Σήμερα πάντως μέχρι και ο πιο αισιόδοξος τραπεζίτης φίλος μου είπε να σκεφτώ σοβρά να μεταφέρω κάπου τα χρηματά μου...τίποτα δεν είναι εγγυημένο όπως μου είπε χαρακτηριστικά
Σήμερα πάντως μέχρι και ο πιο αισιόδοξος τραπεζίτης φίλος μου είπε να σκεφτώ σοβρά να μεταφέρω κάπου τα χρηματά μου...τίποτα δεν είναι εγγυημένο όπως μου είπε χαρακτηριστικά
Μην ξεχναμε τα λογια του πρωθυπουργου τοτε καθως και του Υπουργου οικονομιας περι ανοδου του χρηματηστηριου.
Οι ιδιοι κατευθυναν τον κοσμο εκει και φυσικα εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης
Αλλα το πιο ομορφο σε αυτη την ακρως 'δημοκρατικη" χωρα ειναι οτι κανεις απο τους επομενους δεν τολμησε να ακουμπησει κανενα .
Και ακομα πιο ομορφο προσφατα ακουστηκε απο τον γνωστο ευτραφη οτι "εμεις δεν ειμαστε φασιστες να φερουμε νομο με αναδρομικη ισχυ και να στειλουμε φυλακη πολιτικους που εκαναν οτι εκαναν πριν"
Κατα τα αλλα ειμαστε μια ωραια και δημοκρατικη χωρα που -τι κριμα- παντα μας φταινε οι συγκυριες,τα ξενα συμφεροντα,οι κερδοσκοποι,κλπ κλπ.
Ρε δεν πανε στον αγυριστο...ουστ....ουστ....
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Nikos (29-04-10)
Αποδεδειγμένα κάθε Δημοκρατική Διακυβέρνηση έχει μέγιστη ισχύ 10 χρόνια πριν χτυπηθεί απο τη διαφθορά.
Εξ ού και ο εξοστρακισμός.
Samaro (29-04-10)
Σε αυτη τη χωρα και ο Θεος ο ιδιος να κατεβει σε ενα εξαμηνο θα αρχισει να κλεβει.
Και μου λετε τωρα για τους πολιτικους που ειναι κοινοι θνητοι???
May the force be with us.....
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Ωραία όλα αυτά. Αλλά πραγματικά από απορία (ακόμα και από κάναν δικηγόρο αν υπάρχει)..
Τι μπορούμε να κάνουμε σαν πολίτες; Πως μπορούμε να προστατευθούμε; Πως μπορούμε να αντιδράσουμε συλλογικά;
Και αλήθεια, χρόνια το λέω και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, άραγε θα'χουμε ποτέ κάνα ινστιτούτο καταναλωτών με @@; Θα μπορέσουμε ποτέ να στηρίξουμε ακόμα και την ελληνική αγορά για να ρέει το χρήμα στην Ελλάδα;
Αυξήσεις φωτιά σε ΦΠΑ, καύσιμα ζητά η τρόικα
ωτιά και στους φόρους βάζουν οι απαιτήσεις της τρόικας ως αντάλλαγμα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης καθώς ζητούν νέα και άμεση αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ αλλά και νέες αυξήσεις στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης σε τσιγάρα ποτά και καύσιμα.
Όσον αφορά στο ΦΠΑ τα σενάρια αφορούν σε αύξηση κατά τουλάχιστον 2 μονάδες, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει ακόμα και πρόταση για αύξηση του ανώτατου συντελεστή από το 21% στο 25%.
Στο μέτωπο των ειδικών φόρων κατανάλωσης, η αύξηση αναμένεται πως θα είναι τουλάχιστον 10% και θα ακολουθήσει δύο αυξήσεις ΕΦΚ που έχουν προηγηθεί από τις αρχές του έτους και έχουν οδηγήσει τις τιμές στα τσιγάρα στα 3,90 ευρώ το πακέτο, την αμόλυβδη έως και 1,67% το λίτρο και τα ποτά κατά 2 ευρώ ακριβότερα ανά φιάλη.
Στην ατζέντα των απαιτήσεων της τρόικας παραμένουν παράλληλα η κατάργηση 13ου και 14ου μισθού σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, η απελευθέρωση των απολύσεων και η κατάργηση της Διαιτηρίας, η κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η μείωση του κατώτατου μισθού.
«Κάθε μέρα που περνά η διαπραγματευτική μας θέση αδυνατίζει» λέει στο Euro2day κυβερνητικό στέλεχος σημειώνοντας ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε η συμφωνία να κλείσει το αργότερο αύριο.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί
από το 13ο και το 14ο μισθό, ιδίως για τον ιδιωτικό τομέα ώστε να περιορίσει το χρόνο και το βάθος της ύφεσης της οικονομίας, ενώ διαπραγμάτευση υπάρχει και για το χρόνο λήψης των πρόσθετων μέτρων.
Η τρόικα πιέζει πάντως για τη λήψη του συνόλου των μέτρων εδώ και τώρα...
Σημειώνεται ότι σήμερα στις 11:30 το πρωί ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τους προέδρους της ΟΚΕ, της ΓΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ και του ΣΕΤΕ.
Θα μας σκίσουν,αυτο είναι πλεον δεδομένο.
Αυτο που με προβληματίζει περισσότερο είναι το "για πόσο θα ισχύουν αυτα τα μέτρα"
γιατι στην Ελλάδα οτι "μπαίνει δεν ξανα βγαίνει"
δεν θα προλάβουμε να ζήσουμε για να τα δούμε να φέυγουνε Κώστα
oπως ειπε και ο Γιωργος φιλος τραπεζιτης μολις με ενημερωσε το μπαμ ερχετε!!!!
για μερικες μερες μου ειπε μεταφορα στα χρηματα!!
οποιος καταλαβε καταλαβε!