Tο κατάστημα που θα εγκαταστήσει τις μεμβράνες υποθέτω πως θα σου πει ότι και το 3 νούμερο(5%) είναι νόμιμο?Αυτά που ακούγονται με βεβαίωση από αυτόν που θα τα εγκαταστήσει έχεις όσο μαύρα θες ισχύει?
Tο κατάστημα που θα εγκαταστήσει τις μεμβράνες υποθέτω πως θα σου πει ότι και το 3 νούμερο(5%) είναι νόμιμο?Αυτά που ακούγονται με βεβαίωση από αυτόν που θα τα εγκαταστήσει έχεις όσο μαύρα θες ισχύει?
Alex_ (12-08-14)
στο καταστημα που βαζουν τις μεμβρανες, σου δινουν και βεβαιωση για το ποιες τοποθετησαν η οποια δεν θα αναφερει τα μπροστα τζαμια ουτε θα εχουν το αυτοκολλητακι στο τζαμι.
Αν βαλεις διαφορετικες μπροστα πισω και τη δουλεια σου θα τη κανεις και σπανια εως απιθανο να σε σταματησουν μιας και στο ματι φαινεται η διαφορα.
Στο μπροστα ανεμοθωρακα (μπαρμπριζ) απαγορευονται ολων των ειδων μεμρανες που κυκλοφορουν στο εμποριο, βεβαια αυτο δεν σταματησε ποτε κανεναν να βαζει απο λευκη εως και σκουρα, η δικαιολογια ειναι παντα η ιδια.
Οτι αυτο συγκρατει ολη την ζεστη και κανει ολη τη "δουλεια"...
Σε περιπτωση ατυχηματος ομως δεν υπαρχει τροπος διαφυγης μιας και τα τζαμι με την μεμβρανη μενει στη θεση του ακομα και σπασμενο...
Alex_ (12-08-14), mark e92 (12-08-14), Moufas E46 (12-08-14)
Off topic αλλά θεωρώ ότι πρέπει να το αναφέρω. Ένας φίλος μου είναι πυροσβέστης και σε μια συζήτηση που είχαμε για τα φιμε μου είπε ότι αν υπάρχει εγκλωβισμός μέσα στο αμάξι ο μόνος τρόπος να μπούνε όταν υπάρχουν φιμε είναι το τσεκούρι! Σαν αποτέλεσμα? Χ2 ο χρόνος που χρειάζονται και μεγάλη πιθανότητα τραυματισμού του ατόμου που βρίσκεται μέσα.
Created and sent from my Galaxy Siii
Nino (12-08-14)
Φυσικά ΚΤΕΟ αν θέλουν σε περνάνε .
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
120ie87 (12-08-14)
mixalis (12-08-14)
εγω τις ειχα 8 χρονια στο αμαξι ολα φιμε εκτος απο το μπροστινο πηγα μια βολτα στο σεφ κ ειχε μπλοκο τα βρηκαν ολα νομιμα κ μου λεει ο τυπος σηκωσε τα τζαμια μπροστα...ειχα φιμε...μου λεει εχεις φιμε κ με εγραψε 80 ευρο κληση αφαιρεση αδειας Μ3 κ το διπλωμα μου για 10 μερες εψαξα κ βρηκα οτι το 2008 τροποποιησαν τον νομο κ λεει οτι απαγορευονται δια ροπαλου οτιδηποτε φιμε οδηγου συνοδηγου κ μπροστινο παρμπριζ κ δεν φτανει αυτο περνανε οι 10 μερες κ λεω οταν παω θα μου τα δωσουν παπ@ρια!μου λεει εκει ο λακαμας τα εβγαλες τα φιμε για να σου δωσω τα χαρτια?οχι του λεω το αμαξι δεν ειχε αδεια πως θα το κουνησω μου λεει θα σου δωσω την αδεια θα πας να τα βγαλεις (οτι λεει ο νομος οχι ολα) κ θα το φερεις να το δω για να στα δωσω ετσι κ εγινε κ εχω το κεφαλι μου ησυχο τωρα...θελω μονο να βαλω ζελατινα που διωχνει τον ηλιο προς τα εξω...
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
konstantinaM3 (12-08-14)