-
Ναι Νικολα ετσι ελεγαν και οι δικοι μου γονεις,αλλα και η εποχη και και οι συγκυριες ηταν διαφορετικες και το πιο σοβαρο ηταν ακομα προσφατες οι μνημες απο εποχες "πετρινες".
Σημερα εχει αλλαξει και ο τροπος σκεψης και οι συγκυριες,βεβαια οι ανεμοι των αλλαγων,οπως καθε δυνατος ανεμος επιφερει και ζημιες.
Τοτε τα timberland οντως τα φοραγαν αυτοι που ειχαν,γιατι αποτελουσαν τοτε status symbol ετσι τα ειχαν προωθησει,σημερα? τι ειναι τα timberland? εκτος απο ενα καλης ποιοτητας υποδημα το μονο που εχουν ειναι ο αποηχος μιας ξεπεσμενης "αυτοκρατοριας".
Το συστημα εβγαλε αλλα που τα αντικατεστησαν...και ετσι θα γινεται!! ολα ομως αλλαξαν οταν απελευθερωθηκαν οι δοσεις στα ταπεζικα δανεια.
Το 1991 οταν αγορασα το πρωτο μου αυτοκινητο το ανωτερο χρονικο διαστημα ηταν 18 μηνες και αυτο με γραμματια.Το δε επιτοκιο τοτε ηταν 3% το μηνα,ναι ναι καλα ακουσατε.
Οπως καταλαβαινει κανεις η αγορα premium για την εποχη αγαθων ηταν σχεδον απαγορευτικη.
Οταν ομως αυτο εγινε 36 μηνες και σε συνδυασμο με την πτωση των επιτοκιων και αργοτερα σε 48 ,60 ή ενας Θεος ξερει ποσες δοσεις πια,τοτε τα παντα αλλαξαν.
Ο καθενας πλεον μπορουσε να "μπει" στο παιγνιδι.
Και οπως εχω ξαναγραψει ετσι, τι εγινε? μικροι μεγαλοι στα καφενεια...
Για αυτο και για χιλιαδες αλλα παραδειγματα καποια στιγμη θα επρεπε να δημιουργηθει εστω και τεχνητα μια κατασταση για να μπουν τα "πραγματα" στη θεση τους, να ξεχωρισει η "ηρα απο το σταρι".
Απο οτι φαινεται "σημερα" αν μη τι αλλο αυτο θα ειναι και το αποτελεσμα της τεχνητης κατ'εμε κρισης.
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP