Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 369

Θέμα: Τι σειρα ησασταν στον στρατο.....???????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πατρα.

Ταγματάρχης: "Ντινο αγόρι μου πήγαινε στον διοικητή (ταξίαρχος) που σε θελει"

Πηγαινω

Ταξίαρχος: "Επειδη εχει αρχίσει η μουρμούρα που την κοπανας μερα παρα μερα (σημείωση: στις 8 εβδομάδες εκπαίδευσης, δικαιουμασταν 2 ΣΚ άδεια), βγες στην αναφορά ενα πρωι, και ζητά απο τον λοχαγο μια καλύτερη μεταχείριση στις άδειες λόγω αθλητικών υποχρεώσεων"

"Ενταξει, μεθαυριο θα βγω"

-"στρατιώτης εφοδιασμού μεταφορών Π.xxxx Κωσταντινος, 98Δ ΕΣΟ... Μπλα μπλα μπλα μπλα"

Λοχαγός (καραβανας) : "ρε αιντε στο διαλο μας έχεις σπάσει τ´******α κάθε τρεις και λιγο άδεια. Αει παγαινε απο δω"

Αιφνιαδιαζομαι...

Οταν τελειώνει η αναφορά, έρχεται ενας ανθυπολοχαγός και μου λέει πως με θελει ο λοχαγός στο γραφείο του.

Πάω ολίγον εκνευρισμενος:

- "Κυρ λοχαγε ήσουν λιγάκι αγενης πριν λιγο και βγήκα αναφορά επειδη μου το ζήτησε ο κυρ. Xxxxxxx

- "το ξερω παλικάρι μου, συγγνωμη που σου έβαλα τις φωνές, αλλα το εκανα για να δουν οι άλλοι οτι εδω είμαστε αυστηροί. Άντε φύγε τωρα, μην σε πιάσει και η κίνηση"

2. The Following 6 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-05-14), chrisgiapz3 (14-05-14), fanisk (14-05-14), Lambros46 (14-05-14), Vasilis M3 (14-05-14), Vassilis ///M (14-05-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP