Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 38

Θέμα: Αντιηλιακές μεμβράνες

Rides
    0

Προεπιλογή

Tο κατάστημα που θα εγκαταστήσει τις μεμβράνες υποθέτω πως θα σου πει ότι και το 3 νούμερο(5%) είναι νόμιμο?Αυτά που ακούγονται με βεβαίωση από αυτόν που θα τα εγκαταστήσει έχεις όσο μαύρα θες ισχύει?

2. The Following User Says Thank You to billspeed For This Useful Post:

Alex_ (12-08-14)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

στο καταστημα που βαζουν τις μεμβρανες, σου δινουν και βεβαιωση για το ποιες τοποθετησαν η οποια δεν θα αναφερει τα μπροστα τζαμια ουτε θα εχουν το αυτοκολλητακι στο τζαμι.
    Αν βαλεις διαφορετικες μπροστα πισω και τη δουλεια σου θα τη κανεις και σπανια εως απιθανο να σε σταματησουν μιας και στο ματι φαινεται η διαφορα.
    Στο μπροστα ανεμοθωρακα (μπαρμπριζ) απαγορευονται ολων των ειδων μεμρανες που κυκλοφορουν στο εμποριο, βεβαια αυτο δεν σταματησε ποτε κανεναν να βαζει απο λευκη εως και σκουρα, η δικαιολογια ειναι παντα η ιδια.
    Οτι αυτο συγκρατει ολη την ζεστη και κανει ολη τη "δουλεια"...
    Σε περιπτωση ατυχηματος ομως δεν υπαρχει τροπος διαφυγης μιας και τα τζαμι με την μεμβρανη μενει στη θεση του ακομα και σπασμενο...

4. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Alex_ (12-08-14), mark e92 (12-08-14), Moufas E46 (12-08-14)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο καταστημα που βαζουν τις μεμβρανες, σου δινουν και βεβαιωση για το ποιες τοποθετησαν η οποια δεν θα αναφερει τα μπροστα τζαμια ουτε θα εχουν το αυτοκολλητακι στο τζαμι.
    Αν βαλεις διαφορετικες μπροστα πισω και τη δουλεια σου θα τη κανεις και σπανια εως απιθανο να σε σταματησουν μιας και στο ματι φαινεται η διαφορα.
    Στο μπροστα ανεμοθωρακα (μπαρμπριζ) απαγορευονται ολων των ειδων μεμρανες που κυκλοφορουν στο εμποριο, βεβαια αυτο δεν σταματησε ποτε κανεναν να βαζει απο λευκη εως και σκουρα, η δικαιολογια ειναι παντα η ιδια.
    Οτι αυτο συγκρατει ολη την ζεστη και κανει ολη τη "δουλεια"...
    Σε περιπτωση ατυχηματος ομως δεν υπαρχει τροπος διαφυγης μιας και τα τζαμι με την μεμβρανη μενει στη θεση του ακομα και σπασμενο...

Off topic αλλά θεωρώ ότι πρέπει να το αναφέρω. Ένας φίλος μου είναι πυροσβέστης και σε μια συζήτηση που είχαμε για τα φιμε μου είπε ότι αν υπάρχει εγκλωβισμός μέσα στο αμάξι ο μόνος τρόπος να μπούνε όταν υπάρχουν φιμε είναι το τσεκούρι! Σαν αποτέλεσμα? Χ2 ο χρόνος που χρειάζονται και μεγάλη πιθανότητα τραυματισμού του ατόμου που βρίσκεται μέσα.

Created and sent from my Galaxy Siii

6. The Following User Says Thank You to Christopherk For This Useful Post:

Nino (12-08-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Φυσικά ΚΤΕΟ αν θέλουν σε περνάνε .

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο john1979 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ mark για την γνώμη σου, μήπως εννοείς στην Γλυφάδα αυτό που είναι πάνω στην βουλιαγμένης;
    Αυτο που είναι πριν το MEGA AB

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....Οτι αυτο συγκρατει ολη την ζεστη και κανει ολη τη "δουλεια"...
    Έχω την εντύπωση ότι το παρμπρίζ έχει ζελατίνα από την μάνα του ακριβώς για το λόγο αυτό....σκέψου να σου έρθει πέτρα και να πέσει όλο το τζάμι πάνω σου με την ταχύτητα των 20 χλμ....Μην σου πω 150 γιατί απλά θα βγεις σε 1000000 κομμάτια και εσύ μαζί με αυτό!

