Αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι ν'ακολουθησουμε την παλια ελληνικη συνταγη, αυτη που καποιοι απο εμας βιωσαν και εμαθαν απ τους γονεις τους.....
Δηλαδη....κοιταμε ολοι τ'αρχ@δι@ μας να δουμε ποσο μεγαλα η μικρα ειναι και κινουμαστε αντιστοιχα....δηλαδη παμε εως εκει που μας παιρνει...αλλους λιγοτερο και αλλους περισσοτερο....χωρις κομπλεξ και μαλακιες...."γιατι αυτος και οχι εγω ?"........διοτι με αυτο το συστημα καποιοι τωρα ειναι στο χειλος του γκρεμου με δισβασταχτα για τα μεγεθη τους χρεη.
Εμας μας εμαθαν να κινουμαστε μεχρι εκει που μπορουμε ...γι αυτο και πιστευω οτι ανηκουμε σε μια σχετικα λογικη , μετρημενη και συντηριτικη γενια....ακουγα παλια που ελεγαν οι γονεις..."εμεις παιδι μου δε μπορουμε να παμε εκει...εκει πανε μονο οι πλουσιοι" και κανεις δεν αισθανοταν ασχημα μιας και ειχαν πληρη επιγνωση της οικονομικης τους καταστασης .
Εχω ενα αυτοκινητο 11 ετων το οποιο μ'αρεσει πολυ, χαιρομουν να τ'οδηγω οταν καθομουν στη θεση του οδηγου και οταν ενας φιλος απ το Λονδινο (με περιπου 10 sports και exotic cars στην κατοχη του) μπηκε μεσα στα προηγουμενα Ποσειδωνια αρχισε να μιλαει με τα καλυτερα λογια , μου ζητησε να τ'οδηγησει και οταν επεστρεψε στο Λονδινο μου μιλαγε συνεχεια για το BMW.....στην Ελλαδα ειναι "ενα απλο παλιο Μ5 που εχει φαει τα ψωμια του , δεν κανει ουτε 25 χιλιαρικα και αντε μωρε τωρα με τον κακομοιρη που δε μπορει να παρει το καινουργιο"....αυτοι ειμαστε σημερα, η τελος παντων ετσι μας εκαναν.
Οταν ειμουν μικρος Timberland φορουσαν αυτοι που μπορουσαν να τα πληρωσουν....οχι αυτοι που νομιζαν οτι μπορουν να τα πληρωσουν με δανεικα.
Οι ελληνες τα τελέυταια 10 χρονια εμαθαν να ζουν τη ζωη οχι τη δικη τους αλλα καποιου αλλου....καιρος να επιστρεψουν στη ζωη τους προσπαθωντας να μην επαναλαβουν τις βλακειες του παρελθοντος.