εγω προτεινω αυτο που λεει, οτι "αν δεν μπορεις να αποφυγεις εναν βιασμο, καθησε να τον απολαυσεις..."
δεν βλεπω αλλη λυση...
οπλιστειτε με βαζελινες.
και κατι αλλο. χαιρομαι ιδιαιτερα που ηρθαν οι τεχνοκρατες του δ.ν.τ και η μερκελ θελει να βαλει ορους αλλιως δεν δινει τα λεφτα.
η ιστορια εδειξε οτι ειμαστε ανικανοι να διαχειριστουμε οι ιδιοι τις τυχες μας και οι πολιτικοι μας παροτι δεν ειναι ολοι λαμογια και καποιοι ειχαν και καλες προθεσεις, δεν μπορεσαν...
δεν το λεω εγω αυτο. ειναι γεγονος που εγινε...
αρα αισθανομαι πολυ ασφαλεστερος οταν εχω καποιον που αποδεδειγμενα ξερει (το εχει αποδειξει σε 50 αλλες περιπτωσεις πριν απο εμας) και οτι κανει το κανει ωστε να μπορεσει να παρει καποια στιγμη πισω τα λεφτα του.
παρα εναν ακομα αποτυχημενο, ή εναν νεο μαθητευομενο μαγο...
μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα, αλλα δυστυχως η αληθεια -οπως τη βλεπω εγω- αυτη ειναι.
edit:
αλλος κι αυτος...
τα δισεκατομυρια των επενδυτων που πηρε απο την εισοδο στην παραλληλη αγορα του χρηματιστηριου για επενδυσεις που πηγαν?
του τα εφαγαν αλλοι ε?
αχ, τι κριμα (για τον κοσμο που εχασε τα λεφτα του, οχι γι αυτον), αλλα αφου απετυχε μεσα στην ιδια του την εταιρια και πουληθηκε σε αυτους που κοροϊδευε και χλευαζε μια ζωη (τους σκαφατους και μυρωδατους της μυκονου), ας με συγχωρει αλλα εχασε καθε δικαιωμα δια να ομιλει...