Αρχικό μήνυμα απο
EVERGET
Μπράβο σου Στέλιο που τοσο ακομπλεξαριστα δημοσιεύσεις νούμερα, λίγοι το κάνουν ειδικα οταν μια βελτίωση αποδεικνύεται επιδείνωση. Για αλλα μια φορά αποδεικνύεται πως το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι στα καλύτερα του οταν ειναι stock και πως το καλύτερο προγραμμα ειναι το μαμα της BMW που δεν καταλαβαίνει πολλα πολλα ούτε απο υψόμετρο ούτε απο κλιματολογικές συνθήκες ούτε απο τίποτα.
Οι καμπύλες σου stock ειναι ίδιες με αυτές που είχα βγάλει στο δικο μου, φαινεται ειναι χαρακτηριστικές για ολα τα σωστά Μ3. Και το χαρακτηριστικό τους ειναι πως το μοτερ ανεβάζει άλογα ως τον κοφτη στις 8200 κατι rpm και δεν κανει την κοιλιά στην ισχύ που κάνουν κάποια Μ3 πάνω σπο τις 7500rpm. Με το προγραμμα του evolve οντως η κοιλιά ειναι μεγάλη. Ειναι σίγουρος πως αφήσεις για αρκετά km το προγραμμα να κανει adaptation και μετα το μετρησες, ετσι;;
Προσωπικά ήμουν πολυ ψημένος για evolve (οχι alpha N μονο προγραμμα), αλλα εγκατέλειψα την ιδεα οταν κατα την ομαδική δυναμομετρηση ειδα πως το μ3 του Βασίλη doctore που ειχε evolve έβγαλε μόλις 5 ps παραπάνω απο το stock δικο μου ενω ο evolve υπόσχεται 14 με 20 άλογα πάνω.