Ειχαμε ενα περιεργο τυπο ΑΥΔΜ. Αμα δεν του εδινες δικαιωμα ηταν γαμω τα παιδια. Βραδυ σκοπια, εχουμε δει οτι βγηκε απο το διοικητηριο και μετα τον ορχο και τους λοχους θα περασει απο εμας. Λεω στον αλλο σκοπο να εχει το νου του, να περασει ο ΑΥΔΜ και να συνεχισουμε το τσιγαρο μας σαν ανθρωποι
Αυτος επιασε τη μερια κοντα στη σκοπια, και εγω τη μερια απεναντι απο τη πορτα του λοχου μας (αφου ολοι απο εκει βγαιναν στην εφοδο). Πισω μου εχω ενα σωρο πετρες και ποταμι με μονοπατι. Μεχρι να ερθει τον ψιλοπηρα αλλα φαινομουν ορθιος στις πετρες. Ανοιγω τα ματια και βλεπω τον αλλο σκοπο να κοιταει προς εμενα και να λεει αλτ τις ει κλπ. Ψιθυριζω "ρε ****** εγω ειμαι!", συνεχιζει αυτος πιο δυνατα. "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!" τιποτα αυτος τα δικα του, βλεπω ομως περιεργο βλεμμα. Τοτε καταλαβα οτι δεν το λεει σε μενα.
Γυρναω και φωναζω και εγω τα ιδια χωρις να εχω δει που ειναι. Βγαινει πισω απο ενα δεντρο στο ποταμιΔεν ειπε τιποτα, μαλλον επειδη ημουν πλατη.
----------
15 Αυγουστος ξημερωματα περιπολο με τον ιδιο σκοπο της προηγουμενης ιστοριας. Εχω γινει αρχιλοχιας λοχου καιρο πριν και επειδη περασαν οι μερες που ημουν τυπικος και δικαιος με τις υπηρεσιες, τις εβγαζα οπως ηθελα. Ολοι οι δικοι μου ιδια νουμερα σκοπιες/περιπολα, περναγε η ωρα αερα. Οσοι σπαγαν @@ 4-6 για να ξυπνανε 3.30 και να κοιμουνται το αλλο βραδυ. 9-12 το βραδυ τελειωνουμε το περιπολο. Ξημερωνε 15 αυγουστος. Ειχαν ερθει οι γονεις του φιλου στο νησι και επειδη ειχαμε τρελη εμπλοκη οι μονο εξοδουχοι ειμασταν αυτος και εγωΠαμε να παραδωσουμε και βγαινει αλλος περιεργος ΑΥΔΜ. "Κομαντος γιατι δεν εχετε 10 μετρα αποσταση μεταξυ σας? Αμα σας ριξω μια επιθετικη (χειροβομβιδα) θα στειλω τα εντερα στη μανα σας, αναφερομενοι". Πελαγωνει ο αλλος, τι να πει στους δικους του κλπ. Μας λεει ή θα ποτισετε ολο το στρατοπεδο ή θα βγειτε στην αναφορα, θα ποτισετε καλυτερα. Μας δινει 2 5λιτρα μπουκαλια νερο (του ψυκτη) να ποτισουμε. Οσο ποτιζουμε μας τραγουδαει οτι εχει σχεση με νερο. Κατα τις 3-4 το πρωι ρωτησε αν εχουμε πολυ ακομα (12.10 θα κοιμομασταν) και λεω σπασμενος δεν ξερω. Λεει πηγαινε στο ταδε δεντρο (το πιο απομακρο ηταν αχαχαχαχ) και οταν το ποτισεις ειστε ενταξει. 15 Αυγουστο ετρωγα κερασμενη αστακομακαροναδα απο τους γονεις του παιδιου
----------
28η Οκτ. Παρελαση. Στις 31 απολυομαι. Ενας ΕΜΘ μου λεει μια μαλακια στη παραταξη πριν ξεκινησουμε και δεν θυμαμαι τι χοντρο του απαντησα. Πρεπει να ηταν καλο γιατι κλαψαν αρκετοι. Τελειωνουμε τη παρελαση γυρναμε πισω. Εχει ερθει ο πατερας μου στο νησι να με δει στη παρελαση, οταν του ειπα πριν 8 μηνες που παω καναμε μερες να μιλησουμεΟι παλιοι βγαινουμε εξοδουχοι αφου απολυομαστε. Ο ΕΜΘ λεει στον ΑΥΔΜ οτι ειμαι αναφερομενος και δεν θα βγω. Το εμαθα αφου εκανα μπανιο, ντυθηκα, και πηγα να παρω το εξοδοχαρτο. ΑΥΔΜ ενας αλλος αντιπαθητικος συνομιληκος μου απο ΣΜΥ. Χαρα καναν και οι 2. Ηταν ο καιρος κατι μηνων που ειχε ερθει ο νεος λοχαγος μας απο τη 35ΜΚ και τρεχαμε χειροτερα απο τα πεν. Δεν του ειχα κλαφτει ποτε ουτε και του ζητησα κατι. Του στειλα ενα sms με το λογο που θελω να βγω εξω και σε 5 λεπτα μου ειχαν το χαρτι ετοιμο. Πετυχα τον ΕΜΘ στο δρομο για τη χωρα με το σκουτερακι. Περασα διπλα του ξεσκεπαστος με το ασμα των ζιγκ ζαγκ στο τερμα.
--------
Στον ανταρτη εχω παρει το iphone μαζι, τυλιγμενο σε αδιαβροχο σακουλακι zip lock μαζι με 7-8 τσιγαρα. Νομιζα πως δεν θα εχω χρονο ουτε να κλασω, τελικα μια χαρα τα προλαβαινες ολα. Και ασκησεις, και αναγνωρισεις, και αραγμα και κουβεντα μαζι με τα στελεχη. Μετα απο καμια 20αρια χλμ κανουμε τη πρωτη σταση για το βραδυ. Ολοι καπνιζουν στη ζουλα, ερχεται ο υπολοχαγος να μου κανει τρακα γιατι ηξερε οτι θα εχω. Μας γαμησες λεω απο μεσα μου.. αμα σου δωσω και σενα θα εχω 5 τσιγαρα για 4 μερες? Του δινω και μετα μας μαζευει για να μας πει πως θα κανουμε το ντου στο στρατοπεδο του πεζικου. Στο δρομο πεφτουμε σε ενα ξερο ποταμι και φευγει η ομαδα αναγνωρισης. Μειναμε μονο φανταροι και δοκιμοι. Πισω ειχε ενα εκκλησακι με καφενειο/ψιλικα, μπηκαμε οπως ειμασταν. Εκει που ειμασταν ολοι ατσιγαροι, βρεθηκαμε με πακετα![]()
Ηξερε και για το iphone, ειχα ισα ισα μπαταρια να τραβηξω κανα τοπιο ακομα. Οι ασυρματιστες δεν πιαναν γραμμη και ειχαν σπασει τα νευρα του. Ηρθε να το ζητησει για να καλεσει το διοικητη για ενημερωση. Το πηρε στραβωμενος ομως και νομιζα πως μολις γυρισω θα μαζεψω μερικες φυλακες. Το βραδυ το ξαναζητησε γιατι το δικο του δεν επιανε και εψαχνε τη γκομενα τουΜια χαρα μου βγηκε η εξυπηρετηση.
Καθε βραδυ ειχαμε σκοπια 1 ωρας ανα ζευγαρια. Οπως ειχαμε κατασκηνωσει περιμετρικα, φυλαγε το ενα ζευγαρι, μετα το αλλο κ.ο.κ Δεν φυλαξαμε κανενα βραδυΜολις μας ξυπνουσαν οι προηγουμενοι λιωναν στον υπνο απο τις πορειες το αραγμα και τις ασκησεις ολη μερα. Οι επομενοι απο εμας δεν ξεραν ποιος φυλαει οποτε στο καπακι ξυπναγαμε τους επομενους και νευριασμενοι κιολας οτι μας μπιφτεκωσαν και ξαναπεφταμε.
![]()