Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: E 46 330 μετάδοση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερα!
    Εγω ειχα βημα 3.36 αφου το αμαξι ηταν 320 εξακυλινδρο για 6-7 μηνες. Η πρωτη ειναι αχρηστη και ταξιδευεις με πολυ υψηλες στροφες. Οταν το αλλαξα σε 2.93 καταλαβα γιατι η BMW το σκεφτηκε ετσι. Ισως με 3,15 η 3,06 να ειναι καλυτερα για τα 230 αλογα αλλα δεν το εχω δοκιμασει και ουτε θα το δοκιμασω στο μελλον.
    Μπλοκε σου προτεινω να βαλεις γενικοτερα. Στο δικο μου αυτοκινητο εχω ενα της MFactory το οποιο ειναι αμερικανικο και μου στοιχισε γυρω στα 700 ευρω. Υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα και ειναι ο Β16Α Workshop στην Νεα Μακρη. Το εχω 3-4 μηνες τωρα και ειμαι υπερευχαρηστημενος. ΤΟ αμαξι μπαινει και πιστα και ουτε εκει εχει βγαλει καποιο προβλημα. Οτι θες να μαθεις παραπανω στειλε μου μυνημα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lazaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα!
    Εγω ειχα βημα 3.36 αφου το αμαξι ηταν 320 εξακυλινδρο για 6-7 μηνες. Η πρωτη ειναι αχρηστη και ταξιδευεις με πολυ υψηλες στροφες. Οταν το αλλαξα σε 2.93 καταλαβα γιατι η BMW το σκεφτηκε ετσι. Ισως με 3,15 η 3,06 να ειναι καλυτερα για τα 230 αλογα αλλα δεν το εχω δοκιμασει και ουτε θα το δοκιμασω στο μελλον.
    Μπλοκε σου προτεινω να βαλεις γενικοτερα. Στο δικο μου αυτοκινητο εχω ενα της MFactory το οποιο ειναι αμερικανικο και μου στοιχισε γυρω στα 700 ευρω. Υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα και ειναι ο Β16Α Workshop στην Νεα Μακρη. Το εχω 3-4 μηνες τωρα και ειμαι υπερευχαρηστημενος. ΤΟ αμαξι μπαινει και πιστα και ουτε εκει εχει βγαλει καποιο προβλημα. Οτι θες να μαθεις παραπανω στειλε μου μυνημα.
    Κατά αρχήν 3.36 βήμα δεν υπάρχει......μάλλον 3.38 ήθελες να πεις και συνεχίζω λέγοντας ότι ειναι θέμα οδηγικης διάθεσης του καθενός το βήμα που βάζει στο αμάξι του........το αμάξι σου ειναι 320 και η δύναμη που έχει ειναι λίγη μπροστά σε ένα 330 με 6αρι κιβώτιο και βέβαια η BMW ξέρει τι βήμα τοποθετεί αλλα σε αμάξια βόλτας μάλλον βάζει ένα διαφορικο ΄βάστα Τούρκο να γεμίσω΄..προς χάρη τις οικονομίας και τις ηρεμίας του μοτέρ.......έχω οδηγήσει 320 με 3.38 βήμα και μου άρεσε αλλα έχω και το δικό μου 330 με βήματα απο 3.23 και 3.38 με 6αρι και έχω άποψη.......απλά μην μπερδεύουμε το φίλο που άνοιξε το θέμα!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP