Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή, αλλά δεν τη βλέπω να πραγματώνεται αυτή τη φορά για πολλούς λόγους. Πρώτα απ´ όλα οικονομικούς, η κρίση που διανύουμε δεν επιτρέπει τέτοιου είδους ανοίγματα ούτε για αστείο. Μετά έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο πόθος και η αρρώστια που έχω με αυτή τη φίρμα έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Απλά τώρα προσπαθώ να συντηρώ με ευλάβεια αυτό που ήδη έχω και να το διατηρώ σαν καινούργιο.
Και για να επανέλθω στο θέμα μας, πιστεύω ότι η νέα m θα είναι σαν μια πιο σπορ και βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, έκδοση της 335 η οποία μου άρεσε πάρα πολύ σαν gt cruiser όμως. Το ότι θα ήθελα να την δοκιμάσω, ναι θα ήθελα σαν τρελλός, αλλά δεν πιστεύω ότι θα άλλαζα άποψη (πάντα με επιφυλάξεις). Εξάλλου την e92 δεν την έχω χορτάσει και για έναν περίεργο λόγο μου αρέσει και με γεμίζει τόσο που πιστεύω δεν θα ήθελα (ακόμα και αν μπορούσα) να την πουλήσω για κάτι άλλο. Το μόνο σοβαρό μείον που έχει στις μέρες μας είναι η υπερβολική κατανάλωση, αλλά αφού δεν τη χρησιμοποιώ καθημερινά (ας είναι καλά το is), δεν μου πολυφαίνεται.
Μακάρι η νέα να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και μείνει ξεχωριστή όσο οι προηγούμενες και να μην χαρακτηριστεί σαν μια πιο hardcore έκδοση της 335.
Πάντως Γιάννη σαν μπεμβεδάκιας που είσαι και εσύ και αφού την έχεις περιεργαστεί από κοντά, έχω εμπιστοσύνη στην γνώμη σου. Κάτι παραπάνω έχεις δει που εγώ ακόμα δεν το έχω διακρίνει.......

Απάντηση με παράθεση