Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Αντιηλιακές μεμβράνες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω τις ειχα 8 χρονια στο αμαξι ολα φιμε εκτος απο το μπροστινο πηγα μια βολτα στο σεφ κ ειχε μπλοκο τα βρηκαν ολα νομιμα κ μου λεει ο τυπος σηκωσε τα τζαμια μπροστα...ειχα φιμε...μου λεει εχεις φιμε κ με εγραψε 80 ευρο κληση αφαιρεση αδειας Μ3 κ το διπλωμα μου για 10 μερες εψαξα κ βρηκα οτι το 2008 τροποποιησαν τον νομο κ λεει οτι απαγορευονται δια ροπαλου οτιδηποτε φιμε οδηγου συνοδηγου κ μπροστινο παρμπριζ κ δεν φτανει αυτο περνανε οι 10 μερες κ λεω οταν παω θα μου τα δωσουν παπ@ρια!μου λεει εκει ο λακαμας τα εβγαλες τα φιμε για να σου δωσω τα χαρτια?οχι του λεω το αμαξι δεν ειχε αδεια πως θα το κουνησω μου λεει θα σου δωσω την αδεια θα πας να τα βγαλεις (οτι λεει ο νομος οχι ολα) κ θα το φερεις να το δω για να στα δωσω ετσι κ εγινε κ εχω το κεφαλι μου ησυχο τωρα...θελω μονο να βαλω ζελατινα που διωχνει τον ηλιο προς τα εξω...
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω τις ειχα 8 χρονια στο αμαξι ολα φιμε εκτος απο το μπροστινο πηγα μια βολτα στο σεφ κ ειχε μπλοκο τα βρηκαν ολα νομιμα κ μου λεει ο τυπος σηκωσε τα τζαμια μπροστα...ειχα φιμε...μου λεει εχεις φιμε κ με εγραψε 80 ευρο κληση αφαιρεση αδειας Μ3 κ το διπλωμα μου για 10 μερες εψαξα κ βρηκα οτι το 2008 τροποποιησαν τον νομο κ λεει οτι απαγορευονται δια ροπαλου οτιδηποτε φιμε οδηγου συνοδηγου κ μπροστινο παρμπριζ κ δεν φτανει αυτο περνανε οι 10 μερες κ λεω οταν παω θα μου τα δωσουν παπ@ρια!μου λεει εκει ο λακαμας τα εβγαλες τα φιμε για να σου δωσω τα χαρτια?οχι του λεω το αμαξι δεν ειχε αδεια πως θα το κουνησω μου λεει θα σου δωσω την αδεια θα πας να τα βγαλεις (οτι λεει ο νομος οχι ολα) κ θα το φερεις να το δω για να στα δωσω ετσι κ εγινε κ εχω το κεφαλι μου ησυχο τωρα...θελω μονο να βαλω ζελατινα που διωχνει τον ηλιο προς τα εξω...
    αυτο δε ειναι ελεγχος τροχαιας αλλα η οδυσσεια η ιδια

3. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

konstantinaM3 (12-08-14)

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

τα ειδε τελικα? ενταξει μαγκακος κ ετσι.... παλι καλα που δεν σε εκανε ντα!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ducatista Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα ειδε τελικα? ενταξει μαγκακος κ ετσι.... παλι καλα που δεν σε εκανε ντα!
    Ναι ηρθε ενας κ τα ειδε.
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι ηρθε ενας κ τα ειδε.
    Αν πέσεις στον ........ η λύση είναι μια τα ξεκολλας εκείνη την ώρα...
    Είναι πανεύκολο.
    Το έχω κάνει και έμεινε μ@@@@!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP