγάλε το πρόγραμμα πάρε τα φράγκα πίσω και κάνε οτι σου είπε o Alex.( θέλει και 2 πράγματα ακόμα)
Καλη συνέχεια αδερφέ
Υ.Γ.
Μην ασχολείσαι αλλο με τον S54. Εκτός εαν έχεις ενα 10αρικο τότε να σου στείλω μια λίστα......
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...
A8hnaios (10-09-14), alexk (10-09-14), bill_m3 (11-09-14), chief (10-09-14), EVERGET (10-09-14), Leonidas_E39 (10-09-14), Panos 316T (10-09-14), pilot (10-09-14), steliosm46 (10-09-14), VanVIC (10-09-14), Vasilis M3 (10-09-14)
compactM3 (10-09-14)
Νικ ευχαριστώ για την απάντηση και την ενημέρωση.
απο οτι καταλαβαίνω με τα λεγομενα σου (το εγω φταιω) να υποθεσω οτι μετα απ τον salman το εβαλε χερι και αλλος? εβαλες στην συνεχεια και εκκεντροφορους αλλα παρολα αυτα κιχ? σωστα καταλαβαίνω?
σωστο αυτο που λες. δεν εχω ομως τοσο χρονο βασικα δεν βρισκω και τον λογο να διαθεσω και αλλο παραπανω χρημα για τον φερω εδω.
αρχικα δεν σκεφτομαι να κανω κατι αλλο. πλην ενα tip που μου ειπε να κανω τελευταια που μιλουσαμε, να μετακινησω σε αλλη θεση τον air-temp sensor και να τον βαλω μπροστα οπως τον βαζουν "αυτοί" και νομιζω οτι εχει δικιο γιατι σε εκεινη την θεση που ειναι μπροστα ακριβως απ το ψυγειο οι θερμοκρασιες ειναι μεγαλες.
μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα κανενα. απο εκει και περα απλως εκανα ενα διαγραμμα για να εχω μια αποψη οσο αναφορα γενικα στοιχεια.
αρχικα το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω για εναν καφε καμια μερα που θα εχω χρονο και να κανω ενα ακομα dyno με ποιο νορμαλ συνθηκες και να παρω και ολα τα στοιχεια που θα γραψει το μηχανημα. θερμκσιες εισαγωγης κλπ και γενικα ολα τα στοιχεια.
Επισης Νικ δεν προκειται και να ασχοληθώ και παραπάνω φιλε, βαλε βγαλε προγραμματα κλπ και φυσικα στο βαθμο οπως ασχοληθηκες εσυ που τον εφερες εδω κλπ και εκανες και αλλα πολλα περισσοτερα και πληρωσες και πολλα περισσοτερα. και καλα εκανες γουστο σου.
Οποτε το αφηνω ως εχει εξαλλου το αμαξι παει καλα και λιγο ποιο καλα απο stock απλως μπορει καποιες φορες οταν ειναι καποια ζεστη μερα να χανει λογω του οτι ισως να ειναι ετσι ρυθμισμενο το προγραμμα και εφοσον αυτο μου επιβεβαιωνει και ο ιδιος ο salman με τα λεγομενα του.
δεν μπαινω καν σε τετοια διαδικασια. ουτε θα του πω πως και τι καντο ποιο γρηγορο αλλα να υπογραψω οτι δεν εχω ευθυνη αν παθει καμια ζημια. Ενοειται δεν το κανω εφοσον δεν εχω προβλημα αλλα η ουσια χανεται μετα. αυτο που πληρωσα θελω να εχει και εγγυηση. Αν ειναι φτιαγμενο ετσι καλως να ειναι λοιπον.
Υ.Γ Ερωτηση? Αυτο που λες, που ειπε και ο Αλεξ στο ποστ του, για το προγραμμα απ το CSL δεν θα πρεπει να φοραει και τους εκκεντροφορους απ το CSL? εγω δεν φοραω εκκεντροφορους.