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

10. The Following User Says Thank You to mixalis For This Useful Post:

120ie87 (12-08-14)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων

Έχω την εντύπωση ότι το παρμπρίζ έχει ζελατίνα από την μάνα του ακριβώς για το λόγο αυτό....σκέψου να σου έρθει πέτρα και να πέσει όλο το τζάμι πάνω σου με την ταχύτητα των 20 χλμ....Μην σου πω 150 γιατί απλά θα βγεις σε 1000000 κομμάτια και εσύ μαζί με αυτό!

Σωστα, επισης το τζαμι στο παρμπριζ γινεται θρυψαλα (τα οποια συγκρατουνται απο αυτη τη μεμβρανη) και επισης ειναι φτιαγμενο με τροπο ωστε σε συγκρουση/τουμπαρισμα κατα το δυνατο να πεταγεται εξω απο την καμπινα και οχι βεβαια να μπαινει προς το εσωτερικο της.

12. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

mixalis (12-08-14)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω τις ειχα 8 χρονια στο αμαξι ολα φιμε εκτος απο το μπροστινο πηγα μια βολτα στο σεφ κ ειχε μπλοκο τα βρηκαν ολα νομιμα κ μου λεει ο τυπος σηκωσε τα τζαμια μπροστα...ειχα φιμε...μου λεει εχεις φιμε κ με εγραψε 80 ευρο κληση αφαιρεση αδειας Μ3 κ το διπλωμα μου για 10 μερες εψαξα κ βρηκα οτι το 2008 τροποποιησαν τον νομο κ λεει οτι απαγορευονται δια ροπαλου οτιδηποτε φιμε οδηγου συνοδηγου κ μπροστινο παρμπριζ κ δεν φτανει αυτο περνανε οι 10 μερες κ λεω οταν παω θα μου τα δωσουν παπ@ρια!μου λεει εκει ο λακαμας τα εβγαλες τα φιμε για να σου δωσω τα χαρτια?οχι του λεω το αμαξι δεν ειχε αδεια πως θα το κουνησω μου λεει θα σου δωσω την αδεια θα πας να τα βγαλεις (οτι λεει ο νομος οχι ολα) κ θα το φερεις να το δω για να στα δωσω ετσι κ εγινε κ εχω το κεφαλι μου ησυχο τωρα...θελω μονο να βαλω ζελατινα που διωχνει τον ηλιο προς τα εξω...
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω τις ειχα 8 χρονια στο αμαξι ολα φιμε εκτος απο το μπροστινο πηγα μια βολτα στο σεφ κ ειχε μπλοκο τα βρηκαν ολα νομιμα κ μου λεει ο τυπος σηκωσε τα τζαμια μπροστα...ειχα φιμε...μου λεει εχεις φιμε κ με εγραψε 80 ευρο κληση αφαιρεση αδειας Μ3 κ το διπλωμα μου για 10 μερες εψαξα κ βρηκα οτι το 2008 τροποποιησαν τον νομο κ λεει οτι απαγορευονται δια ροπαλου οτιδηποτε φιμε οδηγου συνοδηγου κ μπροστινο παρμπριζ κ δεν φτανει αυτο περνανε οι 10 μερες κ λεω οταν παω θα μου τα δωσουν παπ@ρια!μου λεει εκει ο λακαμας τα εβγαλες τα φιμε για να σου δωσω τα χαρτια?οχι του λεω το αμαξι δεν ειχε αδεια πως θα το κουνησω μου λεει θα σου δωσω την αδεια θα πας να τα βγαλεις (οτι λεει ο νομος οχι ολα) κ θα το φερεις να το δω για να στα δωσω ετσι κ εγινε κ εχω το κεφαλι μου ησυχο τωρα...θελω μονο να βαλω ζελατινα που διωχνει τον ηλιο προς τα εξω...
    αυτο δε ειναι ελεγχος τροχαιας αλλα η οδυσσεια η ιδια

15. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

konstantinaM3 (12-08-14)

Περιοχή
    rhodes
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα ειδε τελικα? ενταξει μαγκακος κ ετσι.... παλι καλα που δεν σε εκανε ντα!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP