Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραια.
    Εγινε.
    Τελος.

Σας ρωταω ολους πλεον.

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;

Απαντησεις δεν βλεπω.
    Μονο γκρινια και φοβερες για τους πολιτικους.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

Αυτο ειναι το θεμα μας και επιτελους εκει πρεπει να εστιασουμε.

Επαναστασεις γινανε σε αυτη τη χωρα.
    Πολλες.
    Ισως γινει και αλλη μια.
    Μετα;

Μετα τι;

Αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι ν'ακολουθησουμε την παλια ελληνικη συνταγη, αυτη που καποιοι απο εμας βιωσαν και εμαθαν απ τους γονεις τους.....
    Δηλαδη....κοιταμε ολοι τ'αρχ@δι@ μας να δουμε ποσο μεγαλα η μικρα ειναι και κινουμαστε αντιστοιχα....δηλαδη παμε εως εκει που μας παιρνει...αλλους λιγοτερο και αλλους περισσοτερο....χωρις κομπλεξ και μαλακιες...."γιατι αυτος και οχι εγω ?"........διοτι με αυτο το συστημα καποιοι τωρα ειναι στο χειλος του γκρεμου με δισβασταχτα για τα μεγεθη τους χρεη.
    Εμας μας εμαθαν να κινουμαστε μεχρι εκει που μπορουμε ...γι αυτο και πιστευω οτι ανηκουμε σε μια σχετικα λογικη , μετρημενη και συντηριτικη γενια....ακουγα παλια που ελεγαν οι γονεις..."εμεις παιδι μου δε μπορουμε να παμε εκει...εκει πανε μονο οι πλουσιοι" και κανεις δεν αισθανοταν ασχημα μιας και ειχαν πληρη επιγνωση της οικονομικης τους καταστασης .
    Εχω ενα αυτοκινητο 11 ετων το οποιο μ'αρεσει πολυ, χαιρομουν να τ'οδηγω οταν καθομουν στη θεση του οδηγου και οταν ενας φιλος απ το Λονδινο (με περιπου 10 sports και exotic cars στην κατοχη του) μπηκε μεσα στα προηγουμενα Ποσειδωνια αρχισε να μιλαει με τα καλυτερα λογια , μου ζητησε να τ'οδηγησει και οταν επεστρεψε στο Λονδινο μου μιλαγε συνεχεια για το BMW.....στην Ελλαδα ειναι "ενα απλο παλιο Μ5 που εχει φαει τα ψωμια του , δεν κανει ουτε 25 χιλιαρικα και αντε μωρε τωρα με τον κακομοιρη που δε μπορει να παρει το καινουργιο"....αυτοι ειμαστε σημερα, η τελος παντων ετσι μας εκαναν.
    Οταν ειμουν μικρος Timberland φορουσαν αυτοι που μπορουσαν να τα πληρωσουν....οχι αυτοι που νομιζαν οτι μπορουν να τα πληρωσουν με δανεικα.
    Οι ελληνες τα τελέυταια 10 χρονια εμαθαν να ζουν τη ζωη οχι τη δικη τους αλλα καποιου αλλου....καιρος να επιστρεψουν στη ζωη τους προσπαθωντας να μην επαναλαβουν τις βλακειες του παρελθοντος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 27-04-10 στις 16:30

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

Dioskouroi (28-04-10), joseph (27-04-10), Kostas_1 (27-04-10), kplc16 (02-05-10), Monsta (27-04-10), M_Dolce (27-04-10), Κωνσταντίνος (27-04-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ........
    Οι ελληνες τα τελέυταια 10 χρονια εμαθαν να ζουν τη ζωη οχι τη δικη τους αλλα καποιου αλλου....καιρος να επιστρεψουν στη ζωη τους προσπαθωντας να μην επαναλαβουν τις βλακειες του παρελθοντος.
    Tα τελευταία 15-20 θα διόρθωνα. Γιαυτό άλλωστε δικαιολογώ τους κάτω των 25 που δεν έχουν μέτρο σύγκρισης με το πως ζούσε ο Ελληνας μέχρι και την δεκαετία του 80 και αρχές του 90.
    Οπως λέει ο Στάθης. Με Φιατ 127. Και ήταν και ευτυχής.

Αρη. Οσο για το αν δικαούμαστε να απολαμβάνουμε το επίπεδο ζωής που έχει π.χ ο Γερμανός. Το ερώτημα δεν είναι φυσικά το αν δικαιούμαστε. Ολοι όσοι εργάζονται ανα τον κόσμο το δικαιούνται. Το ερώτημα είναι το αν μπορούμε. Και φυσικά δεν μπορούμε. Είμαστε μια χώρα που δεν παράγει και εισάγει σχεδόν τα πάντα. Πλήρως αποβιομηχανημένη με κύριο προιόν τον τουρισμό (που και αυτόν δεν ξέρουμε να πουλήσουμε).

Τι προτείνουμε. Πάτρα αρχές της δεκαετίας του 90'. Κάθε πρωί απο τις 5.30 το πρωί η πόλη ξύπναγε σιγά σιγά και αποκτούσε ζωή. Πολύ ζωή όμως. Χιλιάδες κόσμου ξεκίναγε για την δουλειά του σε εργοστάσια. Πειραική-Πατραική, Χαρτοποιία Λαδόπουλου, Pirelli, Βέσο, Ντρέσκο, Misκο, Michele Moore κ.α
    Εκλεισαν όλα ! Πλην ελαχίστων που πήγαν σε Βαλκανικές χώρες. Και τώρα είναι μια νεκρή πόλη που συντηρείται αποκλειστικά απο τους φοιτητές. Πόσο πιο άρρωστη μπορεί να θεωρηθεί μια κατάσταση απο αυτό που συμβαίνει εδώ ; H 3η πόλη της Ελλάδας να εξαρτάται αποκλειστικά απο τους φοιτητές.

Μόνη ελπίδα είναι η εκβιομηχάνιση ξανά. Με τον τρόπο που προσέλκυσαν οι Βουλγαρίες, Σκόπια κ.τ.λ Χαμηλοί μισθοί (απο το τίποτα καλλίτερα οι χαμηλοί σωστά ; ) και άλλα κίνητρα που εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω.

Υ.Γ Και μη δίνετε πολύ σημασία στα δελτία ειδήσεων που λένε ότι το τάδε προιόν πωλείται π.χ στην Γαλλία 3 ¤ εδώ έχει 4,5 ¤. Να ρωτήσετε πόσο έχει το ενοίκιο π.χ στην Γαλλία όπου μια φίλη μου πληρώνει για γκαρσονιέρα 650 ¤.

4. The Following 5 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

joseph (27-04-10), M_Dolce (27-04-10), Nino (27-04-10), Stathis (27-04-10), Z4 DCT (27-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP