Σελίδα 32 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 223031323334 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ειχαμε ενα περιεργο τυπο ΑΥΔΜ. Αμα δεν του εδινες δικαιωμα ηταν γαμω τα παιδια. Βραδυ σκοπια, εχουμε δει οτι βγηκε απο το διοικητηριο και μετα τον ορχο και τους λοχους θα περασει απο εμας. Λεω στον αλλο σκοπο να εχει το νου του, να περασει ο ΑΥΔΜ και να συνεχισουμε το τσιγαρο μας σαν ανθρωποι
    Αυτος επιασε τη μερια κοντα στη σκοπια, και εγω τη μερια απεναντι απο τη πορτα του λοχου μας (αφου ολοι απο εκει βγαιναν στην εφοδο). Πισω μου εχω ενα σωρο πετρες και ποταμι με μονοπατι. Μεχρι να ερθει τον ψιλοπηρα αλλα φαινομουν ορθιος στις πετρες. Ανοιγω τα ματια και βλεπω τον αλλο σκοπο να κοιταει προς εμενα και να λεει αλτ τις ει κλπ. Ψιθυριζω "ρε ****** εγω ειμαι!", συνεχιζει αυτος πιο δυνατα. "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!" τιποτα αυτος τα δικα του, βλεπω ομως περιεργο βλεμμα. Τοτε καταλαβα οτι δεν το λεει σε μενα.
    Γυρναω και φωναζω και εγω τα ιδια χωρις να εχω δει που ειναι. Βγαινει πισω απο ενα δεντρο στο ποταμι Δεν ειπε τιποτα, μαλλον επειδη ημουν πλατη.
    ----------
    15 Αυγουστος ξημερωματα περιπολο με τον ιδιο σκοπο της προηγουμενης ιστοριας. Εχω γινει αρχιλοχιας λοχου καιρο πριν και επειδη περασαν οι μερες που ημουν τυπικος και δικαιος με τις υπηρεσιες, τις εβγαζα οπως ηθελα. Ολοι οι δικοι μου ιδια νουμερα σκοπιες/περιπολα, περναγε η ωρα αερα. Οσοι σπαγαν @@ 4-6 για να ξυπνανε 3.30 και να κοιμουνται το αλλο βραδυ. 9-12 το βραδυ τελειωνουμε το περιπολο. Ξημερωνε 15 αυγουστος. Ειχαν ερθει οι γονεις του φιλου στο νησι και επειδη ειχαμε τρελη εμπλοκη οι μονο εξοδουχοι ειμασταν αυτος και εγω Παμε να παραδωσουμε και βγαινει αλλος περιεργος ΑΥΔΜ. "Κομαντος γιατι δεν εχετε 10 μετρα αποσταση μεταξυ σας? Αμα σας ριξω μια επιθετικη (χειροβομβιδα) θα στειλω τα εντερα στη μανα σας, αναφερομενοι". Πελαγωνει ο αλλος, τι να πει στους δικους του κλπ. Μας λεει ή θα ποτισετε ολο το στρατοπεδο ή θα βγειτε στην αναφορα, θα ποτισετε καλυτερα. Μας δινει 2 5λιτρα μπουκαλια νερο (του ψυκτη) να ποτισουμε. Οσο ποτιζουμε μας τραγουδαει οτι εχει σχεση με νερο. Κατα τις 3-4 το πρωι ρωτησε αν εχουμε πολυ ακομα (12.10 θα κοιμομασταν) και λεω σπασμενος δεν ξερω. Λεει πηγαινε στο ταδε δεντρο (το πιο απομακρο ηταν αχαχαχαχ) και οταν το ποτισεις ειστε ενταξει. 15 Αυγουστο ετρωγα κερασμενη αστακομακαροναδα απο τους γονεις του παιδιου
    ----------
    28η Οκτ. Παρελαση. Στις 31 απολυομαι. Ενας ΕΜΘ μου λεει μια μαλακια στη παραταξη πριν ξεκινησουμε και δεν θυμαμαι τι χοντρο του απαντησα. Πρεπει να ηταν καλο γιατι κλαψαν αρκετοι. Τελειωνουμε τη παρελαση γυρναμε πισω. Εχει ερθει ο πατερας μου στο νησι να με δει στη παρελαση, οταν του ειπα πριν 8 μηνες που παω καναμε μερες να μιλησουμε Οι παλιοι βγαινουμε εξοδουχοι αφου απολυομαστε. Ο ΕΜΘ λεει στον ΑΥΔΜ οτι ειμαι αναφερομενος και δεν θα βγω. Το εμαθα αφου εκανα μπανιο, ντυθηκα, και πηγα να παρω το εξοδοχαρτο. ΑΥΔΜ ενας αλλος αντιπαθητικος συνομιληκος μου απο ΣΜΥ. Χαρα καναν και οι 2. Ηταν ο καιρος κατι μηνων που ειχε ερθει ο νεος λοχαγος μας απο τη 35ΜΚ και τρεχαμε χειροτερα απο τα πεν. Δεν του ειχα κλαφτει ποτε ουτε και του ζητησα κατι. Του στειλα ενα sms με το λογο που θελω να βγω εξω και σε 5 λεπτα μου ειχαν το χαρτι ετοιμο. Πετυχα τον ΕΜΘ στο δρομο για τη χωρα με το σκουτερακι. Περασα διπλα του ξεσκεπαστος με το ασμα των ζιγκ ζαγκ στο τερμα.
    --------
    Στον ανταρτη εχω παρει το iphone μαζι, τυλιγμενο σε αδιαβροχο σακουλακι zip lock μαζι με 7-8 τσιγαρα. Νομιζα πως δεν θα εχω χρονο ουτε να κλασω, τελικα μια χαρα τα προλαβαινες ολα. Και ασκησεις, και αναγνωρισεις, και αραγμα και κουβεντα μαζι με τα στελεχη. Μετα απο καμια 20αρια χλμ κανουμε τη πρωτη σταση για το βραδυ. Ολοι καπνιζουν στη ζουλα, ερχεται ο υπολοχαγος να μου κανει τρακα γιατι ηξερε οτι θα εχω. Μας γαμησες λεω απο μεσα μου.. αμα σου δωσω και σενα θα εχω 5 τσιγαρα για 4 μερες? Του δινω και μετα μας μαζευει για να μας πει πως θα κανουμε το ντου στο στρατοπεδο του πεζικου. Στο δρομο πεφτουμε σε ενα ξερο ποταμι και φευγει η ομαδα αναγνωρισης. Μειναμε μονο φανταροι και δοκιμοι. Πισω ειχε ενα εκκλησακι με καφενειο/ψιλικα, μπηκαμε οπως ειμασταν. Εκει που ειμασταν ολοι ατσιγαροι, βρεθηκαμε με πακετα
    Ηξερε και για το iphone, ειχα ισα ισα μπαταρια να τραβηξω κανα τοπιο ακομα. Οι ασυρματιστες δεν πιαναν γραμμη και ειχαν σπασει τα νευρα του. Ηρθε να το ζητησει για να καλεσει το διοικητη για ενημερωση. Το πηρε στραβωμενος ομως και νομιζα πως μολις γυρισω θα μαζεψω μερικες φυλακες. Το βραδυ το ξαναζητησε γιατι το δικο του δεν επιανε και εψαχνε τη γκομενα του Μια χαρα μου βγηκε η εξυπηρετηση.
    Καθε βραδυ ειχαμε σκοπια 1 ωρας ανα ζευγαρια. Οπως ειχαμε κατασκηνωσει περιμετρικα, φυλαγε το ενα ζευγαρι, μετα το αλλο κ.ο.κ Δεν φυλαξαμε κανενα βραδυ Μολις μας ξυπνουσαν οι προηγουμενοι λιωναν στον υπνο απο τις πορειες το αραγμα και τις ασκησεις ολη μερα. Οι επομενοι απο εμας δεν ξεραν ποιος φυλαει οποτε στο καπακι ξυπναγαμε τους επομενους και νευριασμενοι κιολας οτι μας μπιφτεκωσαν και ξαναπεφταμε.

2. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-05-14), chrisgiapz3 (14-05-14), Lambros46 (13-05-14), Vassilis ///M (14-05-14)

Rides
    1

Talking

Άλλο που θυμήθηκα από Σαμοθράκη.Έχω απογευματινό περίπολο με έναν ΕΠΟΠ λοχία.Το περίπολο υποτίθεται ότι είναι συνολικά τρείς ώρες.
    Αφού έχουμε περπατήσει 10 λεπτά και έχουμε βάλει 1 από τις 15 υπογραφές ανα γύρο αρχίζει και κόβει βήμα.Καθώς περνάγαμε μπροστά από το εκκλησάκι του στρατοπέδου τον βλέπω να χώνεται μέσα.
    Μου λέει "Μπές και άραξε".Πετάμε όπλα,εξαρτήσεις κράνη και τις λοιπές μαλ@κείες,καθόμαστε μέσα στο εκκλησάκι,κλείνουμε πόρτα και σερφάραμε από τα κινητά για κανα δύωρο μέχρι που αξιωθήκαμε να πάμε να βάλουμε όλες τις μούφα υπογραφές.Τρελό το φίδιασμα μέσα στην εκκλησία

ΥΓ:Φάνη τί είναι ο αντάρτης ρε??
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

4. The Following User Says Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (14-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πατρα.

Ταγματάρχης: "Ντινο αγόρι μου πήγαινε στον διοικητή (ταξίαρχος) που σε θελει"

Πηγαινω

Ταξίαρχος: "Επειδη εχει αρχίσει η μουρμούρα που την κοπανας μερα παρα μερα (σημείωση: στις 8 εβδομάδες εκπαίδευσης, δικαιουμασταν 2 ΣΚ άδεια), βγες στην αναφορά ενα πρωι, και ζητά απο τον λοχαγο μια καλύτερη μεταχείριση στις άδειες λόγω αθλητικών υποχρεώσεων"

"Ενταξει, μεθαυριο θα βγω"

-"στρατιώτης εφοδιασμού μεταφορών Π.xxxx Κωσταντινος, 98Δ ΕΣΟ... Μπλα μπλα μπλα μπλα"

Λοχαγός (καραβανας) : "ρε αιντε στο διαλο μας έχεις σπάσει τ´******α κάθε τρεις και λιγο άδεια. Αει παγαινε απο δω"

Αιφνιαδιαζομαι...

Οταν τελειώνει η αναφορά, έρχεται ενας ανθυπολοχαγός και μου λέει πως με θελει ο λοχαγός στο γραφείο του.

Πάω ολίγον εκνευρισμενος:

- "Κυρ λοχαγε ήσουν λιγάκι αγενης πριν λιγο και βγήκα αναφορά επειδη μου το ζήτησε ο κυρ. Xxxxxxx

- "το ξερω παλικάρι μου, συγγνωμη που σου έβαλα τις φωνές, αλλα το εκανα για να δουν οι άλλοι οτι εδω είμαστε αυστηροί. Άντε φύγε τωρα, μην σε πιάσει και η κίνηση"

6. The Following 6 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-05-14), chrisgiapz3 (14-05-14), fanisk (14-05-14), Lambros46 (13-05-14), Vasilis M3 (14-05-14), Vassilis ///M (14-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πατρα.

Ταγματάρχης: "Ντινο αγόρι μου πήγαινε στον διοικητή (ταξίαρχος) που σε θελει"

Πηγαινω

Ταξίαρχος: "Επειδη εχει αρχίσει η μουρμούρα που την κοπανας μερα παρα μερα (σημείωση: στις 8 εβδομάδες εκπαίδευσης, δικαιουμασταν 2 ΣΚ άδεια), βγες στην αναφορά ενα πρωι, και ζητά απο τον λοχαγο μια καλύτερη μεταχείριση στις άδειες λόγω αθλητικών υποχρεώσεων"

"Ενταξει, μεθαυριο θα βγω"

-"στρατιώτης εφοδιασμού μεταφορών Π.xxxx Κωσταντινος, 98Δ ΕΣΟ... Μπλα μπλα μπλα μπλα"

Λοχαγός (καραβανας) : "ρε αιντε στο διαλο μας έχεις σπάσει τ΄******α κάθε τρεις και λιγο άδεια. Αει παγαινε απο δω"

Αιφνιαδιαζομαι...

Οταν τελειώνει η αναφορά, έρχεται ενας ανθυπολοχαγός και μου λέει πως με θελει ο λοχαγός στο γραφείο του.

Πάω ολίγον εκνευρισμενος:

- "Κυρ λοχαγε ήσουν λιγάκι αγενης πριν λιγο και βγήκα αναφορά επειδη μου το ζήτησε ο κυρ. Xxxxxxx

- "το ξερω παλικάρι μου, συγγνωμη που σου έβαλα τις φωνές, αλλα το εκανα για να δουν οι άλλοι οτι εδω είμαστε αυστηροί. Άντε φύγε τωρα, μην σε πιάσει και η κίνηση"
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλο που θυμήθηκα από Σαμοθράκη.Έχω απογευματινό περίπολο με έναν ΕΠΟΠ λοχία.Το περίπολο υποτίθεται ότι είναι συνολικά τρείς ώρες.
    Αφού έχουμε περπατήσει 10 λεπτά και έχουμε βάλει 1 από τις 15 υπογραφές ανα γύρο αρχίζει και κόβει βήμα.Καθώς περνάγαμε μπροστά από το εκκλησάκι του στρατοπέδου τον βλέπω να χώνεται μέσα.
    Μου λέει "Μπές και άραξε".Πετάμε όπλα,εξαρτήσεις κράνη και τις λοιπές μαλ@κείες,καθόμαστε μέσα στο εκκλησάκι,κλείνουμε πόρτα και σερφάραμε από τα κινητά για κανα δύωρο μέχρι που αξιωθήκαμε να πάμε να βάλουμε όλες τις μούφα υπογραφές.Τρελό το φίδιασμα μέσα στην εκκλησία

ΥΓ:Φάνη τί είναι ο αντάρτης ρε??
    Ο ανταρτοπολεμος (Αχιλλευς) ειναι η πιο καυλωτικη ασκηση στις ΚΔ. Χωριζονται οι λοχοι και κανουν πορεια με διανυκτερευση στο βουνο καμια 80αρια χλμ σε 4 μερες. Εχεις πληρη φορτο 25-30 κιλα με το Μ4 και τροφη/νερο, και καθε λιγο αλλαζουν χερια το TRC (ασυρματος) και τα MAG (πολυβολα) για να ξεκουραζονται οι προηγουμενοι. Κανεις αναγνωρισεις (περνανε τα Steyr με αλλα νουμερα στις πορτες καθε φορα) και σημειωνεις ωρα και νουμερο για να ξερουν οτι δεν φιδιασες. Ψαχνεις κρυμμενο φαι/νερο και ριχνεις χαλαζολη για να το πιεις. Περιπολα και σκοπιες το βραδυ. Τη προτελευταια μερα ενεδρα σε στρατοπεδο πεζικου - ασκηση Κερβερος- (τους εχουν ενημερωσει για να μη φανε κανεναν, την ωρα δεν ξερουν) με υπερυθρα, εκρηκτικα μικρης ισχυος (ισα το τσαφ δηλαδη) εικονικες εκτελεσεις και αιχμαλωσιες. Για σπιτι εχεις το poncho με "χταποδια" και κλαδια, ή χυμα στον υπνοσακο αν δεν εχει πολυ κρυο. Και μια απο τις μερες κανεις παραλαβη αερομεταφορας. Νομιζα οτι μας λενε μαλακιες και οτι απλα θα ψαχνουμε κρυμμενα πακετα αλλα οντως πεταξε C130 ! Ειναι ασκηση και για αυτους. Σε συγκεκριμενο χωρο και ωρα περιμενεις να περασει το C και να ριξει τα κουτια. Μετα πρεπει να πας να τα μαζεψεις. Εμεις τρεξαμε 1.5 βουνο παραπερα γιατι εκαναν λαθος

Ηταν η μονη ασκηση που οταν γυρισαμε ειχαμε ξενερωσει ολοι. 4 μερες αξυριστος, απλας, με τα στελεχη ηταν σαν να εισαι κατασκηνωση (ενω στη μοναδα μπορει να σε ζαλιζαν για ηλιθιους λογους εκει δεν τους ενοιαζε). Μακαρι να γινοταν καθε μηνα! Εχει τρελα εξοδα ομως και δεν τους συμφερει.

Αλλες ωραιες ασκησεις που ειχαμε ηταν το ορεινο (γερμανικη και ρουμανικη καταρριχηση), πολλες αμφιβιες αναγνωρισεις σε βραχονησιδες, πελεκυς (χαζη ασκηση, τσαμπα η ταλαιπωρια), θαλασσιες, η πενηνταρα (πορεια-βολη 50χλμ), νυχτερινες βολες, χειροβομβιδες, βολες με AT, ναρκοθετηση κ.α

9. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

chrisgiapz3 (14-05-14), Lambros46 (14-05-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έπίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ την γυναίκα του διοικητη,που με είχε οδηγό του,και πήγαινα κάθε πρωί να τον πάρω απο τα ΣΟΑ..........τούμπανο η ξανθιά!!!Εγώ περίμενα έξω απο το 240GD να ανοίξω την πόρτα στον δοικα(ταχα) η πραγματικότητα ήταν λίγο πιο ζουμερή,έβγαινε η κυρά στο μπαλκόνι με ρομπίτσα να μας καλημερίσει ,κααααααάθε μέρα

Έγω είχα καβατζωθεί ,ώς οδηγός,και φορούσα γυαλία ηλίου πάντα όταν ήμουν με το αμάξι και ιδιαίτερα τα πρωίνα,να μήν δίνω στόχο
    Ένα μεσημέρι που είχε μείνει μέσα ο δοίκας με φωνάζει και μου ζητάει να πάω να πάρω την Ξανθιά να την πάω στις πισίνες που είχε απέναντι απ το στρατοπεδο ω ρε μάν'μ !!!!
    Ήμουν τόσο ευγενικός που την συνόδεψα μέχρι τις ξαπλώστρες,ακόμη λίγο και θα της έβαζα και λάδι καααααααααα΄ψιμο τρελλό η Ξανθιά!Μέτα απ αυτο έχασα το φώς μου για δυο εικοσιτετράωρα

Τώρα που θυμάμαι καλύτερα ο δοικας έσκαγε με ένα Ε34 μπορντώ με κόκκινα νούμερα,άμα διαβάζεις αλάνι σου ευχομαι να είσαι καλά και να έχεις ακόμη την Ξανθιά

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

11. The Following 3 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

chrisgiapz3 (14-05-14), nikos valvetronic (14-05-14), Ptboul (14-05-14)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μήπως ο Δίκας ήταν από Καλαμάτα;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Pt τι σειρά ήσουν?

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πρόλαβα 63άρηδες μέσα.

Ήμουν 270 (2001_Α') πυροβολικό.

Κανονικά ήταν να μπω το '94.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

15. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-05-14)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρόλαβα 63άρηδες μέσα.

Ήμουν 270 (2001_Α') πυροβολικό.

Κανονικά ήταν να μπω το '94.
    Γιατι το 94 Πανούλη ? 77αρης δεν είσαι ?

Σελίδα 32 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 223031323334 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP