-
Αγαπητοι φιλοι!
Κανεις δεν αμφιβαλει οτι η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη,στην αναμπουμπουλα ομως το ποιος χαιρεται παντα ειναι γνωστο!!
Δεν θα μακρυγορησω με οικονομοπολιτικες αναλυσεις που δεν ειναι ουτε του αντικειμενου και ισως ουτε και της παιδειας μου.
Αυτο που θα πω ειναι οτι οπως ολα τα πραγματα στον πλανητη χρειαζονται και εχουν μια ισορροπια η οποια οταν για καποιο λογο διαταραχθει,τοτε συμβαινουν φαινομενα με απροβλεπτες συνεπειες.
Ουτε σε καποιον φορολογικο παραδεισο αλλα ουτε σε καμια παμπλουτη χωρα ζουσαμε που προσεφερε απλοχερα συνθηκες προνοιας και εργασιακων απολαβων και τωρα θα χαθουν ή πρεπει να επαναπροσδιοριστουν.
Μια ζωη ειμασταν κατω του μεσου ορου της υπολοιπης Ευρωπης και οσο για την γερμανια τα 800 ευρω μπορει να ειναι ο βασικος μισθος αλλα δεν συνυπολογιζονται τα επιδοματα (τεκνων κλπ),η μορφη του κρατους προνοιας ,η παιδεια(ουτε στο γερμανικο λεξιλογιο δεν υπαρχει η λεξη ιδιαιτερα μαθηματα),η υγεια.
Τα δεκα δις ευρω που ως δια μαγειας "εφυγαν" για τραπεζες του εξωτερικου το προηγουμενο διμηνο και η προθεση πανικου που επικρατει ειναι μεγαλυτερος κινδυνος απο τα επιτοκια των spreads που ετσι και αλλιως δεν προκειται να δανειστουμε απο εκει.
Κυριοι
η προταση η δικη μου ειναι μια... διατηρηστε τον τροπο ζωης σας,τις συνηθειες σας,οχι μεγαλες και επισφαλης αγορες,οχι ανοιγματα μακροχρονια τουλαχιστο μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση,αλλα ουτε και κομποδεμα στο παπλωμα και μονο ψωμι και νερο,διοτι ετσι χειροτερευουν τα πραγματα.
Διοτι το φαινομενο του ντομινο εχει ηδη ξεκινησει και ας πιστευω εγω οτι τα πρωτα πουλια τα ριξαν επι τουτου.
Οχι πανικος οχι τρομολαγνεια,οχι καταστροφολογια
Συνεση υπομονη και διαθεση για καμια παραχωρηση σε δικαιωματα που κερδηθηκαν με αιμα (οχι δεν ειμαι αριστερος).
-
The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:
joseph (27-04-10), Kostas_1 (27-04-10), Samaro (27-04-10), tmilatos (27-04-10)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP